Mogulii instigă la revoltă şi dezordine socială (UPDATE)

Categorie: BlogrollEXPORTManipulare prin presaPresaSecuritate nationala

Update: vezi finalul materialului. Realitatea TV şi Antena 3 instigă populaţia la revoltă socială împotriva instituţiilor statului român şi nimeni nu ia atitudine. Lozinci propagandistice diversioniste, de genul celor care au scos populaţia în stradă pe 22 decembrie 1989, defilează continuu pe ecranele celor două oficine de propagandă anti-românească.Statul paralizat de greve„, „Revolte în toată ţara”, „România, pe un butoi de pulbere„, „Profesorii închid şcolile” etc. etc. sunt tot atâtea minciuni diversioniste al căror unic scop este acela de a instiga bizonii să iasă în stradă.REV5

 

rev7

 

revolta in oglinda 1

 revolta scoala constanta

Dacă asta nu este instigare la dezordine publică şi revoltă socială, propagată prin cele două mijloace de dezinformare în masă ale mafioţilor Vîntu şi Voiculescu, atunci eu sunt extraterestru .”Fapta unei persoane care, cu intenţie, determină, prin orice mijloace o altă persoană să săvârşească o faptă prevazută de legea penală” (art. 25 Cod penal) se numeşte instigare. Mişcările de stradă neautorizate, violenţele, blocarea activităţii instituţiilor statului, încercarea de schimbare prin violenţă a miniştrilor, premierului sau preşedintelui statului, toate acestea pot fi uşor recunoscute drept intenţii ale autorilor instigărilor ordonate de Vîntu şi Voiculescu şi realizate prin derbedeii care-şi spun, în fals, jurnalişti sau analişti la cele două oficine de manipulare.

vintu auto

Vîntu îşi urmează nestingherit planul de distrugere a autorităţii statului şi de creare a haosului necesar schimbării ordinii constituţionale existente. Este singura modalitate prin care mafioţi ca el şi ca Voiculescu să scape de răspunderea penală pentru infracţiunile din dosarele penale în care sunt cercetaţi, dar şi să-şi continue operaţiunile economico-financiare în care sunt implicaţi. „În trei luni de zile, Traian Băsescu trebuie să devină amintire în istoria politică a României” – a ordonat infractorul SOV la sfârşitul lui septembrie a.c. Pentru a se pune la adăpost de o viitoare acuzaţie pentru instigare, SOV şi-a luat deja măsuri de precauţie şi a afirmat că se opune schimbării prin violenţă a preşedintelui României. „Sunt total împotriva oricărei forme de manifestare violentă. Orice manifestare violentă întoarce România cu 20 de ani înapoi. Singurele mijloace prin care se pot regla astfel de lucruri sunt mijloacele constituţionale. Suspendarea domnului Băsescu se poate face şi trebuie făcută numai prin mijloace constituţionale, dacă ea va fi făcută„, a repetat mafiotul pe 11 octombrie.

marius-nistor-ziuaDupă ce s-a dovedit că sclavii lui din fruntea sindicatelor (Nistor-epsilon pe doi, Marica, Petcu, Costin, Luca etc etc) au fost impotenţi şi n-au reuşit să scoată în stradă o masă de manevră necesară loviturii de stat de care vorbea, recent, Miron Cozma, derbedeii au reuşit să atragă totuşi, la răscoala televizată, grupuscule de funcţionari incompatibili cu economia de piaţă, birocraţi care toată viaţa lor au lucrat la stat.

Nu mai este nimeni în stare să atace Guvernul. Păi, daca eram eu în stradă cu 40.000 de oameni, vă scăpam şi de Băsescu şi de Boc. Ce-i aia, să ieşi în stradă şi să joci tontoroiu?„- a declarat recent, contrariat, expertul în lovituri de stat Miron Cozma.

Cu toate acestea, sclavii celor doi moguli au făcut şi fac tot posibilul să-şi merite miile de euro îndesate lunar în poşete.

