Unificarea Dreptei – un „bordel” construit de Blaga, Frunzăverde şi mafia de rit vechi, cu miros de gaz lampant

Categorie: Blogrollcoruptie politicadiversiuneExport 6mafie romaneascaManipulare prin presa

Vasile Blaga este, dupa opinia mea, una dintre cele mai mari „cocote masculine” din „dreapta” spectrului politic romanesc. Alături de Antonescu şi Frunzăverde, alte două cocote masculine de lux, Blaga încearcă încropirea unei troici a cărei menire este să păcălească electoratul şcolit (deci DE DREAPTA) din ţara asta, pentru că analfabeţii şi cei cu creierul spălat sunt deja „proprietatea” urmaşilor lui Ion Iliescu şi Adrian Năstase, prostiti de mass media turnătorului ordinar cu nume de cod Felix, zis şi Dan Voiculescu.

foto: Mediafax

foto: Mediafax

Cum se ştie deja, Blaga este unul dintre mafiotii de lux ai tranzitiei care a incercat sa dea o lovitură de palat atunci cand, in calitatea sa de ministru de interne, INFORMAT FIIND de UM 0962 (fosta Doi şi un Sfert – adevărata POLIŢIE POLITICĂ din România) despre miscarea de protest a „militienilor” care planuisera sa atace – simbolic, desigur! – palatul Cotroceni, prin aruncarea caschetelor dincolo de gardul Institutiei Prezidentiale, a refuzat sa ia masurile firesti in astfel de situatii si sa ceara interventia trupelor de Jandarmi pentru a evita ” atacul simbolic” asupra celei mai importante institutii a statului român!

Ministrul complotist al „caschetelor”, de atunci, a preferat sa-si dea demisia, evitând o ancheta ce s-ar fi declansat si ar fi putut evidentia adevaratele lui intentii. Abia atunci a inteles cu adevarat, Traian Băsescu, cine este Blaga si cate parale face, devenind, astfel, indezirabil pentru Cotroceni.

Al doilea element care ma determina sa cred ca Blaga este un personaj politic extrem de periculos nu numai pentru dreapta românească dar si pentru statul de drept, este modul in care s-a comportat in 3 iulie 2012, atunci când, preşedinte al Senatului fiind, a cedat SUSPECT DE USOR in fata manevrei facute de senatorul Chelaru (avocatul si custodele averii lui SOV, in 2002), care l-a inlocuit printr-un „artificiu legislativ” ilegal, cu CRIN ANTONESCU, înlocuirea fiind unul din pasii concreti de realizare a planului loviturii de stat din vara lui 2012 pentru eliminarea presedintelui legitim al tarii, Traian Basescu.

De remarcat faptul că preşedintele României (deci este de presupus că şi preşedintele Senatului, care este al doilea om în stat!), au fost informaţi, din vreme, de SRI (conform declaraţiilor publice ale lui Traian Băsescu), cu privire la planul loviturii de stat pus la cale de complotişti, dar nu s-a luat nicio măsură pentru a împiedica tăvălugul conspiratorilor din solda lui Dan Voiculescu sau, după unii, a ruşilor. De ce? Pentru că, fiind informaţi cu 2-3 zile înainte, nu se mai putea face nimic, a spus Băsescu. De fapt, complotiştii au încercat să meargă pe marginea legii, forţînd-o la maximum, sau, acolo unde lipsea, folosind arma ordonanţelor de urgenţă. Alea iacta est!…

Întrebarea este însă de cât timp ştia Vasile Blaga de lovitura de stat? Când îl informase Frunzăverde, vechiul său prieten?!!

Este lovitură de stat – se plângea atunci Blaga, in plenul Parlamentului. USL convoacă sesiune extraordinară încălcând Constituţia şi regulamentul Senatului. USL nu are nici un motiv pentru a mă demite. Suntem în aceeaşi logică, confiscarea instituţiilor statului” – ţipa fostul sef al vamesilor din Oradea de la tribuna Parlamentului Romaniei.

Numai ca, in vreme ce in Parlament se producea inlocuirea lui, Blaga se inchisese in propriul birou si astepta sa se intample ceea ce fusese deja programat de Ponta, Antonescu, Voiculescu si, as spune, Frunzaverde „de mason kaki” (speriat de Justitia romana).

frunza-blaga

Mai departe.

Blaga si prim-vicepresedintele lui, pe linie de partid, cetăţeanul Frunzăverde, stăpânul judeţului Caraş-Severin şi şeful câtorva sute de masoni cu vipuşcă, au stabilit in martie 2012 să se desparta pentru o vreme, unul dintre ei urmând să se refugieze în sânul USL, adică al celor care urmau să dea o lovitură de stat pentru înlăturarea preşedintelui Băsescu. Motivele plecării lui Frunzăverde sunt, pe de o parte teama primară de Justiţie a puscăriabilului, procurorii fiind – indirect – pe urmele sale, iar pe de altă parte misiunea coagularii unei alternative de dreapta care sa fie in afara zonei acoperite/controlate de Preşedintele Traian Băsescu. Este vorba despre „dreapta capitalistilor rosii„, a liberalilor penali aflaţi în război deschis cu instituţiile protejate şi încurajate de Traian Băsescu şi Uniunea Europeană: DNA, DIICOT, SRI.

