Deratizare la Antena3: Cum se poate umple un studio tv cu niciun jurnalist

Categorie: coruptie politicacrima organizataCrima Organizatamafie romaneascaSecuritate nationala

Emisiunea lui Gadea de aseara, de la Antena 3, a fost un maraton al dezinformarii, prostiei, arogantei si instigarii la nesupunere civica la care au participat plutonierii activi ai puscariasului cu vipusca Dan Voiculescu.

Haitasii conasului Gadea, pe conturile caruia fiscul a pus poprire, s-au asezat ca un sobor de babe in jurul platoului de coliva. S-au asezat in semicerc si au inceput sa blesteme in felul lor, cu gaturile innodate si cu ochii beliti la ecranele iPhon-urilor pe care primeau ordine si incurajari de la jupanul aflat la puscarie: ca ANAF, ca terorism, ca dictatura, ca ANAF, ca atentat la libertatea de exprimare, ca abuz urias, ca ANAF, ca democratie, ca nedemocratie, ca ANAF, ca 450 grade Fahrenheit, ca executie nu executare, ca ANAF, ca incalcarea constitutiei, ca Baconschi, ca ANAF, ca Danilet, ca Kovesi, ca mardeiasi, ca iesiti in strada, ca ANAF, ca aparati-ne, ca revolutie, ca decembrie 89, ca morti, ca ANAF,  ca mii de kile de cablu, ca patru zile, ca ANAF…

a33

…N-am crezut ca e posibil ca intr-o singura incapere, fie chiar si un studio de televiziune, sa se adune atatia impostori, circari, diversionisti si imbecili cati s-au adunat aseara la A3, cum n-am crezut ca se poate umple un studio de televiziune cu niciun jurnalist. N-am crezut nici ca prostia poate atinge o asemenea dimensiune si ca e atat de contagioasa, asa cum am inteles din reactiile tampe ale celor care au intervenit prin telefon in favoarea “martirilor” aflati ipotetic pe toboganul evacuarii ANAF.

Stiam doar ca Antenele sunt populate cu gusteri platiti cu multe mii de euro lunar, unii avand salarii de zeci de mii de euro, cu mult mai mari chiar si decat ale unor jurnalisti de la televiziunile respectabile din Occident, dar nu stiam ca postul tv a devenit chiar atat de toxic si ca a zombificat o mare parte din bizonii natiei.

a3 libertate exprimare maciuca

Aseara, dupa multi ani, m-am uitat din nou la sticla securistului Felix doar pentru ca am aflat ca sediul A3 urmeaza sa fie deratizat. Sfintit. M-am uitat cu speranta.

Chitaitul strident al locatarilor imi gadila, placut, timpanul. Dupa ce am inghitit niste anti-vomitive, m-am uitat prin sticla altfel puturoasa si i-am vazut. Si i-am auzit. Si am fost suficient de masochist ca sa-i urmaresc pana la capat. Pana acolo unde, pe notele melodiei masonului Florian Pittis, “Sfarsitul nu-i aici”, impostorii balosi au inceput sa-si frece mainile si sa se pupe intre ei, in direct si la gramada, ca dupa un spectacol reusit. S-au pupat si s-au frecat ca gibonii, Gadea cu Dumitrescu, Dumitrescu cu Stoiceasca, Stoiceasca cu Serbanescu etc. dupa ce vreme de cateva ore si-au plans de mila, s-au victimizat si s-au comportat ca niste condamnati la extinctie.

A fost un show de seri mari. A fost isteria imposturii la puterea a treia.

pupaturi1

De fapt, ce s-a intamplat in realitate?

O institutie a statului, scapata de cateva zile de sub controlul direct al mafiei cu epoleti reprezentate la nivel de ramura (fisc) de catre mafiotul Gelu Diaconu, a hotarat sa puna in aplicare o decizie definitiva emisa in urma cu un an si jumatate de o instanta de judecata romaneasca. Este vorba de decizia judecatoreasca de recuperare a unui prejudiciu de 60 milioane euro pe care infractorul Dan Voiculescu, condamnat definitv la 10 ani de inchisoare, l-a produs statului roman in dosarul ICA. Sediul de azi al sobolanilor de la Antena 3 este doar unul dintre imobilele intrate in proprietatea statului roman prin decizia penala nr.888/A/08.08.2014.

Sigur, haita lui Gadea trebuia somata cu evacuarea chiar a doua zi dupa pronuntarea acelei sentinte, dar pentru ca ei erau instrumentul central de dezinformare mass media al sistemului mafiot reprezentat in principal de PSD-PC-UNPR-ALDE (Ponta, Voiculescu, Oprea si Tariceanu), au fost pasuiti mai bine de 19 luni de zile.

