Şi fuge, şi fuge şi fuge…până se trezeşte, într-o celulă cu wc turcesc!

Categorie: Blogrollcoruptie justitiecoruptie politicacrima organizataExport 6JustitieLumea interlopamafie romaneascaturnatori Securitate

Update 14:00  ŞI DUS A FOST…

…Din pacate am pierdut pariul făcut cu mine însumi, azi-noapte. Emisfera stanga a creierului meu a gresit din nou, ca asa e in arta cititului in stele. Turnătorul mafiot Voiculescu, cel cu gingii vineţii şi cu avere făcută pe cocoaşa Securităţii, a fugit prea repede.Prea repede pentru puterea mea de imaginatie colectiva, pentru subestimarea puterii de care dispune cu adevarat mafiotul, dar si pentru jigodismul de care nu i-am crezut capabili pe cei care populează CURTEA DE APEL BUCURESTI!

încă un hoţ fericit! (foto: mediafax)

încă un hoţ fericit! (foto: mediafax)

Asadar, înca un judecator dubios, Florică Duţă, cel din cauza căruia s-a produs amânarea de astăzi, trebuie verificat la sânge de catre cei ce pot! La fel judecatoarea care a refuzat sa intre in sala de judecata, Luminiţa Cristiu-Ninu – inlocuitoarea lui Stan Mustata, cel prins cu spaga in gură! Judecătoarea Cristiu Ninu vine, doar, de la Teleorman, gubernia altui mafiot din subordinea NAŞULUI Voiculescu, Dragnea.

De fapt, despre Florică Duţă, se spune de mulţi ani, prin târg, că respira corupţia ca pe aer. Se spune, dar nu se leagă! Interesant e si faptul că Duţă a făcut cererea de pensionare cam in aceeasi perioadă cu Mustaţă – coruptul prins când negocia mita si tragea apa la wc ca sa nu fie, credea magistratul de la Curtea de Apel Bucureşti, interceptat prin tehnica operativă aflată la dispoziţia procurorilor anticorupţie. Fericit mafiotul, sărmană ţara de fraieri!

Şi fuge, şi fuge şi fuge…

NAŞUL cu gingii vineţii

Se implinesc şase ani de când borfaşul din imagine fuge de raspundere, dupa ce a furat ca in codru (da, mai mult decat Kerestoy Attila) si a fost prins ca Al Capone, pentru cativa euro (prejudiciu de 60 milioane euro – mai nimic, adică bani de trabucuri, vorba lui SOV!) sustraşi in afacerea ICA! Şi fuge, şi fuge, şi fuge…

Mai multe AICI.

Dan Badea