Port ilegal de cetăţenie română

Categorie: BlogrollinvestigManipulare prin presaPresaSecuritate nationala

Ieri am primit confirmarea că toată campania mass-media antiromânească, dusă prin intermediul Realitatea TV,  Antena 3 şi a extensiilor de presă adiacente, are drept scop schimbarea puterii actuale din România. Şi nu e vorba numai de Emil Boc şi guvernul pe care-l conduce. E vorba şi de preşedintele Traian Băsescu pe care mafia PSD-PNL nu l-a acceptat încă şi nici nu-l va accepta vreodată.

Nu ştiu cum intenţionează mafioţii să-l schimbe pe Băsescu, pentru că de-abia a fost reales, dar sumele investite în operaţiunea asta sunt imense. Să plăteşti un cretin („ciumpalac/ciupalac”) precum Mircea Badea, s-o facă pe maimuţa la televizor, seară de seară, sau alte zeci de cretini precum cei de la RTV, doar ca să-i incite pe proşti, e o cheltuială aproape greu de înţeles. Să inciţi proştii, pentru că doar proştii sunt de acord cu un Mircea Badea, un Răzvan Dumitrescu, un Ciutacu, un Gâdea, o Dana Grecu sau un Prelipceanu, mi se pare o decizie disperată a mogulilor. Disperată dar, din nenorocire, una care dă rezultate deoarece fiecare dintre tonomatele astea şi-a creat propria turmă de bizoni…

Tot ieri am înţeles că e o mare greşeală să fii politicos, chiar şi în limbaj, cu derbedeii ăştia care ne invadează spaţiul intim.

L-am văzut ieri, din nou, pe neamţul din Sibiu. Am şi uitat cum îl cheamă. Este primarul ăla incompatibil, care s-a retras din cursa pentru Palatul Victoria, de frică să nu-şi piardă postul. Mi-am adus aminte apoi de campania anti-Băsescu din iarnă şi am înţeles că trăim exact aceleaşi vremuri. Nişte nemernici care deţin majoritatea pârghiilor economice, dar şi mass-media, ne menţin în acelaşi ţarc al dezinformării. Nişte nemernici care ar trebui arestaţi pentru port ilegal de cetăţenie română. Ziarişti şi politicieni cumpăraţi de mafioţii care s-au îmbogăţit exclusiv prin furt şi tunuri trase statului român sau românilor.

Mi-am amintit de FNI şi de sutele de mii de proşti care şi-au depus banii în conturile lui Sorin Ovidiu Vîntu şi sunt convins ca aceiaşi imbecili s-au aflat printre participanţii la mitingul din 19 mai din Piaţa Victoriei. Trebuie să fii prost ca să crezi ce debitează maimuţele lui Vîntu sau Voiculescu. Imbecil.

Doar proştii nu pricep ce ni se întâmplă.
Sau mercenarii, pe care oricum nu-i interesează.
Sau cei care merg în Piaţa Universităţii să scrie pe cerceafurile lui Vîntu.
Ei sunt urmaşii omului nou al lui Ceauşescu.
Ei sunt vitele care se înghesuie anual la micii lui Vanghelie, sau la vanghelion..
Sunt logănarii care îşi petrec „uikend”-ul în fumul grătarului pe care sfârâie carnea tocată. Bizonii.
Cei care ne fac să ne fie ruşine că le suntem contemporani.
Cei care, atunci când au fost în şcoală sau liceu nu ştiau nici tabla înmulţirii…Sau care o învăţaseră mecanic. Tocilarii din liceu. Rataţii…
Cei care nu pot fi angajaţi în economia de piaţă şi au trăit doar din salariul sigur de la stat. Şi care acum se revoltă speriaţi că nu li se mai dă.
Ei sunt subvenţionaţii tuturor regimurilor populiste de până acum.
Indivizii care nu gândesc şi nu văd dincolo de peştele de sticlă de pe televizor.
Cei care se înmulţesc precum iepurii lansând pe piaţă valuri succesive de clone ale prostiei, de logănari şi gherţoi identici părinţilor lor, un electorat stabil pentru indivizi de teapa lui Vanghelie, a lui Piedone, Geoană sau Crin Antonescu…

Sunt convins ca telespectatorii fideli ai Realitatea TV, sau Antena 3, au ceva în comun. Le place să fie târfe. În orice societate există acest tip de oameni, bărbaţi şi femei, care se numesc „târfe”. Ei sunt, din păcate, mulţi, pentru că dacă n-ar fi ei, escrocii nu ar mai putea să prospere. Vîntu, spre exemplu, ar da faliment dacă proştii care-i cântă în strună n-ar mai răspunde la comenzi. La fel şi Voiculescu, sau Patriciu.

