Nicolescu nu a suferit un atac de cord! (Update)

Categorie: BlogrollJustitiePresa

Update: Că Nicolescu a fost trezorierul judeţului Argeş şi a mânuit fondurile publice aşa încât zona în care au murit cu arma în mână ultimii partizani anticomunişti a fost transformată într-un lagăr bolşevic, nu mai este un secret pentru nimeni. Secretă a fost doar plasarea fiului său în afaceri despre care presa nu a scris până astăzi nimic. Conform procurorilor DNA, firma folosită de Nicolescu pentru reabilitarea unor şcoli către care au fost repartizate fonduri de 900.000 de euro se numeşte ZEUS SA şi era în relaţii apropiate cu fiul lui Nicolescu, Liviu-Costin care, la rândul său, este în relaţii cu fostul trezorier al PSD, Aristide Roibu. O dezvăluire de ultimă oră cu privire la afacerile celor două beizadele o găsiţi aici. Şeful Serviciului Judeţean de Ambulanţa din Argeş, dr. Gabriel Popa, a confirmat astăzi ceea ce bănuiam cu toţii: Constantin Nicolescu nu e a suferit un atac de cord ci a leşinat! – informează Hotnews. Un leşin care l-a scăpat, deocamdată, de arest. „Electrocardiograma nu a arătat elemente care să dovedească o afecţiune cardiacă acută pe timpul transportului către spital. Ulterior, medicii de la spital au solicitat transport spre Bucureşti. Pe drum, starea pacientului a fost bună, nefiind nevoie de manevre medicale speciale. Domnul Nicolescu s-a aflat în permaneţă într-o stare clinică generală stabilă. Nu au fost elemente medicale care pe mine ca medic să mă facă să cred că viaţă dânsului a fost acut în pericol” – a declarat medicul Popa.
Aseară, toată maşinăria de dezinformare a mafiei PSD, în frunte cu Realitatea TV şi Antena3, a lansat zvonul că preşedintele CJ Argeş a suferit un stop cardiac, acesta fiind motivul pentru care, deşi trebuia condus în arest, Constantin Nicolescu a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Floreasca. Cei care au decis acest lucru au fost medicii psdişti de la UPU Piteşti.

De unde ştiau sclavii lui Voiculescu şi Vîntu că şeful mafiei PSD din Argeş a suferit un atac de cord, câtă vreme medicii au constatat doar starea de lipotimie (leşin)? Nu ştiau asta, dar aşa a fost ordinul „pe alianţă”: „Atac de cord!„. Ulterior, PSD-istul corupt Brădişteanu, medicul bolnavilor închipuiţi ai clanului, cercetat şi trimis în judecată de către DNA, a preluat şi confirmat ordinul lansat de mafie. La fel a procedat şi Beuran, o altă panaramă PSD, cunoscut drept un plagiator de renume din lumea medicală.

Manipularea mass-media este totală deoarece presa făcută de angajaţii trusturilor Vîntu-Voiculescu este o presă de tip mafiot, bazată exclusiv pe dezinformare şi pe apărarea intereselor politico-financiare şi antiromâneşti ale patronilor. „Am nevoie de o organizaţie să răspundă comenzilor mele, ca la Audiul pe care îl am. Am dat de cheie, a pornit, am întors cheia pe stânga, s-a oprit! (…)Nu sunteţi liberi, nene. Vă convine, lucraţi, nu vă convine, plecaţi, ce mare căcat!„- îi spunea Vîntu managerului de la Realitatea TV, Sergiu Toader. Între timp, şi-a creat organizaţia de care avea nevoie. Iar acum dă „de cheie”…

Cum spuneam, sistemul mafiot a început să scârţâie din toate încheieturile. Deocamdată, purtătorii lui de cuvânt, Ponta şi Antenescu, care ştiu că Băsescu este cel care a presărat nisip (pietriş, pe alocuri), printre rotile dinţate ale maşinăriei visează la suspendarea preşedintelui. De trei ani tot visează şi mai au încă patru.