Adrian Severin sau Șobolanul roșu și Lovitura de stat

Categorie: DezinformareDiaspora romaneascadiversiuneJustitiemafie romaneascaofensiva ruseascaSecuritate nationala

Adrian Severin, un individ care printr-un act de trădare națională a cedat definitiv Ucrainei, în 1997, Insula Șerpilor, un  infractor de talie internațională exclus anul trecut din parlamentul european și trimis deja în instanță de procurorii DNA pentru luare de mită și trafic de influență, acuză sutele de mii de români din diaspora numindu-i fasciști și legionari pentru că s-au revoltat când au înțeles că guvernul putinist condus de Ponta le-a interzis dreptul constituțional de a-și alege președintele.

Rusnacul Severin și șeful lui de la Kremlin, mândri că sunt mână'n mână.

Rusnacul Severin și idolul lui de la Kremlin, mândri că sunt mână’n mână.

Infractorul acesta care face politica Moscovei susține că zecile de mii de tineri români din diaspora s-au aflat în slujba unor ”puteri străine” interesate ”să controleze țara” prin impunerea unei conduceri nelegitime. Grupurile de români revoltați după ce au stat ore întregi în fața unei secții de votare în care n-au fost primiți, pentru că guvernul mafiot de la București a interzis cu premeditare dreptul la vot, sunt numiți de către tovarășul Severin ”grupări și forțe fascistoide și legionaroide”, după modelul lansat de tătucul Ilici în aprilie-iunie 1990. ”Partea cea mai gravă acum este că executarea loviturii de stat nu s-a putut face decât recurgându-se la grupări și forțe fascistoide și legionaroide” – a scris insul cu mutră si gandire de șoarece.

”Naziștii” lui Adrian Severin

”Naziștii” lui Adrian Severin

Puterile străine pe care, în delirul lui oniric, Severin nu le numește, ar fi organizat și executat o lovitură de stat, votul cu ”problemele (lui) în mare măsură artificiale” fiind doar ”alibiul” pentru această operațiune.

Ceea ce am văzut din ziua primului tur de scrutin și până în duminica celui de al doilea tur, cu ecouri care încă nu s-au terminat (inclusiv aseară târziu, prin fața casei mele s-a perindat o coloană de demonstranți care strigau, nu știu cui, “Demisia!”), a fost o adevărată lovitură de stat. Voturile românilor (cred eu corect exprimate și numărate dar influențate prin acțiuni de intoxicare și manipulare ample), inclusiv problemele în mare măsură artificiale ale votului diasporei, au fost doar alibiul pentru lovitura de stat” – a mai scris Severin pe blogul lui.

Sigur, în cazul procesului de alegere a noului președinte al României, finalizat pe 16 noiembrie curent, se poate vorbi cred eu de o TENTATIVĂ de lovitură de stat organizată însă nu de ”puteri străine”, din spațiul ex-sovietic cum sugerează Severin, ci chiar de guvernul Ponta prin fraudarea cu premeditare a votului popular. E limpede pentru oricine că, refuzând în mod oficial să suplimenteze printr-o ordonanță de urgență secțiile de votare din străinătate, Ponta a interzis dreptul constituțional la vot celor aproximativ 4 milioane de cetățeni români din diaspora, încălcând astfel Constituția și legile țării. Iată de ce sunt convins că, în condițiile în care procurorii își vor face datoria, mitomanul plagiator va fi inculpat, alături de foștii miniștri de externe Corlățean și Meleșcanu, pentru comiterea cu premeditare a unei fapte penale situate dincolo de orice îndoială.

Așa arată un ofițer acoperit al fostei Securități, transferat în interes de serviciu la KGB

 

Revenind la politrucul putinist Severin, membru arhicunoscut al clanului mafiot care a controlat România mai bine de două decenii, el își continuă atacul mizerabil la adresa românilor comparând grupurile de tineri din diaspora, sau pe cele care strigau ”jos comunismul”  pe străzile capitalei în ultima perioadă cu ”batalioanele de asalt naziste” din Germania interbelică.

Iată ce scrie șobolanosul crescut de comuniști ca să le perpetueze specia genocidară:  ” Tineri violenți au strigat pe stradă (în România și în străinătate) “Jos comunismul!”, fără să știe prea bine ce este acela și de ce strigă. Așa au strigat și batalioanele de asalt naziste în Germania interbelică. Peste câteva luni, la fel ca pe timpul ascensiunii naziste, acești tineri vor striga “Jos evreii!” Tot așa, fără să știe de ce. Și sub greutatea acestor strigăte ale străzii, distilate în justițiarismul de asemenea fascistoid al supra-structurilor politice reprezentate de unii ca Monica Macovei sau Sorin Ioniță, vom ajunge să vedem că jos, cât se poate de jos a fost adusă națiunea română dimpreună cu visele ei europene”.

protest

Așadar, tinerii români plecați la studii sau la muncă în străinătate sunt ca ”naziștii” însetați de sânge de ”evreu”, șobolanul Severin ridiculizând pînă și Holocaustul doar să-i fie bine neamului mafiot din care face parte stârpitura asta bolșevică aflată în drum deschis spre pușcărie.

Rusnacul nu se poate abține și, într-un final, trage o dungă roșie peste tabloul apocaliptic tocmai zugrăvit cu bidineaua lui Stalin: Monica Macovei e cheia originii fascistoide a loviturii de stat. În ”justițiarismul fascistoid” al Monicăi Macovei s-a ”distilat”  revolta românilor – spune infractorul Severin, înghițindu-și voma fără să știe.

severin mita pentru demisie

Adrian Severin a fost deputat în Parlamentul României aproape patru cincinale. Nimeni nu l-a pedepsit încă pentru că în tratatul cu Ucraina a susținut interesele acelui stat împotriva întereselor țării lui, sau pentru că în Parlamentul european a susținut, dupa cum stim deja, interesele cui era dispus să-i dea 4000 de euro pe zi sau, la pachet, 100.000 de euro pe an.

Tovarasul Severin se bucură, încă, de libertate, ca orice individ din specia lui.

Dan Badea