Astăzi, spre exemplu, disperaţi că răscoala s-a desumflat deoarece ministrul finanţelor a căzut la o înţelegere cu bizonii stimulaţi, televiziunea lui Voiculescu a pironit ore întregi, pe ecran, anunţul instigator „Boc nu dă stimulentele”! Altfel spus, ieşiţi din nou în stradă că v-a păcălit! Lumea n-a ieşit, cu excepţia câtorva bizoni rătăciţi pe la vreo trei şcoli din provincie, la alte patru alegându-se greva japoneză. În asta a constat adevărul din spatele anunţului diversionist „profesorii închid şcolile„, făcut de o subordonată blondă a nazistului psd-ist din Constanţa.

basescu greve

În paralel cu turnătoria la adresa lui Boc, diversioniştii securistului Felix aveau grijă să asocieze „greva bizonilor” cu numele lui Băsescu, dezvăluind cât de jos a căzut „Dictatorul” în sondaje. Manipularea prin sondaje este o metodă folosită destul de des de către sclavii lui Voiculescu, chiar dacă nu i-a ajutat niciodată la nimic.

Stimulaţii tuturor regimurilor, indivizi incapabili să reziste în economia de piaţă, au fost totuşi scoşi în stradă de paraziţii din fruntea sindicatelor, în haite de câte 30, 50, sau 100 de persoane.  Funcţionărimea a ieşit „la răscoală” pentru că, după atâtea sporuri şi creşteri de salariu, guvernul a decis să-i anuleze „adaosul comercial”. Nu dicutăm aici de aceia care chiar merită stimulente, de profesioniştii care-şi respectă meseria şi obţin rezultate în combaterea evaziunii fiscale. Ei cu siguranţă vor primi stimulente imediat ce bugetul va permite asta. Vorbim de paraziţii societăţii, de lichelele refugiate în posturi călduţe şi SIGURE la stat, care au atras şi persoane ce n-au ştiut niciodată pe ce lume trăiesc, adică bizoni sui-generis, care strigă acum ce li se dictează, sau ce aud la televizor.

revolte3

Pentru prima oară în 20 de ani au simţit şi ei ce înseamnă să ai salariu micşorat. Şi nu le-a convenit. Nu le place să primească prime de merit, ci vor prime de salariu. Nu ştiu ce este aceea performanţă, dar vor să fie stimulaţi să mergă la muncă. Au acceptat salarii mici, ştiind că le vor multiplica de n ori din şpăgi, stimulente sau alte sporuri, iar acum mormăie nemulţumiţi că, după şpăgile nesimţite, a venit vremea „salariilor decente”. Dacă vor salarii decente, de ce nu merg să-şi câştige existenţa şi altfel decât din taxele plătite de mine şi de ceilalţi contribuabili? Sau cum să dai stimulente, pentru activitatea depusă împotriva evaziunii fiscale, portarului sau şoferului de la finanţe??

În vreme ce noi, care trăim într-un regim concurenţial sever, riscăm în fiecare zi să ne pierdem slujbele dacă nu ne facem treaba cu profesionalism, stimulaţii statului, adică aceia care ne fac viaţa un calvar dacă nu le dăm şpăgi (finanţe, poliţie, vamă), sau care nu ne pregătesc copiii cum trebuie dacă nu cotizăm la meditaţii (profesori), decid că binele lor ar fi şi binele nostru. Logănarii care şi-au făcut un scop în viaţă din încingerea unui grătar pentru mici aşezat săptămânal în balcon, în stradă sau la pădure, reprezintă masa de manevră a lui Vîntu sau Voiculescu, a lui Ponta sau Antonescu. Ei constituie pulimea instigată să se ridice să-şi ia stimulentele pentru micii lui Vanghelie, sau carnetele de investitor la un nou FNI.

