Maria Băsescu: Nicio mamă nu vă va ierta, domnule Geoană! (Update)

Categorie: Blogrollcoruptie politicadiversiuneexport 3investigmafie romaneascaManipulare prin presa

UPDATE: Naşa blondă a lui Crin Antonescu intoxică opinia publică. În scrisoarea  deschisă a Mariei Băsescu, soţia preşedintelui, aceasta îi solicită derbedeului Mircea Dinescu să-şi ceară scuze pentru o afirmaţie făcută recent cu privire la faptul că ar fi fost lovită, cu mai mult timp în urmă, de soţul său. „Băsescu i-a tras o palmă soţiei într-o emisiune la SOTI” a spus Dinescu. Astăzi, Dinescu s-a disculpat afirmând că informaţia o avea de la Daniela Crăsnaru. Eu sunt dispus să-mi cer scuze publice, a întors-o Dinescu, nu am făcut decât să povestesc ceea ce mi-a spus cineva. Şi am şi spus atunci cine mi-a povestit: Daniela Crăsnaru„.

Cine este însă această Daniela Crăsnaru şi câţi bani face mărturia ei? Păi această persoană blondă este chiar NAŞA DE CUNUNIE a soţilor CRIN ANTONESCU şi ADINA VĂLEAN, dar şi editorialistă alături de tonomatul Corina Drăgotescu la siteul diversionist ImpactNews.

maria basescu bush merkel barroso aprilie 2008 summit-ul NATO

Soţia preşedintelui Traian Băsescu a adresat pe 30 noiembrie, opiniei publice, o scrisoare deschisă în care spune câteva lucruri de bun simţ despre soţul său, dar şi despre atacurile mizerabile lansate de politicienii sau derbedeii aflaţi în slujba lor. 
Am decis să o public pe acest blog deoarece, deşi a fost adresată redacţiilor ziarelor centrale, intuiţia îmi spune că nu va fi publicată de moguli. 
Poată că prin presiunea bloggerilor, mafioţii mass media vor ţine cont şi de dreptul constituţional al cetăţenilor la libera informare a opiniei publice.

Dan Badea
Iată, mai jos textul scrisorii.
SCRISOARE DESCHISA
scrisoare maria basescu-1
7
Sunt una dintre femeile care si-a dedicat intreaga viata familiei ei. De dimineata pana tarziu in noapte, zi de zi, timp de cateva zeci de ani, m-am ingrijit sa le fie bine copiilor si sotului meu. Aceasta este cea mai importanta misiune pe care mi-am asumat-o.
Nu am lucruri spectaculoase de spus in fata camerelor de luat vederi. Viata mea, cu bune si cu rele, nu difera de viata catorva milioane de femei din Romania. Pentru acest motiv am stat departe de presa, chiar daca am fost de multe ori suparata pentru lucruri neadevarate care se spuneau despre noi.
Rup astazi tacerea pe care am pastrat-o timp de cativa ani fiindca ceea ce presa si oamenii care sunt in spatele ei fac astazi mi se pare de neacceptat.
2 BASE
Nu as vrea sa spun ca ceea ce a facut Traian Basescu in mandatul sau este perfect. Stiu insa ca tot timpul s-a gandit cum sa faca lucruri bune pentru oamenii de rand care l-au ales.
Atunci insa cand vine vorba despre relatiile pe care le are cu alti oameni, pot spune, dupa 34 de ani de casnicie, ca nimeni nu il cunoaste pe Traian Basescu mai bine decat mine.
L-am auzit acum cateva zile, si inca nu imi vine sa cred, pe dl. Mircea Dinescu afirmand ca sotul meu m-ar fi lovit. Nu stiu in ce familie a crescut dl. Dinescu, dar in familia mea, in casa mea si in viata mea nu s-au intamplat niciodata asemenea lucruri. Pentru afirmatiile mincinoase pe care le-ati facut sunteti dator, domnule Dinescu, sa va cereti scuze in fata copiilor mei.
Am vazut de asemenea si un film neadevarat, trucat, care s-a derulat zile intregi la televiziuni, film in care sotul meu este prezentat lovind un copil. Depun marturie ca sotul meu nu a fost niciodata agresiv cu fiicele noastre, si nici cu vreun alt copil. Dar, dincolo de a-i tine parte lui Traian Basescu, gasesc inacceptabil, ca mama, sa introduci copilul din film in mizeria alegerilor si sa ii distrugi viata. Pentru acest lucru, domnule Geoana, oricate scuze v-ati cere, nicio mama nu va va putea ierta.
Inchei prin a va spune ca nu este usor sa fii sotie de presedinte, atunci cand acesta pune interesele tarii mai presus de orice, uneori chiar si de familie. Dar si pentru asta il iubesc si il respect pe sotul meu, Traian Basescu.
scrisoare maria basescu-2
 
Maria Basescu
30.11.2009