Şantajistul Bogdan Chirieac, la masă cu ministrul Sebastian Vlădescu

Categorie: afaceriBlogrollcoruptie politicaEXPORTinvestigmafie romaneascaManipulare prin presaPresa

Ministrul sebastian Vladescu alaturi la o cafea cu Chirieac. Bogdan Chirieac.

Ministrul Sebastian Vladescu alaturi la o cafea cu santajistul Chirieac. Bogdan Chirieac.

Ministrul Sebastian Vlădescu s-a întâlnit aseară, 27 martie, pe terasa Ambiance Caffe din Dorobanţi, cu şantajistul Bogdan Chirieac – zis şi „Pielea Pu…i„.
Cei doi au avut o discuţie destul de relaxată, condimentată şi de intervenţiile junei însoţitoare a fostului jurnalist de la Adevărul şi Gândul.

După ce a fost direct implicat, alături de Sorin Roşca Stănescu, în afacerea de şantaj la adresa şefului ANI, Chirieac a fost excomunicat din breasla jurnaliştilor, însă el a fost recuperat rapid de Sorin Ovidiu Vîntu.

Cum Vîntu are mari probleme cu fiscul, una dintre ele fiind celebra rambursare ilegală a unui TVA de peste de 60 milioane euro,  este posibil ca mogulul să-l fi trimis pe Chirieac la o discuţie împăciuitoare cu ministrul Finanţelor.

La fel, însă, este posibil ca şantajistul Chirieac însuşi să pună la cale o nouă afacere cu Vlădescu. Indiferent de subiectele abordate, cei doi s-au despărţit, la finalul întâlnirii, ca doi vechi amici. Vlădescu a plecat singur cu Passatul sau, iar Chireac s-a retras discret cu juna sa escortă feminină.

Iată, mai jos, câteva dintre imaginile surprinse la terasa Ambiance Caffe, pe 27 martie 2010, de un paparazzo de la saptamanalul Atac la persoană (Victor N. Bogdan).

vladescu 020

 Sebastian Vlădescu şi Bogdan Chirieac discută despre neamurile lor cu cefe roşii
vladescu 022
 Apare juna lui Bogdan Chirieac şi se îndreaptă către locul dezbaterilor politico-financiare. Dincolo de copac se iţeşte faţa şantajistului de presă.
vladescu 027
Vlădescu nu pare convins de propunere…Calculează atent marimea comisionului.

vladescu 029

Înţelegerea a fost parafată.
vladescu 048
 Subiecţii părăsesc locul faptei. Ca să nu fie surprinşi de paparazzi, cei doi decid să iasă separat.
vladescu 052
 Întâi iese Chirieac cu juna
vladescu 053
 Cei doi sunt foarte apropiaţi unul de altul
vladescu 066
După exact două minute, Vlădescu ajunge şi el la limuzina parcată în apropiere. S-a destrăbălat destul. De luni, patria are din nou nevoie de serviciile sale.
29 martie 2010
Dan Badea