Mişcări de „trupe” în Casa lui Puiu Popoviciu

Categorie: afaceriBlogrollcoruptie politicaEXPORTLumea interlopamafie romaneasca

Puiu Popoviciu a primit, pe 9 martie 2010, vizita unor prieteni la sediul din restaurantul Casa Doina. Victor N. Bogdan, aflând că se pun la cale anumite alianţe, a “scanat” cu discreţie intrarea în restaurantul lui Popoviciu şi a surprins pe aparatul foto importante mişcări de “personal” atât din zona mogulului Sorin Vîntu, cât şi din politică şi afaceri. Cele mai cunoscute figuri care au intrat sau ieşit „grupat”, în interval de o oră, din Casa Doina, au fost senatorul independent Şerban Mihăilescu, zis Miki Şpagă, senatorul UDMR Attila Verestoy, fostul senator PSD-PC Irinel Popescu, precum şi doi dintre oamenii de bază ai lui Sorin Ovidiu Vîntu din mass media: Dragoş Nedelcu, noul director executiv al canalului The Money Chanel (TMC), şi Sorin Freciu, Director General al Diviziei Business Media a trustului de presa Realitatea – Caţavencu, realizator TV şi Preşedinte al companiei de consultanţă Money Consulting.

Cum nu credem în coincidenţe, este de presupus că magnatul Popoviciu, cunoscut ca un apropiat al lui Traian Băsescu, o pune de “o miuţă” cu UDMR şi grupul independenţilor din parlament (viitor partid), cu binecuvântarea mogulului de la Realitatea TV şi TMC.Pentru a nu încurca borcanele, primul care a ieşit de la discuţii a fost Miki Şpagă, pe la orele 16:48, şi a plecat cu Passat-ul B-76-EHH.

"Miki Şpagă"

„Miki Şpagă”

Serban Mihailescu, zis si Miki Spaga

Serban Mihailescu, zis si Miki Spaga

O jumătate de oră mai târziu (17:27) apare şi Dragoş Nedelcu, om de casă al lui Sorin Vîntu care a coborât dintr-un BMW 730d cu numărul B-91-XWN.

Dragos Nedelcu_foto Victor N Bogdan
Trei minute mai târziu, din incinta restaurantului ies senatorul Attila Veretoy şi ex-senatorul Irinel Popescu care, ajunşi în poartă, se sărută cu deferenţă pe amândoi obrajii.

Attila Verestoy si Irinel Popescu, amicul lui Dan Voiculescu

Attila Verestoy si Irinel Popescu, amicul lui Dan Voiculescu

 

Asa se pupa un mafiot.

Asa se pupa un mafiot.

Şi pleacă fiecare spre turma sa.

Ca şi când nu era suficient, la 17:41 apar întăriri de la Sorin Vântu. Sorin Freciu tocmai coboară din Lexus-ul său cu numărul B-73-KMF.

Sorin Freciu, unul dintre slugoii lui SOV

Sorin Freciu, unul dintre slugoii lui SOV

Sorin Freciu, fostul preşedinte al Grupului Gelsor din 2001 şi acţionar plasat apoi de Sorin Vîntu în mai multe firme controlate, a ajuns cu doar două minute înainte de ieşirea lui Puiu Popoviciu.

Sorin Freciu

Sorin Freciu

Doar cât să schimbe câteva vorbe, pe fugă.

Puiu Popoviciu a părăsit apoi incinta, la 17:43, cu Mercedes-ul său B-111-ALL. Adică All Inclusive…

milionarul Puiu Popoviciu, ginerele fostului demnitar comunist Ion DINCĂ "TE-LEAGĂ"

milionarul Puiu Popoviciu, ginerele fostului demnitar comunist Ion DINCĂ „TE-LEAGĂ”

Puiu POPOVICIU

Puiu POPOVICIU

 

Dan Badea

(Foto: Victor N.Bogdan)