Cine sunt cei care vor dărâma, miercuri, sub bagheta lui Hrebenciuc, guvernul Croitoru (Update)

Categorie: Fără categorie

UPDATE 1: Miercuri, 4 noiembrie, ORELE 9:30-9:40

Defilarea pe la mesele întinse de Realitatea Tv şi Antena 3 a început cu panaramele politice Alina Gorghiu (PNL -3.315 voturi) şi Ioan Ghişe (PNL- 6.580 voturi), două rebuturi electorale pătrunse în Parlament pe uşa din dos impusă printr-o lege anume ticluită ca să promoveze şi nulităţi.
Ghişe a reamintit, a câta oară, că Traian Băsescu nu a ţinut cont de majoritatea de 65% din populaţie reprezentată în Parlament. Reamintesc faptul că panarama Ghişe a ajuns senator deşi s-a clasat pe locul 3 in colegiul în care a candidat. Câtă vreme legea impune pătrunderea unor astfel papagali în forul legislativ, România nu va ieşi din criză.

UPDATE 2: Miercuri 4 noiembrie, 0rele 11:28-11:30
Gorghiu, muierea de serviciu a PNL, pe televiziuni, s-a înfiinţat la masa întinsă de tonomatele lui Vintu de la Realitatea Tv.Cum se poate observa, ea nu şi-a mai schimbat garderoba. A ales bluza neagră ca să nu se observe transpiraţia abundentă dobândită ca urmare a fugii de la o masă la alta a mogulilor, precum şi de la aceste mese la sala de vot. Evident, la fel de urât mirositor, ca şi transpiraţia, i-a fost şi discursul.

Succesul coaliţiei Grivco în dărâmarea guvernului Boc se datorează, în primul rând, pătrunderii în Parlament, pe baza unui algoritm toxic, deci pe uşa din dos, a unor indivizi lipsiţi altfel de orice şansă. Culmea nesimţirii politice, cei mai vehemenţi critici ai lui Traian Băsescu, politicianul care a fost votat de 5.126.794 de români, sunt tocmai cei mai nereprezentativi dintre parlamentari.

Panarame politice precum Crin Antonescu, Alina Gorghiu, Ioan Ghişe, Ludovic Orban, Mihăiţă Calimente, Bogdan Olteanu, Diana Tuşa, Călin Popescu Tăriceanu şi alţii de aceeaşi teapă au intrat în Parlament după redistribuire, luând, de fapt, locul altora, în majoritate PDLişti, iar rataţi precum Mariana Câmpeanu sau Radu Stroe n-au avut nici măcar şansa pre-impostorilor anteriori.

Cum este posibil ca aceşti indivizi, care nu au reuşit să obţină voturile majorităţii cetăţenilor din colegiile în care au candidat,  să fie prezenţi, ceas de ceas, pe ecranele televizoarelor şi să ne dea lecţii anti-Băsescu? Cum poate o cetăţeancă precum Alina Gorghiu, care a obţinut doar 3.315 voturi (adică de 1.546 de ori mai puţin decât Traian Băsescu!), să intre în Parlament şi să pretindă că reprezintă interesele „poporului” câtă vreme ea n-a fost capabilă să câştige interesele „poporaşului” din colegiul în care a candidat?

Dar cetăţeanul Ghişe, care a ajuns senator deşi s-a clasat pe locul trei în colegiul său, cu doar 6.580 de voturi? Cum poţi să spui că reprezinţi poporul, când tu reprezinţi, de fapt, neamurile tale cu cefe roşii sau şmenarii şi bişniţarii din cartier?

Dar Crin Antonescu (9.159 voturi), alesul mafiei PNL pentru candidatura la Preşedinţie, după ce el n-a fost în stare să câştige încrederea majorităţii votanţilor din colegiul în care a candidat (a ieşit pe locul doi!), dar a intrat totuşi în Parlament după redistribuire?

Dar Călin Popescu Tăriceanu, care a pătruns în Parlament numai după ce s-a făcut un artificiu electoral care a permis ca prin redistribuirea voturilor la nivel naţional, şi nu judeţean cum prevede legea, să-i „sufle” locul unui coleg de partid care avea cu 18 voturi mai mult?

Întrebările sunt, evident, retorice, cetăţenii de mai sus, la fel ca şi cei de mai jos, fiind reprezentanţii unei minorităţi nereprezentative pentru România

Uitaţi-vă miercuri la ei, atunci când vor vota împotriva guvernului Croitoru şi când vor defila pe la mesele întinse de Realitatea TV şi Antena 3!

