Ponta si cei 256 de penali cu izmană de parlamentar

Categorie: Blogrollcoruptie politicaCrima Organizatamafie romaneasca

Votul dat astazi in Parlamentul României pentru respingerea ridicării imunității unuia dintre penalii ce-l compun (deputat PNL Cătalin Teodorescu), dovedește încă o dată că mafia din țara asta este protejată de parlamentarii PSD-UNPR-PC. Aceasta pentru că opoziția a votat cu bilele la vedere tocmai pentru a nu fi acuzată că-i protejează pe infractorii ascunși, ca șobolanii, în Legislativ. Conform calculelor mele, din cei 401 deputați, cel puțin 256 sunt complici ai pușcăriabililor ascunși în izmana imunității parlamentare. ”Dintre cei 401 deputati, au fost prezenti 292, iar dintre acestia 256 si-au dat votul. 9 voturi au fost anulate, 146 de voturi au fost in favoarea solicitarii DNA si 101 au fost impotriva” – scrie ziare.com (http://www.ziare.com/…/deputatul-catalin-teodorescu-salvat-…)

thumb-1400x733

Apare din nou numarul consacrat al mafioților din Parlament: 256.
Numărul ăsta îți sare în față, ca pisica neagră, din orice colț al Casei Poporului (idiot): nu numai că din cei 401 deputati au votat 256, dar tot 256 este rezultatul diferenței dintre deputații prezenți și cei care au votat PENTRU arestarea infractorului (401-146), cum, la fel, 256 este exact numarul mafiotilor care au votat pentru suspendarea presedintelui Basescu din iulie 2012.

Ajungi să crezi (ca babele, sau ca iresponsabilii care votează cu Ponta!) că Sistemul Mafiot care controlează România are nevoie de exact 256 de capete de topor ca să supraviețuiască!…