Maimuţele instigă din nou populaţia la revoltă socială

Categorie: BlogrollinvestigJustitieManipulare prin presaPresaSecuritate nationala

De aproape două săptămâni de zile posturile de televiziune Realitatea TV şi Antena 3 au declanşat cea mai amplă campanie de instigare a populaţiei pentru a ieşi în stradă şi a dărâma guvernul Boc. În spatele ei se află mafia PSD-PNL, nemulţumită de rezultatele ultimelor alegeri prezidenţiale precum şi de reconfigurarea ulterioară a parlamentului României.

Confruntaţi cu ideea rămânerii în opoziţie pentru încă doi ani de aici încolo, lipsiţi de posibilitatea de a-şi răsplăti sponsorii din zona mafiei economico-financiare şi complet lipsiţi de responsabilitate, politicienii PSD-PNL încearcă ultima cale posibilă pentru a reveni în fruntea bucatelor: schimbarea prin forţă a ordinii constituţionale. Sau măcar forţarea alegerilor anticipate.

Având de partea lor presa mogulizată şi liderii de sindicat – după ce i-au cumpărat pe ziarişti şi pe sindicalişti ca pe vite, în târg – derbedeii din politica românească au refuzat să recunoască rezultatul alegerilor din decembrie 2009 şi au continuat linşajul mediatic la adresa preşedintelui reales. Şi a guvernului Boc.
Mârâiala zilnică, televizată, a maimuţelor lui Vîntu şi Voiculescu a fost înlocuită de aproape două săptămâni cu ţipete isterice ale aceloraşi primate care se adună, acum, în haite şi plâng şerpeşte pe umărul amărâţilor loviţi de criză.

Decizia guvernului de a reduce cu 25% salariile bugetarilor, a devenit breşa prin care opoziţia poate sa-şi ducă la îndeplinire planurile de răsturnare a puterii. Cum se ştie deja, exploatarea nemulţumirilor sociale este una dintre căile de bază, de manual chiar, prin care se poate declanşa orice revoltă cu şanse de reuşită. Este şi metoda aplicată în această campanie anti-românească condusă de iresponsabilii din opoziţie.

După ce şi-au făcut mâna pe varianta creşterii cu 6-4 procente a TVA şi a cotei unice, revoltând întreaga populaţie a ţării cu anunţurile diversioniste privind creşterea preţurilor, după ce şi-au trimis maimuţele negrişorii cu microfonul prin pieţe sa-i întrebe pe bizoni cetăţeni dacă scumpirea pâinii e un lucru bun sau rău, sau daca sunt de acord cu scumpirea carnii, mafioţii din spatele presei române au schimbat discursul, dar nu şi tactica, imediat ce preşedintele Băsescu a anunţat varianta aleasă de guvern: reducerea fondului de salarii pentru aparatul bugetar cu 25% şi a pensiilor cu 15%.

Culmea, cei care instigă populaţia, adică maimuţele de circ gen Ursu, Dumitrescu, Chiriac, Creţulescu, Gâdea, Mircea Badea si alte cateva zeci de astfel de descreierati indivizi, lucrează în mediul privat, au salarii şi câştiguri de câteva mii de euro lunar şi, parte din ei, acţionează oficial împotriva statului român. Asta rezultă nu numai din logica tuturor campaniilor duse împotriva instituţiilor de stat, ci şi din poziţia publică a stăpânului lor suprem, Sorin Ovidiu Vîntu care a avertizat deja autorităţile publice, cu ceva vreme în urmă, să-şi întărească statul că el e specializat în a-l sabota din orice poziţie. „Daca statul este incapabil sa-si protejeze resursele este treaba statului. Omul de afaceri incearca. Este treaba statului sa-l prinda si sa-l lege. Intariti-va statul” – a declarat Vîntu.

În aceste condiţii, ce credibilitate pot avea maimuţele lui SOV atunci când ţipă de grija pensionarului, a şomerului sau a bugetarului căruia i se va micşora salariul?

Evident, printre cei care privesc la televizor sunt şi mulţi bizoni, adică oameni săraci cu duhul inocenţi ce se constiuie în  masă de manevră pentru oricine vrea să profite de conjunctură şi să obţină, prin diversiune, un ce profit.
Aşa au fost scoşi în stradă, săptămâna trecută, câteva zeci de pensionari, câţiva burtoşi din poliţie sau, astăzi, câteva zeci de femei ca să confirme că nu sunt de acord cu scăderea pensiilor, a salariilor şi a indemnizaţiei pentru creşterea copilului.

 „Mamă” tunsă unu şi nemulţumită că i-a scăzut indemnizaţia
În planul secund, alte trei „mame” nemulţumite: una cheală (dreapta) una cu şapcă şi ochelari (centru) şi una cu barbă albă (stanga)

Tot aşa, televiziunea lui Vîntu titra săptămâna trecută, peste mutrele celor 10-20 de bizoni-pensionari, cu litere roşii, lozinci revoluţionare gen ROMÂNIA FIERBE ÎN STRADA, deşi în afara neuronului comun al conducerii RTV nu prea mai avea ce să ardă…

Astăzi, deloc întâmplător, printre cele câteva zeci de femei isterizate din faţa Ministerului Muncii, unele cu mustaţă, vibra de zor o altă traseistă a politicii de pe centură (foto dreapta), Lavinia Şandru, cunoscuta pupilă a lui Vîntu .


Deocamdată, prin Piaţa Victoriei, nu circulă decât Vîntul. Se mai abate, uneori, prin zonă, şi câte o traseistă…

Ca ameninţarea bizonilor să pară cât mai reală, un lider sindical aflat dintotdeauna în fruntea confederaţiei Meridian a anunţat venirea unor mineri la mitingul organizat miercuri, de sindicaliştii PSD-PNL, în Piaţa Victoriei din Capitală. N-a spus câţi vor veni, dacă au nevoie de cazare în sediul guvernului, sau dacă primesc diurnă de la Vîntu, Voiculescu, sau Patriciu pentru asta. A zis doar că vor veni cu trenul…Facem pariu că, dacă vor veni, vor purta pancarte pe care va scrie „Noi vrem respect„?

PS. Ca să-şi impresioneze telespectatorii, maimuţele de la emisiunea lui Dumitrescu de la Realitatea TV, la care au fost invitaţi nişte obişnuiţi ai casei (un şantajist, un şmecher cu grad de colonel, un compozitor ratat, un sindicalist interlop, o traseista PRM-PSD, o babă pnl-ista etc etc), au adus un ţarc în mijlocul platoului de filmare şi, ca la circ, au pus acolo doi plozi. Subiectul emisiunii era, fireşte, revolta mamelor cărora le scade indemnizaţia pentru creşterea copilului. Cât priveşte „recuzita” de circ, adică plozii, nu se ştie cui aparţinea(u) şi nici dacă expunerea lor în public este sau nu legală. Contează doar să impresioneze…Şi suntem abia la începutul campaniei mediatice….