Se pare ca dupa ce Gelu Diaconu a fost inghesuit atat de DNA in dosarul “tiganiadei”, cat si de demersurile oficiale ale judecatorului Camelia Bogdan, care s-a agatat ca pitigoiul de pruna de recuperarea prejudiciului produs de Felix, mafiotul din fruntea ANAF a decis, pe 8 februarie, sa faca un gest de caritate pentru statul roman si sa recupereze ce se mai poate recupera din prejudiciul ICA. Asa s-a emis decizia ANAF (in fapt a Directiei Generale Regionale a Finantelor Publice Bucuresti) prin care locatarii mai multor imobile, inclusiv cel in care se afla sediul Antena 3 din Soseaua Bucuresti-Ploiesti nr 25-27 (teren de 4184,41 mp şi construcţia în suprafaţă 3140 mp) au primit ordin de evacuare in cinci zile.

20160215183031_cp_208-page-001

Inspectorii ANAf au decis asadar, desi extrem de greu si de tarziu, sa aplice legea.

Santajistii lui Gadea insa, s-au opus. S-au organizat si au intrat in dispozitivul babelor diversioniste, asa cum procedeaza seara de seara. Motivul e destul de laic: golanii nu recunosc decizia definitiva a instantei Curtii de Apel, din 8 august 2014 si cred ca tipand si punandu-si poalele’n cap pot trai in continuare, gratuit, in cizmele statului roman.

Sigur, ei nu spun nimic despre faptul ca, dincolo de evacuarea imobilelor confiscate, fiscul a  decis si “popriri pe conturile lui Mihai Gadea, Daniel Constantin, Camelia si Corina Voiculescu – toti avand datorii la Dan Voiculescu”.

In conditiile astea, daca esti Gadea sau, mai mult, Camelia Voiculescu, n-ai da ordin de zi si de seara pe unitate sa iasa lumea in strada ca sa-ti faca “dreptate” si sa-ti pazeasca zecile de mii de euro care-ti intra periodic in conturi?

N-ai cere sa vina langa tine toti neispravitii utili pe care i-ai hranit de-a lungul timpului?

N-ai cere sa-ti vina in sprijin stegarul dac, barbosul ala cu fata de oligofren care te ingrozeste doar la gandul miliardelor de paduchi si gandaci ipotetici care-i misuna prin barba si izmene, sau sa-ti sara in ajutor ratacita aia decrepita de la tvr, baba cu “memorialul durerii in cur al lui Adrian Nastase”, sau ciumpalacul de Mircea Diaconu, sau culturistele brusseleze Norica Nicolai si Renate Weber?

Sigur c-ai cere! Si exact asta se intampla acum. Gadea cere. Si puscariasul cu vipusca cere. Si mafia cu epoleti cere…

Cum spuneam, aseara unii au avut gatul innodat. Li s-a pus nodul.

Fosta jurnalista Carmen Avram, nevasta lui Adrian Ursu, care si-a avortat definitiv profesionalismul cu multi ani in urma in direct la Antena 3, cand a decis sa-l slujeasca pe Felix si sa legitimeze dezinformarea, a anuntat ca-i vine sa demisioneze: “Imi vine sa-mi dau demisia. Imi vine sa-mi dau demisia din aceasta tara! Daca asta e Romania mea, atunci eu vreau sa-mi dau demisia din ea!” – a baiguit profesionista lui Felix.

O asemenea declaratie publica, in care se afirma ca organizatia Antena 3 e mai importanta decat Romania, nu poate fi facuta decat de un individ fara identitate, fara neam, fara trecut, fara viitor. O lozinca anti-romaneasca greu de suportat, semn ca oamenii astia sunt deformati definitiv.

carmen avram

Ilie Serbanescu, un securistoid anti-occidental care a a esuat definitiv, de multi ani, in dosul lui Dan Voiculescu, a completat-o si el pe profesionista puscariasului cu vipusca: “si eu mi-as da demisia din aceasta tara, dar nu de la Antena 3!”.

Golanul asta imbatranit atat de urat, pentru care, la fel ca pentru Avram, vidanja partenerului de afaceri al Securitatii din anii 80 e mai importanta decat tara lui, mi-a fost redactor sef pe vremuri, in urma cu peste 20 de ani, la EXPRES. Desi a mimat o vreme democratia, fostul economist de la “Lumea” lui Ceausescu a ramas, iata, o fosila comunista incremenita in perestroika.

Un alt propagandist al minciunii, membrul CNA Radu Calin Cristea, s-a solidarizat si el, printre primii, cu santajistii lui Gadea atacand public decizia prin care ANAF incearca sa recupereze contravaloarea a ceea ce a fost dovedit ca a furat puscariasul Felix.

