Dezinformarea zilei de ieri: Badea şi Ciutacu l-au acoperit pe şeful CNA, Răsvan Popescu

Categorie: BlogrollManipulare prin presaPresa

Mircea Badea şi Ciutacu, cu hidrantul lui Felix la gură. Fără batistă

Mircea Badea şi Ciutacu, cu hidrantul lui Felix la gură. Fără batistă

Doi dintre cei mai nocivi indivizi care apar la televizor, Mircea Badea şi Ciutacu, au ieşit ieri la un circ-protest în Piaţa Constituţiei.

Derbedeii ăştia doi, împreună cu neamurile lor cu cefe roşii (Mircea Badea a venit cu tat’su şi cu sor’sa, de teamă să nu-i dea cineva vreo scatoalcă), au vociferat ca muierile încercând să aplice în aer liber tactica din studiourile televiziunii lui Dan Voiculescu. Adică să manipuleze.

Marcat pe viaţă că i s-au luat chibriturile

Marcat pe viaţă că i s-au luat chibriturile

Din fericire, n-au reuşit să adune în jurul lor decât exact publicul lui Dan Diaconescu, adică retarzii ăia născuţi ca urmare a unor avorturi nereuşite. Astfel, Badea şi Ciutacu n-au adus cu ei, în piaţă, decât nişte bizoni, asemanatori unor aurolaci ieşiţi de prin canale ca să tragă din pungă, unor beţivani tocmai ieşiţi de la mustărie, unde s-au cinstit cu nişte secărică, şi, cum spuneam, rudele celor doi.

De ce protestau buldogii lui Felix? Pentru că una dintre cele mai corupte instituţii din România, recte Consiliul Naţional al Audiovizualului, le-ar fi dat, chipurile, nişte amenzi. Personal nu ştiu pentru ce i-a amendat CNA şi nici nu vreau să-l deranjez pe Google pentru atâta lucru.

Ştiu sigur că derbedeii ăştia doi ar trebui să fie amendaţi aproape de fiecare dată când sfârşesc o frază, deoarece fiecare frază a lor conţine o calomnie, sau o înjurătură. La fel cum nu există demers televizat al lor (atenţie, nu spun jurnalistic, pentru că nimic din ceea ce comit cei doi cetăţeni nu are legătură cu jurnalistica!) în care să nu-l atace pe preşedintele României, sau pe cei care l-au votat.

Protestul celor doi sclavi ai turnătorului ordinar Felix este destul de ciudat câtă vreme CNA este exact instituţia care le-a permis acestora să se reproducă la nesfârşit şi să violeze continuu dreptul cetăţeanului la liberă informare.

Bizoni şi aurolaci. Uitati-va la expresia feţelor, la mutra sobolanului cu hidrantul stăpânului la gura, la ceafa cheliosului...Ei??? (foto: Cătălin Tudorică)

Bizoni şi aurolaci. Uitati-va la expresia feţelor, la mutra sobolanului cu hidrantul stăpânului la gura, la ceafa cheliosului…Ei??? (foto: Cătălin Tudorică)


CNA este instituţia care le-a dat voie, lor şi celor de la Realitatea TV,

să otrăvească spaţiul public,
să calce în picioare meseria de jurnalist,
să-şi bată joc de valori,
să instige populaţia la nesupunere civică,
să facă apologia infracţiunii,
să-i jignească pe cei care au alte opţiuni politice decât ei şi care îşi permit să şi le exprime democratic, prin vot,
să ceară în mod public schimbarea ordinii constituţionale,
să-l înjure pe preşedintele României aşa cum au văzut ei în familie că se înjură părinţii lor, între ei, când se îmbată ca porcii.

De ce-ar protesta ei tocmai împotriva instituţiei care trebuia să-i interzică de mult şi să-i scoată în afara legii?

Ciutacul din fruntea CNA

Ciutacul din fruntea CNA

Cum să protestezi împotriva unui CNA condus de un individ precum Răzvan Popescu, cel care, alături de alte cozi de topor precum Gelu Trandafir, Mihai Mălaimare, Cristina Trepcea, Constantin Duţu şi Szasz Attila  au prelungit licenţa celuilalt post tv de dezinformare în masă, Realitatea Tv? Ce-i pasă lui Dan Voiculescu de o amendă de 10.000 de lei, când el are sute de milioane de euro?! De ce şi-ar trimite el câinii să latre în piaţa publică dacă n-ar avea un interes real?

Personal, cred că protestul celor doi derbedei ai lui Felix este o încercare ingenioasă, cred ei!, de a acoperi cumpărarea celor şase membri ai CNA de către moguli. Refuz să cred că majoritarii din CNA, în frunte cu liberalul Răsvan Popescu, fostul purtător de cuvânt al lui Emil Constantinescu, sunt oameni integri.

Este imposibil ca un individ precum acest Popescu (care în urmă cu exact 23 de ani, fiind coleg cu el şi aflând că am scris la Europa Liberă împotriva regimului Ceauşescu, mi-a zis, ofuscat, „ce bă, crezi că schimbi tu lumea?!„, pentru ca apoi, de frică, să nu mă mai cunoască) să fie un om integru şi să respecte regula jocului în democraţie, fie ea şi democraţia…audiovizuală.

Nu poţi să fii prieten cu Emil Constantinescu, sau cu Ciuvică, şi să respecţi, în acelaşi timp, cetăţeanul român.

Iată de ce eu, unul, refuz să cred că „micăturile” alea două, adică stârpiturile de Mircea Badea şi Victor Ciutacu, au protestat cu adevărat împotriva CNA.

Nu poţi să protestezi, tu, un sclav fără personalitate, împotriva celui căruia îi datorezi totul. Adică împotriva CNA.

Bizonii aduşi de la Alexandria, cu cinci autocare, să-i susţină pe Mircea Badea şi Victor Ciutacu ( foto: evz.ro)

Bizonii aduşi de la Alexandria, cu cinci autocare, să-i susţină pe Mircea Badea şi Victor Ciutacu ( foto: evz.ro)

Bizoni în turmă, scandând. În planul îndepărtat se observă autocarele cu care au fost aduşi să-i susţină pe sclavii lui Felix (foto: evz.ro)

Bizoni în turmă, scandând. În planul îndepărtat se observă autocarele cu care au fost aduşi să-i susţină pe sclavii lui Felix (foto: evz.ro)

Update: Bizonii care le-au făcut galerie sclavilor lui Felix au fost aduşi tocmai de la Alexandria, cu cinci autocare! . De la PeSeDe-u’, de la Alexandria, de la domnu’ Dragnea, i-am adus. Noi nu ştim ce şi cum, doar am primit ordin de la şefii de la firmă să-i luăm de la primărie şi să-i aducem aici la miting, la Bucureşti, la domnu’ Mircea Badea” – a declarat unul dintre şoferii autocarelor, pentru Evenimentul Zilei. Era de aşteptat să-i organizeze cineva pe bizonii din provincie! Altfel, ce om întreg la cap ar fi ieşit în stradă să susţină nişte ciutaci, cu apucături de giboni scăpaţi din cuşcă?

PS: Cei care se simt deranjaţi de „duritatea” limbajul folosit în text, să intre pe blogurile ciutacilor şi să deguste fructele libertăţii de exprimare.