Prezint mai jos o listă a câtorva dintre ei şi a „portofelului” lor electoral, pe categorii:

Liberali tari în gură, sau papagali:


Crin Antonescu (Candidat la preşedinţie ), senator de Bucureşti, a iesit pe locul 2 in Colegiul 2 Bucuresti, cu 9159 de voturi (29,80%), dupa Ionut Popescu (PDL) – 34,82%;


Bogdan Olteanu, deputat de Bucuresti desi s-a clasat pe locul 3 in Colegiul 1 Bucureşti, unde ordinea a fost: Gheorghe Grozea (PDL) – 33,97%, Mihaela Anton (PSD+PC) – 29,42% si Bogdan Olteanu (PNL) 26,68%.

Ludovic Orban, deputat de Bucuresti, cu toate ca s-a clasat pe locul 2 in Colegiul 3 Bucureşti unde ordinea a fost : Irinel Cristu (PDL) – 32,92%, Ludovic Orban (PNL) – 28,78%, Marius Marinescu (PSD+PC) – 28,55%.

Ioan Ghişe (6.580 voturi), ajuns senator după ce a ocupat locul 3 in Colegiul 3 Braşov, cu numai 15,6%, ordinea fiind următoarea : Neculaie Ioan PDL 36,64% (15.452 voturi), Prunariu Dumitru PSD 28,93%, Ghise Ioan PNL 15,60%.

Puiu Haşotti – Senator de Constanţa cu toate că s-a clasat pe locul 2 in Colegiul 1. Situaţia dina cest colegiu a fost: Brailoiu Tit-Liviu (PSD)- 29.709 voturi, Puiu Hasotti (PNL)-19.700 voturi.

Alina Gorghiu (3.315 voturi) – (şefa comisiei Ridzi) a intrat în Camera Deputaţilor de pe locul 3 ocupat în Colegiul 22 Bucureşti. Rezultatul alegerilor a fost următorul: Corneliu Ciontu (PSD+PC) – 28,14%, Elena Munteanu (PDL) – 23,74%, Alina Gorghiu (PNL) – 23,68%.

Teodor Atanasiu – (fost ministru al Apararii) deputat de Alba, cu toate că a ieşit pe locul 2 in Colegiul 3, unde s-a consemnat rezulatatul: Ştefan Bardan PD-L – 11.168, Teodor Atanasiu PNL – 9.883 voturi.

Cristian David – (fost ministru de Interne) senator de Vaslui, de pe locul doi in Colegiul 3: Ioan Tibulca (PSD)- 15,924 voturi, Cristian David (PNL) – 12.876 voturi.

Diana Tuşa – deputat de Brăila cu toate că s-a clasat pe locul 3 in Colegiul 1, cu doar 3.468 voturi, dupa Daniela Bartos (PSD) 6.315 si Carligea Florin (PD-L) 4.316.

Mircea Diaconu – (Actor) senator de Arges cu toate ca a obtinut puţin peste jumatate din voturile celui clasat pe locul intai, clasându-se pe locul 2 : Costache Florea (PSD) 18.370 voturi, Mircea Diaconu (PNL) 10.519 voturi

Dominic Gerea – Deputat de Argeş, de pe locul trei in Colegiul 8, după ce a obţinut fix jumătate din voturile celui clasat pe locul întâi: Georgiu Gingaraş (PSD)- 6.848 voturi, Ciocănel Ştefan Romeo (PDL) – 4.332 voturi, Gerea Dominic (PNL) – 3.479 voturi.

Mihăiţă Calimente – guralivul deputat de Arad, ajuns în Parlament de pe locul trei in Colegiul 4. Situaţia după vot a fost: Matula Iosif (PDL) – 8.787 voturi, Lia Ardelean (PSD) – 5.820 voturi, Mihăiţă Calimente (PNL) – 5.747 voturi.

Liberali votaci:


Cristian Ţopescu – a ajuns in Senat de pe locul 3 ocupat în Colegiul 7 Bucureşti, după următorul clasament: Ioan Talpeş (PDL) – 34,33%,  Mihai Adrian Campurean (PSD+PC) – 33,89%, Cristian Ţopescu (PNL) – 23,19%.

Gheorghe Gabor – a luat mandatul de deputat in colegiul 1 Braşov,  cu 35,18% din voturi, deşi se afla pe locul al doilea, dupa democrat-liiberalul Gabriel Draghici, cu 35,52% din voturi.