Pentru golanul asta vopsit decizia ANAF e un “ultimatum dat democratiei” cata vreme, spune el,. “Antena 3 nu e doar o televiziune, ci un fenomen mediatic”.

Cristea a fost prezentat de Gadea ca fiind unul dintre cei mai importanti jurnalisti in viata.

cristea 2

Inversarea valorilor atinge, dupa parerea mea, un varf nemaintalnit din anii stalinismului. Culmea, golanul de la CNA, fost sef al TVR pentru o vreme, face si el trimitere la stalinism, dar in sens invers, victima fiind, dupa mintea lui, Antena 3: “Aspectul cel mai frapant în năvălirea de astăzi a agenților ANAF în sediul Antenei 3 ține de cenzură și intimidare. Cenzură ca pe vremea lui Brucan și a lui Dumitru Popescu – Dumnezeu”.

cristea brucan

Si, tot el, cu aceeasi minte imbacsita de jurnalist comunitar al mafiei cu epoleti, continua conspirativ: “E ciudat, totusi ca, la intrebarea lui Traian Basescu, “Antena 3 e aici?” au raspuns ACUM personaje politice si publice de la care, poate, nu te-ai fi asteptat la asemenea demonstratii de forta ce te intorc cu gandul la militia comunista”.

Cristea 3

E clar. Daca te-ai lua dupa bizonul asta comunitar, care se presupune ca stie ce vorbeste, cateii lui Dan Voiculescu sunt victima conspiratiei lui Basescu. Emitatorul unor asemenea cugetari e, zice Gadea, jurnalist! E chiar staroste peste jurnalistii din audiovizual, membru CNA

Le-a sarit apoi, in sprijin, Lucia Hossu Longin, individa aceea care l-a comparat pe Nastase cu Maniu si a promis ca va face “Memorialul durerii” (in cur) al lui Adrian Nastase.

La fel cum Voiculescu a fost, alaturi de seful CIE Aristotel Stamatoiu, tatal natural al Crescent si apoi, alaturi de un alt general SIE, Constantin Rotaru, tatal Intact, deci al Antenelor mafiei cu epoleti, tot asa Lucia Hossu Longin a fost mama profesionala a Antena3. Ea le-a dat viata si i-a recunoscut drept jurnalisti pe circarul Mircea Badea si teologul ratat Gadea, iar apoi intreaga haita organizata de santajisti tip Bogdan Chireac si Rosca Stanescu.

longin-aptr-a3

Femeia asta ne-a pacalit pe toti cei care mai credeam in principiile deontologice ale meseriei. Trei ani la rand, in perioada 1998-2000, am fost nominalizat la faza finala a APTR, institutie pe care Lucia Hossu Longin o reprezenta atunci cu seriozitate. Eram mandru pe vremea aia ca sunt unul dintre cei sase finalisti la sectiunea Anchete tv!

Nu stiu ce s-a intamplat apoi cu baba, dar am observat cativa ani mai incolo ca s-a refugiat si ea, cu totul, in fundul generos de sticla al lui Dan Voiculescu. Si n-a mai iesit de acolo. Aseara, baba a glasuit din nou.

Sunteti greu de ucis” – a spus ea sobolanimii adunate ciorchine pe anusul de sticla al varanului. “Toate astea vi se trag nu numai de la ANAF, ci si de la justitie. O judecatoare corupta a putut intoarce realitatea in favoarea ei. Singura solutie e strada. Trebuie Antena inconjurata de corturi. De corturi si de oameni. De bodiguarzi. Sa pazim acest locas care este al nostru si al vostru! ” a croncanit baba posedata de sindromul Stockholm, in chiotele si chitaielile sobolanimii.

In urma cu cativa ani, pe vremea “totalitarismului” Basescu, baba responsabila cu profesionalismul sobolanilor lui Felix spunea ca dupa ce va pleca Basescu din fruntea statului, justitia va functiona corect. Daca am da crezare Antenei 3 conform careia justitia raspunde tot la comanda lui Basescu, ar insemna ori ca baba s-a inselat, ori ca Basescu n-a plecat.

In momentul in care va disparea totalitarismul de tip Basescu cred ca se va putea face justitie in Romania. Completele de judecata nu mai vor lucra sub comanda directa politica. Eu personal, pentru ca n-am alta putere, voi realiza un memorial al victimelor justitiei din aceste timpuri, si chiar un episod dedicat acestui lot, Trofeul Calitatii, Cei Cinci, accentuez mereu, Cei Cinci, in fruntea lor Adrian Nastase si  de aseemenea impreuna cu alte ONG-uri voi face o plangere la Parlamentul European, iarasi imi pare rau ca trebuie s-o marturisesc, impotriva imixtiunii, presiunii si indicatiilor pe care le da doamna Macovei Justitiei Romane, cu diferite prilejuri, atunci cand este vorba, evident,  de opozantii politici ai puterii de la Cotroceni”.


