Extremiștii olandezi din Țările de (pe) Jos nu ne vor în Schengen

Categorie: BlogrollSecuritate nationala

wilders

Extremiștii care conduc, parcă sub influența drogurilor, Olanda, continuă să împiedice abuziv România să adere la spațiul Schengen, invocând argumente fără legătură cu condițiile impuse pentru semnarea acordului de aderare. Deși toate celelalte state din Uniunea Europeană, inclusiv Finlanda, au recunoscut îndeplinirea de către România a condițiilor legale intrării în Schengen, premierul olandez Mark Rutte a declarat, vineri, că nu exclude ca patria drogurilor și a prostituției de toate tipurile să se împotrivească din nou aderării țării noastre, în martie 2012. Aceasta în pofida faptului că la finalul summit-ului desfășurat  la Bruxelles s-a  hotărât ca miniștrii de interne ai statelor membre UE să adopte, ”cât mai curând posibil”, decizia de includere a României și Bulgariei în spațiul Schengen.

În documentul adoptat la încheierea summit-ului s-a afirmat că ”toate condițiile legale au fost îndeplinite pentru a fi luată decizia privind aderarea României și Bulgariei la spațiul Schengen”, revenirea asupra acestui dosar fiind prevăzută pentru summit-ul din martie 2012. Conform televiziunii publice bulgare, BTN, citată de Sofia Echo, la consiliul JAI din 14 decembrie va fi discutat un proiect de recomandare privind aderarea României și a Bulgariei la spațiul Schengen.

Potrivit acestui proiect, frontierele terestre ale celor două state ar urma să fie incluse în spațiul Schengen cel târziu la 31 iulie 2012, după ce, luna trecută, Finlanda s-a arătat de acord cu o soluție de compromis care să permită aderarea etapizată a României și Bulgariei. Singurii care se opun, în continuare, aderării nostre sunt olandezii.

Cocotele masculine din guvernul de la Amsterdam se prostituează în văzul Europei

Consumatori de hering crud, care, după o anumită cantitate, le-a creat ireversibil o puternică dependență de droguri, politi­cienii olandezi se cred de la o vreme buricul Europei unite deși, în cel mai fericit caz, ei pot semnifica eventual buricul din dos al UE. Țară a felinarelor roșii, adică un fel de Cruce de Piatră ceva mai mare și în care prostituția este politica de stat a unui guvern de extremă dreaptă, interzice României, prin forța unui vot iresponsabil, accesul la Schengen. Oficial, ei invocă fenomenul de corupție în vămi și crima organizată, deși, prin legalizarea drogurilor și a prostituției, ei sunt cel mai important factor de infecție europeană, atât ca punct final al traficului internațional de droguri cât și ca bordel public pentru prostituate și homosexuali. Adică un teren extrem de fertil  pentru crima organizată.

O țară în care aproape toate interdicțiile morale sunt anulate în interiorul granițelor, încearcă să de lecții dincolo de hotare, în vreme ce cocota masculină  Geert Wilders, președintele PVV (Partidul Libertății), e persona non-grata în Marea Britanie pentru declarațiile lui fasciste. Culmea, deși ministrul olandez pentru imigrație invoca și el, în vară, corupția ca obstacol al aderării României la Schengen, el însuși s-a dovedit a fi corupt, bulgarii dezvăluind modul în care Leers a făcut trafic de influență pentru a obține două vile în Bulgaria la prețuri preferențiale. Pe de altă parte, aceiași politicieni îi tratează pe români și bulgari ca fiind cetă­țeni de mâna a doua, instituind pentru ei măsuri drastice pe piața muncii din Olanda.

Roșiile și castraveții olandezi au gust de plastic îndoit cu apă

În paralel cu aceste inter­dicții, olandezii au transformat România într-o imensă piață de desfacere pentru produsele lor de calitate inferioară, ca să nu mai vorbim despre plasarea aici a reziduurilor și deșeurilor industriei lor alimentare. Fructe și legume tratate chimic de parcă ar fi spălate cu detergenți și care au gust de plastic, sau flori care nu miros nici dacă le parfumezi, au inundat piețele românești în ultimii ani. Pe lângă importul direct de legume și fructe crescute la neon sau lumânare și injectate masiv cu erbicide, ca să crească rapid și să atârne la cântar, piața românească a fost invadată și cu semințe de toate tipurile, pentru roșii, varză, ardei, castraveți etc etc, înlocuind astfel culturile românești de legume și transformând produsele românești, altădată extrem de gustoase și nutritive, în clone de plastic ale produselor olandeze. Situația este extrem de gravă, România fiind practic ocupată de produsele  olandeze care atentează direct la sănătatea publică.

Importăm măgari, bardoi, chiloți, barba-caprei, șpan, talaș și ce se mai cere

Conform datelor furnizate de Institutul Național de Statistică, produsele olandeze care au invadat piața românească se ridică la o valoare de peste 1,66 miliarde de euro, anul acesta observându-se o creștere a aceste cifre. Astfel, în primele nouă luni ale anului, importurile din Olanda se ridică la peste 1,287 miliarde euro, din care românii au dat, ca fraierii, doar pe flori și boboci de flori, tăiate pentru buchete sau ornament, peste 14 milioane de euro. Referitor la legume și fructe, cifrele spun totul despre invazia de plastic de pe tarabe.

Astfel, am importat cartofi de 6,5 milioane de euro, tomate de 1,7 mil.euro, ceapă și usturoi de 4,6 mil.euro, varză și conopidă de 365.950 euro, morcovi, napi și barba – caprei de 1,69 mil.euro, legume fierte sau nefierte de 1,78 mil euro, alte legume în stare proaspătă sau refrigerată de 1,63 mil. euro, nuci de cocos de 289.000 euro, struguri de 627 mii de euro, pepeni de peste 536 mii euro, piper de 221 mii euro, cafea de peste 2 milioane de euro, semințe de peste 7,1 milioane de euro, ”deșeuri, șpan, talaș” de peste 14.000 de euro etc etc. Este incredibil! Să imporți șpan și talaș, la care întotdeauna am depășit orice plan imaginat de cineva, vreodată, asta e culmea decadenței schimburilor comer­ciale!

Așadar, România importă enorm de multe nimicuri din Țările de pe Jos, de la măgari, catâri și bardoi, la chiloți, zinc și aparate de ras, garnisite cu piei de animale vii sau moarte, tăbăcite sau brute, într-o devălmășie babilonică greu de reprodus. Anul trecut am importat produse olandeze de peste 1,641 miliarde de euro. Printre acestea au fost, pe categorii de produse,  animale vii și produse animale (103,3 mil.euro), produse vegetale (86 mil. de euro), produse alimentare, băuturi și tutun (69,8 mil euro), produse ale industriei chimice (294,3 mil.euro), materiale plastice, altele decât legumele și fructele (98,4 mil. euro), mașini, aparate și echi­pamente electrice (590 mil. euro) etc.

Așadar, suntem folosiți ca piață de desfacere pentru toate produsele olandezilor, multe dintre ele de calitate îndoielnică, sau, cum e cazul legumelor, de-a dreptul periculoase pentru sănătatea dar și pentru buzu­narele românilor. Dacă i-am boicota pe olandezi, și nu le-am mai cumpăra roșiile crescute forțat și umflate cu tone de Etrel sau vopsite cu 24 D, politicienii lor ar evita să-și mai ia doza zilnică de hașiș înainte de a se pronunța împotriva aderării României și Bulgariei la spațiul Schengen.

Dan Badea