Fostul informator Sorin Roşca Stănescu ciripeşte public, dar fals, la…SIE

Categorie: Blogrollcrima organizatainvestigmafie romaneascaPresaSecuritate nationala


Specialistul nr. 1 în dezinformare al presei române, Sorin Roşca Stănescu, a lansat o nouă “gulgută” pe postul Realitatea TV. Fost informator al Securităţii, SRS i-a informat azi, în mod public, pe “ofiţerii SIE” că în Vancouver (Canada) există o firmă de “shipping” condusă de fiul lui Mihai Necolaiciuc (foto dreapta). “Naşul” a mai precizat că, la vedere, firma este condusă de un chinez şi, surpriză!, deţine 20 de vase “din FLOTA”. Ca dezinformarea să pară cât mai credibilă, SRS a simţit nevoia să adauge că fostul ministru al justiţiei, Monica Macovei, a tărăgănat procedura de extrădare a escrocului tocmai pentru a nu-i face un rău lui Traian Băsescu, „protector” (în mintea lui Roşca) al lui Necolaiciuc.

“Dezvăluirea” lui Sorin Roşca Stănescu n-a fost însoţită de vreo probă, ci a fost făcută în stilul iresponsabil care l-a consacrat. Evident, SRS a asociat apoi “dezvăluirea” cu numele lui Traian Băsescu, ceea ce a indus ideea că între Necolaiciuc şi Băsescu (cel care l-ar fi numit pe Necolaiciuc-senior la conducerea SNCFR) există o complicitate. Pentru Roşca a fost o misiune îndeplinită. Naraţiunea inculpatului din dosarul Rompetrol n-a fost însoţită de vreo dezbatere pe subiect, ceea ce înseamna că menirea ei era doar aceea de a fi lansată, nu şi justificată în vreun fel.

Urmează să vedem cine va pune botul la această nouă manipulare. Dacă nu va muşca nimeni, sunt convins că gulguta va fi plasată şi altor “tribune ale dezinformării” (ziare sau Antene).

Revenind la Necolaiciuc, toţi cei care cunosc activitatea acestui infractor ştiu că ea s-a derulat sub ministeriatul lui Miron Mitrea, iar unul dintre partenerii acestuia la jaful de la Ministerul Transporturilor este fostul puşcăriaş ialomiţean Dumitru Bucşaru.

Referitor la fiul lui Necolaiciuc, informatorul public nu a precizat dacă este vorba despre fiul dintr-o căsătorie anterioară în vârstă de 32 de ani, sau de cel conceput artificial, „cu multă greutate„- vorba avocatului Spânu, în urmă cu patru ani.

Site-ul Realitatea TV a preluat rapid, dar cu omisiuni, gulguta lui SRS, ceea ce înseamnă ca ordinul nu se discută…

Dan Badea