Lovitura de stat: 254 de mafioţi PSD-PNL-UDMR au dărâmat guvernul Boc 2

Categorie: Fără categorie

Aşa cum am prevăzut cu o săptămână în urmă, moţiunea pnl-udmr a fost adoptată. Cele trei găşti politice cu interese anti-româneşti (psd, pnl, udmr) au reuşit să dărâme guvernul. Situaţia seamănă, oarecum, cu aceea din septembrie 1991, când în urma unei lovituri de stat instrumentate de comuniştii lui Iliescu, guvernul Roman a fost schimbat.

Minerii din 1991, care au venit cu bâte şi topoare la Bucureşti, sunt astăzi deghizaţi în „gulere albe” şi slujesc interesele mafiei politico-financiare care controlează de 19 ani România. Lovitura de stat este, astăzi, în jaloanele fixate de cei care o controlează, adică de şefii (Geoană, Antonescu şi Bela) celor trei structuri de partid implicate, împreună cu mogulii care controlează mass media, cu liderii de sindicate evidenţiaţi deja şi cu armata de sclavi care-i deserveşte pe toţi. Cititorii acestui blog pot înţelege, mai bine decât alţii, care este, de fapt, importanţa structurilor mafiote de tipul celei conduse de Vanghelie+Hrebenciuc în această lovitură de stat.

Următorul pas este schimbarea preşedintelui României, singurul om politic important care se mai opune mafiei şi jigodiilor anti-româneşti. Românii au exact ceea ce au votat, iar aceia care au absentat de la vot sunt complicii iresponsabili ai lui Năstase, Patriciu, Vîntu, Tăriceanu, Geoană, Marko Bela, Voiculescu şi ai celorlalţi membri ai Famigliei.

Dan Badea