Mulţi dintre pensionarii de azi, spre exemplu, sunt exact cei care au făcut posibilă menţinerea regimului comunist în România. De ce ar trebui să am respect necondiţionat pentru ei? Parul albeşte şi pe capetele seci. M-am săturat să plătesc pentru toţi laşii, pentru toţi colaboraţioniştii care s-au gândit doar la ei şi la neamurile lor cu cefe roşii. Nu-i respect decât pe cei care, ca şi mine, au sărit la gâtul mafiei politico-financiare, fie pe vremea lui Ceauşescu, fie după 1990. Iar ei sunt puţini. Sunt câţiva…

Tot ieri l-am văzut la televizor, a mia oară, pe un scremut cu nume corespunzător: Calimente. Mihăiţă Calimente.Un prostălău, fost profesor de educaţie fizică, care mormăia ceva la RTV unde e invitat permanent. Ce mormăia calimentele ăsta? Cică un alt scremut, numit Cornel Nistorescu (fost jurnalist), ar fi identificat printre mitingiştii mafiei PSD-PNL, prezenţi pe 19 mai în Piaţa Victoriei, indivizi cu ochi albaştri. Adică SRI-işti. Doar ăia ar fi avut ochii albaştri şi bulbucaţi. Adică atenţi.

Întrebat de ce şi-ar fi infiltrat un serviciu secret oameni cu ochii albaştri, printre manifestanţi, când se ştie că doar securiştii au ochi albaştri, Calimente a zis că Nistorescu ştie mai binew, că el îi recunoaşte pentru că e un foarte bun ziarist specializat în recunoaşterea securiştilor. Argumentul vitei cu nume de mâncău m-a făcut să râd pentru că mi-am amintit că, pe vremuri, Nistorescu îi recunoştea pe securişti doar dacă îi dădeam eu coordonatele lor. Şi, de regulă, ăia nu aveau ochii albaştri. Pe de altă parte, mi-am amintit că de când Nistorescu a devenit milioanar în euro şi sluga lui Sorin Vîntu, el nu mai are proprietatea termenilor din limba română. Şi a uitat cum e să fii român. A devenit adică, şi el, purtător ilegal de cetăţenie română. Un infractor.

L-am revăzut, tot ieri, şi pe ratatul de Emil Constantinescu. Bizonul ăsta, pe care l-am susţinut câţiva ani, când eram reporter special la Evenimentul Zilei sau realizator de emisiuni la Televiziunea Română, ar trebui să se călugărească tocmai pentru că a înşelat aşteptările multor milioane de români, sau pentru port ilegal de cetăţenie română. Un astfel de derbedeu, care acum şi-a făcut un scop în viaţă din a-l discredita pe  Traian Băsescu, încă n-a aflat că nu mai are nicio credibilitate. Constantinescu e bizonul perfect, la fel ca sluga Ciuvică, chestia aia care umblă în două picioare şi debitează aiureli pe sticla televizoarelor.

Ieri le-am revăzut din nou pe slugile sindicale ale lui  Sorin Vîntu, adică pe Dumitru Costin, epsilon pe doi (Marius Nistor), Marica sau comunistul fonfănit şi agramat Bogdan Hossu. Or fi fost şi alţii, că nu i-am văzut pe toţi. A mai fost şi muierea aia care a trecut greu de menopauză, cu nume din agricultură. Grapini. Şi altele isterice, la fel ca ea, inclusiv aiurita de la cabinetul lui Bogdan Olteanu, una care graseiază cuvintele la fel cum graseiază adevărul, o târfă politică invitată şi ea, destul de des, pe sticla lui Vîntu. Gorghiu parcă o cheamă. Alina Gorghiu.

Ieri mi s-a făcut din nou ruşine că derbedeii ăştia sunt români, la  fel ca şi mine. Mi-am amintit cum mi-am certat propriul copil, de atâtea ori, atunci când îl auzeam vorbind româneşte în Londra, Paris, Viena, Berlin, Amsterdam, Roma sau în celelalte capitale europene în care am fost împreună. Îl certam pentru că mi-era ruşine să nu fiu confundat cu derbedeii de care tocmai am amintit. Cu un Emil Constantinescu, un Ciuvică, un Vîntu sau un Voiculescu. Cu ţiganii alogenii ăştia de două parale. Cu imbecilii care poartă ilegal cetăţenia română.

Poate că tocmai de aceea, astăzi, copilul meu cunoaşte engleza mult mai bine decât cunosc eu limba română. Şi tot de aceea va pleca să studieze în străinătate. Nu-mi pot permite să-mi las copilul într-o ţară controlată de Vîntu, Voiculescu sau Patriciu. Într-o ţară controlată de mafie.

Ieri i-am revăzut la televizor pe unii dintre cei care au adus România în stare de criză şi care vor ca ea să ajungă mai jos decât Grecia. I-am revăzut pe trădătorii neamului românesc.

Şi am înţeles ce vor ei.

Sper ca Traian Băsescu să aibă puterea să continue ce a început.

Dan Badea