Nistorescu a preluat Cotidianul.ro

Categorie: investigmafie romaneascaManipulare prin presaPresa

Nistorescu_noul_cotidianul1

După ce a distrus publicaţia Cotidianul şi a scos-o de pe piaţa media, afaceristul Nistorescu-Luxten a preluat, astăzi, şi anexa ei virtuală („.ro”) rămasă în bucătăria lui Sorin Ovidiu Vîntu. Bastonaşul folosit pentru noua „captură” este fosta consilieră a lui Ludovic Orban, Ionica Stănciulescu (nume de scenă Oana Stănciulescu).

Orban si Stanciuleasca

Orban si Stanciuleasca

Începând de astăzi, website-ul Cotidianul.ro va fi editat sub managementul noii companii, sub conducerea generală a lui Cornel Nistorescu şi sub coordonarea editorială a jurnalistei Oana Stănciulescu, în timp ce spaţiile publicitare ale site-ului vor fi gestionate în continuare de regia de vânzări online F5 X-Media, parte din F5„- anunţă ultima victimă online a afaceristului. Numele întreg al firmei care a preluat licenţa este „Casa Serafim – locuri şi imobile SRL„, o societate care se ocupă atât cu tranzacţii imobiliare cât şi cu editarea ziarelor. Conform declaraţiilor lui Nistorescu, preluate de Mediafax, site-ul preluat va găzdui o publicaţie online.

„Da, am cumpărat site-ul. Va fi un site de jurnalism online. Vreau să îl aduc la acelaşi nivel cu Cotidianul vechi(…) De site mă ocup eu şi Oana Stănciulescu, ca redactor-şef„, a spus Nistorescu, care a mai  declarat că în „două-trei săptămâni” va fi lansat noul format”.

Conform stilului său de lucru, dar şi imenselor frustrări ale găştii pe care a servit-o fără succes în campania anti-Băsescu,  publicaţia va fi una la fel de otrăvită şi arondată exclusiv mafiei politico financiare PNL-PSD. Derbedeii nu se dezmint niciodată.

Dan Badea