Mircea Geoana s-a afisat cu Patriciu, Patriciu cu Iliescu, iar Iliescu…cu trecutul. Primele doua intalniri au fost bine regizate.

Categorie: Fără categorie

Mircea Geoana a tinut sa apara si astazi alaturi de unul dintre mogulii care l-au sustinut in razboiul de cinci ani impotriva lui Traian Basescu.

La iesirea de la urne, el s-a intalnit,”total intamplator” cu mogulul Patriciu. Au dat mana, frateste, si-au pupat nevestele, tovaraseste, si au trecut mai departe.
 
A aparut cateva minute mai incolo, tot „total intamplator”, si Ion Iliescu, protectorul mafiei PSD-PNL.

Evident, el s-a intalnit cu Patriciu la iesirea acestuia de la urne, urmand modelul descris mai sus. Patriciu i-a spus lui Ilici: „la intrare m-am intalnit si cu Mircea!”. Ce coincidenta!
Scenele descrise mai sus fac parte dintr-o regie bine gandita de catre sforarii PSD-PNL (vezi de la sec. 26 incolo). Asta ma face sa cred ca si vizita lui Geoana la SOV, din noaptea anterioara confruntarii finale a celor doi prezidentiabili, a facut parte din acelasi scenariu.

Nu stiu, acum, ce s-a urmarit prin aceste recunoasteri publice ale unor legaturi de tip mafiot, dar ele fac parte, cred eu, din aceeasi piesa. Poate un cititor mai inteligent, sau cu mai multa inspiratie, va descalci tainele acestor actiuni care sfideaza bunul simt.

Dan Badea