Mihai Donţu – deputat de Braşov, a intrat în Parlament de pe locul 2, din Colegiul 3, cu toate ca Aurelian Danu, candidatul PD-L, obtinuse 34,5 % din sufragii iar liberalul Dontu doar 32,5% din voturi.

Nu au fost votati cat sa intre in Parlament, dar sunt foarte vocali, desi poporul i-a respins prin vot:

Radu StroeLocul doi, cu aproape jumătate din voturi, în Colegiul 2 Maramureş, la Camera Deputaţilor : Cătălin Cherecheş (PSD) – 11.215 voturi, Radu Stroe (PNL) – 6.644 voturi.

Mariana Campeanu: (Fost ministru al Muncii in Guvernul Tariceanu) – Colegiul 9 Bucureşti: Theodor Paleologu (PDL) – 40,82%, Ioan Vulpescu (PSD+PC) – 29,04%, Mariana Campeanu (PNL) – 18,09%.

PSD-işti/PC-işti tari în gură, sau papagali:

Sergiu Andon – Deputat de Bucuresti, de pe locul doi in Colegiul 16: Constantin Ionescu (PDL) – 37,50%, Sergiu Andon (PSD+PC) – 33,56%, Catalin Micula (PNL) – 17,27%.

Constantin Nita – (fost ministru IMM in Guvernul Boc) – Deputat de Brasov, desi a ocupat locul doi in Colegiul 2, unde fostul senator Ivan Cismaru (PD-L) a obtinut 32,03% din optiunile din colegiu, dar a pierdut mandatul in favoarea lui Constantin Nita care a obtinut 30,32% din sufragii.

Georgian Pop– (supranumit tanarul Ceausescu, e toata ziua la televizor), deputat de Bucuresti, desi a iesit pe locul doi in Colegiul 5: Eduard Talmacean (PDL) – 36,54%, Georgian Pop (PSD+PC) – 33,40%.

PSD-işti votaci
 

Sergiu Nicolaescu locul doi in Colegiul 1 Bucuresti, dupa Cornelia Cazacu(PDL)

Gabriel Titalocul trei in Colegiul 4 Brasov : cu doar 26,27% a castigat mandatul, desi Ion Gontea (PD-L), clasat pe locul intai a obtinut 33,88%.

Anomalii parlamentare:

Candidatul PNL pentru Camera Deputatilor, Virgil Pop, arestat de catre DNA cu doua saptămâni înainte de alegeri, dupa ce a fost acuzat de trafic de influenţă, a obtinut 2.299 de voturi, adica 11.82 la suta din voturile din Colegiul 8 pentru Camera Deputatilor din Cluj şi a scăpat de puşcărie. Iată şi rezultatele obţinute în urma votului popular în Colegiul nr. 8: Vasile Miclaus – 7.789 voturi (40,07%), Ucu Faur (PSD) – 4.483 voturi (23,06%), Virgil Pop (PNL) – 2.299 (11,82%)

O altă ciudăţenie parlamentară este Anna Farkas(UDMR). Cu 6,42% din optiunile alegatorilor ea a obtinut mandatul pe colegiul nr 6 Camera Deputatilor, de pe locul 4!, devansandu-l pe democrat-liberalul Horatiu Braga, care a avut 44,4% din optiuni.Iată rezultatul în Colegiul 6: Horatiu Braga (PDL) 8.140 voturi, Neculoiu Marius (PNL) 3.155 voturi, Grigorescu Ovidiu (PSD) 4.428 voturi si Anna Farkas (UDMR) 1.157 voturi.

Aberaţia fundamentală a intrării în parlamentul României este reprezentată, de departe, de liderul grupului minorităţilor, Varujan Pambuccian, un cetăţean care a obţinut exact  33 de voturi în colegiul 3 Braşov. Acest cetăţean a primit drept de vot în parlamentul României şi îl foloseşte împotriva intereselor românilor…

Reamintesc faptul că toţi cei de mai sus au intrat în parlament pe uşa din dos, special creată tot de colegii lor, au votat pentru căderea guvernului Boc şi fac parte din mafia PSD-PNL. Pe majoritatea dintre ei îi vedeţi cum combat zilnic, la televiziunile mogulilor, şi invocă faptul că ei sunt reprezentanţii poporului! Aceştia vor vota, miercuri, respingerea guvernului Croitoru

©Dan Badea