Referitor la misiunea „detaşării” sale în USL, via PNL, unde a devenit vicepreşedinte, Frunzăverde a anunţat, ATENŢIE!, într-o declaraţie făcută la sfârşitul lui martie 2012 pentru „ADEVĂRUL”, următoarele; „Acesta este ÎNCEPUTUL CONSTRUCŢIEI DREPTEI MODERNE in Romania. Maine voi explica, intr-o conferinta de presa, implicatiile acestei decizii„- a spus atunci mafiotul „kaki” din Caraş Severin. Sigur, „mâine” n-a mai explicat nimic despre proiectul care avea să fie lansat, oficial, abia ieri: crearea unei înţelegeri/uniuni/asocieri PNL- PDL.

Cei care cred ca totul este întâmplător, inclusiv ruperea USL, sunt mai naivi chiar şi decât miliţienii care ţipau, precum cumpărătorii de fier vechi, spre cel mai înalt demnitar al statului român, Preşedintele României: IEŞI AFARĂ, JAVRĂ ORDINARĂ! (Personal, consider că miliţienii care au scandat acest slogan, iar apoi şi-au aruncat caschetele peste gardul palatului Cotroceni, trebuiau scoşi din Poliţie şi daţi pe mâna procurorilor.)

Ar mai fi ceva.

În iulie 2013, acelaşi cetăţean cu ochi bulbucaţi din Caraş-Severin, Sorin Frunzăverde, a intervenit în favoarea mafiotului GRUIA STOICA, penalul care în luna precedentă câştigase deja licitaţia pentru cumpărarea pachetului majoritar de la CFR Marfă pe care avea intenţia să-l cumpere cu capital…RUSESC.
Pentru că Preşedintele Traian Băsescu, în stilul său caracteristic, a atras atenţia în mod public asupra unor grave suspiciuni ce planează asupra acestei afaceri mai mult decât dubioase, Sorin Frunzăverde – care dovedeşte astfel că MASONERIA „kaki”, din care face parte, este condusă de duşmani ai intereselor româneşti – a ieşit şi el cu declaraţii publice prin care l-a ameninţat pe Preşedintele Băsescu.
In legatura cu, in general, starea transporturilor din Romania si a companiei CFR Marfa nu cred ca Traian Basescu trebuie sa faca aprecieri – a spus complotistul mason din Caraş-Severin. (…)Traian Basescu a redevenit arogant! Da din nou sfaturi, dupa ce a condus aproape 9 ani dezastruos Romania – a continuat cel care s-a aflat alături de Băsescu 8 din cei 9 ani! (…)Cred ca USL, evident pe cale parlamentara, chiar si intr-o sesiune speciala, trebuie sa inceapa demersul suspendarii lui Traian Basescu. Motive sunt suficiente, nu se poate coabita cu Traian Basescu si Romania nu-si poate permite sa plateasca in continuare costurile comportamentului lui Traian Basescu” – declara mafiotul pentru Hotnews în 22 iulie 2013.

Aşadar, constructorul DREPTEI MODERNE din RUSIA, pardon!, ROMÂNIA, cânta pe acelaşi ton cu turnătorul ordinar al Securităţii, Dan Voiculescu: SUS-PEN-DA-REA!!!
Dincolo de tonul comun al duşmanilor democraţiei din România, rămâne de clarificat răspunsul la o întrebare care, după recenta vizita a vicepreşedintelui SUA, Joe BIDEN în România, capătă o importanţă STRATEGICĂ:

Ce interes avea Frunzăverde, (care a fost ministru al Apărării Naţionale în două guverne, inclusiv în guvernul Tăriceanu, plus membru în Parlamentul European – a îndeplinit funcția de șef al delegației române din cadrul PPE-DE, vicepreședinte al Subcomisiei de Securitate și Apărare, titular în Comisia pentru Afaceri Externe și supleant în Comisia de Dezvoltare – iar, în pauze, vreme de un deceniu, preşedintele CJ Caraş Severin), să susţină un mafiot care folosind capital RUSESC, intenţiona să preia, prin încălcarea legii . cum avea să se demonstreze – compania CFR MARFĂ??!

„DREAPTA MODERNĂ„, rumegată vreme de doi ani în burta încăpătoare a lui FRUNZĂVERDE, ca alternativă, chipurile, la STÂNGA PUTINISTĂ a lui Ponta şi Voiculescu, ale cărei baze au fost puse ieri, formal deocamdată, între Blaga şi Antonescu, pute mai urât decât gazul cu care se aprindeau lămpile pe vremea în care nu exista curent electric!

Până când şmecherii care conduc astăzi PNL şi PDL, nu trec testul DNA/DIICOT/SRI, pana la rudele de gradul III măcar, iar rolul lui Blaga in jocurile de culise ale USL nu va fi clarificat, haita lui Ponta este identică haitei lui Blaga&Antonescu!

Prin urmare, negocierile de unificare a Dreptei, începute ieri, sunt la fel de credibile precum este individul acela din PNL care turna la Securitate, pe vremuri, GHIŞE. Ioan Ghişe!

Dan Badea