FLAGRANT: Şantajistul Bogdan Chirieac a trecut pe roşu

Categorie: investigPresa

Bogdan Chirieac a fost surprins de paparazzi Atac la persoană, joi 22 aprilie, trecând pe roşu într-o intersecţie din capitală.

După ce s-a întâlnit cu o doamnă (foto stânga+dreapta) în faţa cafenelei Ambiance Café din Dorobanţi, Chirieac s-a grăbit să ajungă la Hotel Ramada.

Numai că, fiind cocalar de Dorobanţi promovat împotriva tuturor principiilor profesionale de către televiziunile mogulilor, şantajistul Chirieac sfidează din spatele notorietăţii sale negative chiar şi banalele reguli de circulaţie.

Într-o Românie în care infractorii dau lecţii de moralitate, ceas de ceas, pe ecranele televizoarelor, contravenţia dovedită prin imaginile alăturate pare a nu mai avea nicio semnificaţie. Obişnuit să fenteze legi şi norme de toate tipurile, Chirieac a folosit şi aici o licenţă specifică lumii derbedeilor din care face parte: semnalizezi dreapta şi faci stânga.
Iată, mai jos, filmul contravenţiei surprins pe aparatul foto:

Astfel, cum se poate vedea din fotografiile prezentate, deşi vrea să vireze la stânga într-o intersecţie în care s-a aprins culoarea roşie a semaforului, el se înscrie pe banda dreaptă, care-l obliga să urmeze acea direcţie, trece de semafor, semnalizează brusc stânga şi îi salută, din Mercedes-ul său de teren cu numărul de înmatriculare B-97-BCH, pe fraierii opriţi la stop. Trece, adică, pe roşu, convins că e pe domeniul lui tat’su

De la intrarea şi până la ieşirea din intersecţie, Chirieac a făcut exact 6 secunde (de la orele 14:10:18 – vezi foto stanga, la orele 14:10:24 – foto dreapta), iar asta pentru a acorda prioritate unui autoturism care venea din stânga.

Aşa se face că el a ajuns, în timp util, la hotelul Ramada, ca să-şi rezolve o problemă presantă.


Pe baza celor de mai sus, se poate cere poliţiei să se autosesizeze şi să-i ridice permisul şantajistului contravenient? Sau e prea mult?!

Dacă e prea mult, nu ne rămâne decât să aşteptăm ca derbedeul să ia în botul bolidului său, asemenea lui Nistorescu, nişte fraieri care-şi permit să circule regulamentar pe aceeaşi bandă de drum…

Dan Badea
Foto: Ionel Gheorghe