"sobolani" din MAI

„sobolani” din MAI

"sobolani" care spurca uniformele MAI

„sobolani” care spurca uniformele MAI

Dincolo de bizonii din finanţe sau şcoli, televiziunile mogulilor au arătat astăzi un nou spectacol penal comis de şobolani în uniformă care ar trebui degradaţi şi concediaţi rapid pentru încălcarea statutului militar. Am văzut astfel, în faţa sediului PD-L, nişte huligani care-şi aruncau caschetele la comanda unui derbedeu cu portavoce. Unul dintre cei şase gardieni de penitenciar a folosit chiar salutul militar înainte de a-şi arunca, peste gardul PD-L, cascheta. Aici s-a ajuns după ce incompetentul Vasile Blaga a refuzat să sancţioneze drastic gestul similar făcut de miliţieni.

Din comandamentul acestor acţiuni „spontane” fac parte, alături de moguli şi de liderii de sindicat, Victor Ponta şi Crin Antonescu. Ei sunt cei care beneficiază, politic, de această construcţie diversionistă. Ei şi armatele lor de sinecurişti stătuţi, disperaţi că şi-au pierdut posturile şi privilegiile.

UPDATE: Sondajul de opinie în care Băsescu este, evident, cel mai mare rău pentru ţara asta, iar România merge spre prăbuşire dacă nu vine Voiculescu-PC la guvernare, sau măcar Antonescu – PNL, dacă Ponta-PSD nu se poate, a fost realizat de diversionistul exaltat de la Antena 3, Pieleanu. Marius Pieleanu.

pieleanu1

Avangarde, firma care a realizat făcătura este în întregime a acestui tonomat al lui Dan Voiculescu, abonat la contracte de mai multe miliarde de lei vechi cu institutii ale statului (Nuclearelectrica etc.).  Ca să vedeţi totuşi cât de idiot este acest „pielea…” reproduc doar patru dintre întrebările puse de elrespondenţilor adunaţi în curtea lui Vîntu sau a lui Voiculescu. 

 

Pieleanu, un derbedeu abonat la robinetul statului, refugiat in vidanja tv a lui Voiculescu

Crezându-se pe vremea lui Cuza, sclavul lui Voiculescu a început să întrebe lumea pe stradă dacă n-ar fi mai bine ca Traian Băsescu să devină judecător la ţară, sau să fie înlocuit cu regele din Swaziland, sau, alta şi mai interesantă!, dacă Boc n-ar fi mai bine să fie înlocuit cu un popă

Acelaşi agramat nedus la şcoală pune însă o întrebare obraznică (3!) despre criza în care se află Dan Voiculescu şi despre propunerile de depăşire a ei, fără a face precizări cu privire la tipul acesteia: sciatică, nervoasă, biliară, financiară, de gelozie ş.a. 

Iată întrebările care ne arată ce poate fi în capul acestor jigodii politice care au împuţit spaţiul public.

1. Dvs. ce părere aveţi, ar fi bine sau nu…? Şeful Statului să poată judeca procese ale oamenilor săraci (fără venituri) (slide 21)

2.România s-ar indrepta într-o direcţie bună dacă în fruntea ei s-ar afla un rege adus din străinătate? (Slide 5)

3. Pe perioada de criză prin care trece Romania ar fi bine guvernul să fie condus de Patriahul BOR , Înalt Prea Sfiinţia Sa Patriarhul Daniel? Slide 8

4. Dvs personal aţi auzit de propunerile ieşire din criză a preşedintelui de onoare PC ,DanVoiculescu? (preluare exactă, slide 9)

Prostia autorului devine de nesuportat în momentul în care descoperi că, printre întrebări se află şi unele de genul: ce s-ar întâmpla dacă n-ar mai exista biserici, preşedinte guvern, etc etc. Păi , măi pielea (p…lii) m., dacă ar fi aşa ar însemna că Voiculescu şi Vîntu au preluat puterea în România. Şi ăştia ar confisca tot, de la biserică, la primărie. Şi le-ar transforma în lichidităţi…

Iată, mai jos, şi dovada că firma care a comis aceste aberaţii este a lui Pieleanu:

AVANGARDEIată şi a cui este PSYHO GLOBAL CONSULT, asociatul persoană juridică din AVANGARDE: tot a lui pielicică de negrişor:

Psyho