ANAF a declansat deratizarea la Antene

Categorie: Blogroll

„Sobolanii” lui Dan Voiculescu au primit ordin de evacuare. Au cinci zile sa-si mute cuibul din cizmele statului. Decizia ANAF, intarziata de Ponta cu mai bine de un si jumatate, a fost posibila doar dupa ce Gelu Diaconu, vechi membru al mafiei cu epoleti, a fost “evacuat” si el din fruntea ANAF.antena anaf

Antena 3 este cel mai toxic instrument mass media de manipulare, dezinformare si propaganda al mafiei cu epoleti care capuseaza Romania de cel putin 26 de ani, iar sediul intrat in proprietatea statului este construit pe banii proveniti din afacerile privilegiate ale nababului securist Voiculescu cu Securitatea lui Ceausescu.

20160215183031_cp_208-page-001

I-am auzit pe unii care spun ca la Antena 3 ar locui si jurnalisti. Fals!
Dupa parerea mea nimeni dintre cei care lucreaza la televiziunea securistului Voiculescu nu mai poate fi numit jurnalist pentru ca Antena3, fiind un instrument exclusiv de dezinformare si nu de informare, este opusa jurnalisticii. Chiar si daca produc o stire corecta, sobolanii lui Felix o folosesc doar pentru a credibiliza minciuna lansata deja sau aflata in pregatire.

Antena3 este o organizatie anti-presa, anti-democratie, antiromaneasca si doar o baba cu mintile ratacite precum Lucia Hossu Longin, care-l compara pe Nastase cu Maniu, mai poate gira experimentul acesta anti-jurnalistic.

Exista cineva, din breasla, care poate sustine argumentat ca cetatenii Mihai Gadea, Mircea Badea, Adrian Ursu, Dana Grecu, Radu Tudor, Razvan Dumitrescu, Alessandra Stoicescu, Oana Stancu si invitatii lor permanenti de teapa unor Adina Anghelescu, Bogdan Chirieac, Val Valcu, Razvan Savaliuc etc etc. , care dezinformeaza de atatia ani, contra unor sume imense de bani, opinia publica, sunt jurnalisti? Nu exista, pentru ca sunt mii de terabytes de arhiva care pot dovedi contrariul.

„Sobolanii” lui Voiculescu chitaie acum a paguba, victimizandu-se pe sticla si pe mai multe voci si este a doua oara cand ascult cu drag acest chitait. Prima data a fost pe 8 august 2014, dupa ce le-a fost arestat stapanul.

(Chiar in acest moment unul dintre „sobolani”, Alessandra Stoicescu sustine pe post ca „ordinul de evacure este un act terorist!”, iar un altul, tonomatul Razvan Dumitrescu sustine ca, in plus, este „un act de forta militara!”. E posibil si ca oamenii astia sa nu fie intregi la cap!)

Toti cei care se solidarizeaza acum cu A3 sunt fie victimele manipularii A3, fie membri ai sistemului mafiot pe care-l serveste vidanja puscariasului securist Felix.

Dan Badea