A venit apoi si confirmarea de la Ciuvica, paznicul de la Antena3. Voiculescu si santajistii lui sunt victima coruptilor din justitie si ANAF. „Un procuror corupt face dosarul. Un expert corupt face expertiza si stabileste prejudiciul: 60 milioane de euro. Apoi procesul e judecat de o judecatoare corupta. Dupa care, colac peste pupaza, vine si un sef de ANAF corupt care, ultimul document pe care-l semneaza inainte de a fi dat afara, semneaza un document de evacuare” – a explicat paznicul Ciuvica.

…A fost ca la o nunta de rromi. Cu mesaje fara numar, fara numar. Si cu acelasi tip de discurs public, construit lautareste.

N-au lipsit “universitarii” din Piata. Aurolacii platiti sa faca atmosfera incepand din ianuarie 2012. Nedespaduchiatul stegar cu barba a semnat si el condica de prezenta si chiar a glasuit cu voce tare, ca un jurnalist intelept, cu verb si experienta. “Se va intampla ce s-a intamplat cu mine. M-au luat si m-au internat la nebuni! – a explicat, intelept, stegarul dac. “Antena 3 mi-a facut o reclama incredibila si mi-au dat drumul. Deci ei mi-au facut un bine. Asa se va intampla acum si cu Antena 3! – a profetit, sigur pe el, nedespaduchiatul. “Dumnezeu chiar exista si el nu se lasa batjocorit. Va fi ca in 2012. A cazut Boc, a cazut Basescu si nimeni nu credea ca se va intampla. Clasa politica nu tine cont de Dumnezeu si va ramane surprinsa!” a incheiat dacul cu barba.

dacul1

A continuat un aurolac adus din Piata, un “universitar” care spunea ca e specialist in drept si flutura la camera, ca pe un prezervativ folosit, constitutia Romaniei: “Noi suntem din 2012 in strada. Avem constitutia in mana. Abuzurile depasesc latura penalului, e o actiune fantastica care vrea sa va termine pe dvs si vrea sa ne termine si pe noi” – a spus “universitarul” cu prezervativul de hartie.

Celebrul Dogaru, tarfa consacrata a GRU dar si a puscariasului cu vipusca si petlite albastre a dezvaluit si el manevra ANAF: “Modul in care a actionat fiscul este un atac la democratie. Este o lovitura de stat in lant”.

a3 dogaru

Sustinatorii sobolanilor au fost, asadar, fara numar. N-au lipsit actorii fomisti Arsinel, Florina Cercel, Catrinel Dumitrescu, Rodica Popescu Bitanescu sau Draga Olteanu Matei, personaje triste care au ajuns sa se prostitueze la batranete pe patul de sticla al voiculestilor.

…S-au trimis mesaje ca la mort si s-au citit precum acatistele, Gadea fiind un expert consacrat in inmormantari, acatiste si coliva, chiar daca arpacasul nu e un punct forte al penticostalilor.

Telespectatorii A3, cu creierele spalate si primenite, au aflat aseara ceea ce stiau deja: “e vorba de un imens abuz comis de ANAF, de un atentat la libertatea de exprimare a presei”.

Ceilalti, ca mine, au inteles ca e vorba de o evacuare banala, care nu are legatura cu presa ci cu recuperarea unui prejudiciu de 60 milioane de euro pe care infractorul Voiculescu l-a adus statului roman.

Pe de alta parte, daca tot s-a adus in discutie libertatea de exprimare, trebuie precizat ca lucrurile stau exact pe dos: libertatea de exprimare a sobolanilor, gazduiti ilegal in cizmele statului, este un grav atentat la sanatatea romanilor. De ce? Pentru ca Antena 3 are efectul unei maciuci pentru mintile neprotejate ale milioanelor de romani, victime sigure ale dezinformarii perverse cu care-i otravesc continuu, de mai bine de un deceniu, diversionistii lui Gadea. Or, e absurd sa vorbesti de libertate de exprimare in cazul maciucii.

maciuca

Antena 3 este “maciuca” sistemului mafiot care controleaza Romania si sunt sigur ca n-o va lasa din mana cu usurinta. Senatorii, paznicii crimei organizate din Romania si membri de drept ai mafiei cu epoleti, i-au cerut deja socoteala premierului Ciolos, pe care l-au convocat maine in plenul Senatului sa explice de ce fiscul a atentat la cutia in care ei isi tin maciuca.

Dan Badea