Secta lui Gadea a facut, din nou, o baie de proteze

Categorie: diversiunemafie romaneascaManipulare prin presa

La apelul lui Gadea au raspuns ieri, in Piata Constitutiei, cateva mii de proteze, care cu ochelari, care cu fes, cu basca, cu fusta, cu izmene sau cu șoșoni.

Daca nu le-ai fi sesizat clampanitul, ai fi jurat ca sunt mortii lui Dragnea. Sigur, au fost si cateva proteze despletite, dar trebuie sa fi fost de pe la servicii sau politie. Singurele figuri neprotezate erau agenti in civil, politisti sau jurnalisti pedepsiti de sefi sa acopere evenimentul. In rest, plastice accesorizate.

proteze

Oameni de plastic cu creiere de plastilina, adica telespectatorii fideli ai lui Gadea.

Lumea arata de parca acolo, exact la talpa Casei Poporului, in triunghiul format cu Parchetul general si SRI, s-ar fi rasturnat o basculanta uriasa, plina ochi cu grevista foamei din Caracal, Cristiana Anghel, protezata si clonata in cateva mii de exemplare si pozitii.

angh

Mai era si stegarul in camasa de noapte si care-si flutura izmana in forma de steag pe deasupra barbii nedespaduchiate. In rest, microfonie si unde electromagnetice care se rostogoleau de pe scena cu mutanti si se refugiau undeva in spatele protezelor, cam pe unde ar fi trebuit sa le fie creierele, ca apoi sa declanseze reflexele automate care le insotea clampanitul.

Cand au inceput sa apara in Piata santajistii lui Felix, tonomate platite cu mii si zeci de mii de euro din banii securistului, lumea s-a cabrat ca o molusca erecta aflata pe buza orgasmului. Bucuria de a-si atinge idolii i-a facut pe multi sa suiere printre plastice si pe sub fes. A rezultat tot un fel de orgasm, chiar daca de plastic…

Primul care a facut o baie de proteze a fost Gadea, desi el nu a fost si primul ajuns pe scena. Gadea era insa figura centrala, masculul Alfa, Conasul. Cu teasta aia de de bizon hidrocefal, de parea extraterestru, Gadea a fost indelung aclamat de multime. Adventist ratat de ziua 7-a, Gadea s-a dovedit insa a fi goebbels-ul cel mai util din masinaria de dezinformare a lui Felix.

479963_547686388593801_159430277_n

Obisnuit cu magnetizarea babelor si cu randuiala sectelor formate din indivizi carora le lipseste organul gandirii, Gadea a devenit rapid seful manipularii lui Felix, comandantul masinii de spalat creiere din Antene.

Hidrocefalizatul a dat lumina, a pupat proteze, a strans maini, s-a frecat.

proteza cu basca

A venit apoi Dana Grecu, un fel de femeie cu barba rasa care a inceput sa dea selfie la toata lumea. I-a pupat si ea pe cativa, pe proteze, a strans maini, s-a frecat. Avea spectacol.

I-a urmat Nureldin care l-a citat pe Ratiu care-l citase pe Voltaire, intr-o chestiune privind libertatea  si dreptul tau, ANAF, de-a nu fi de acord cu mine, nume de care protezele nu  cred ca auzisera pana atunci.

Gadea a excitat (un fel de-a spune!) multimea anuntand ca ”Romania e aici! Securitatea e aici! Libertatea e aici!”. El stia cel mai bine ca Securitatea era acolo, pe scena, ca doar ea il inventase si doar pe ea o slujea. Securitatea lui Felix si a neamurilor lui cu buze vinetii si cefe rosii. A mai spus ca, “practic, toata lumea e aici” si ca “fara dumneavostra, eram de mult terminati”. Tot el a dezvaluit ca 10 milioane de oameni il privesc in fiecare zi, desi nici Ceausescu nu atinsese o asemenea performanta. Gauleiter-ul media al lui Felix este, de departe, cel mai persuasiv dintre mutantii lui Felix.

A aparut apoi ciumpalacul Mircea Badea care a citat si el tot dintr-un mort.

Pe scena s-a ițit imediat Cerebel, exact ceea ce ii lipsea Cristianei Anghel – molusca aceea imensa care se tolanise multiplicata pe o buna parte din Piata. Un Cerebel (CRBL) chel si cu ochelari, lautar tocmit de Gadea pentru destinderea atmosferei.

Cea mai hilara aparitie a fost insa, de departe, a femeii cu barba rasa. Dana Grecu parea ca vine de la bordel, sau de la biserica, nu era prea clar ce e in mintea ei.

dana

Mai intai, semn ca era cel putin infierbantata, ca sa nu zic altfel, manipulatoarea lui Felix a izbucnit, isterica, repetand, fara perdea: “Dumneavoastra stiti cat va iubim noi pe dumneavoastra?” (protezele: Daaaaaaaaaaaaaaa!) Dumneavoastra stiti cat va iubim noi pe dumneavoastra?” (protezele: Daaaaaaaaaaaaaaa!).

Dana parea ca vine de la bordel, parea ca abia scapase de niste clienti infierbantati pentru ca imediat a zis ceva de pozitia ”in genunchi”.

N-am inteles prea bine, dar sugera ca ar fi fost fortata sa presteze din genunchi.”Ei vor sa stam in genunchi!” a dezvaluit, brusc, Dana Grecu.

Lumea, curioasa ar fi vrut sa stie amanunte. Dana insa n-a spus cine sunt ei, dar sigur nu vorbea de ANAF pentru ca agentii de la executari silite pareau tineri, deci nu s-ar fi dat la ea nici chiar pentru un oral (Citeam undeva ca dupa femeile trecute de 40 ani nu mai fluiera decat oala cu presiune; nu mai vorbesc de femeile cu barba rasa, ca in cazul de fata, dupa care nici chiar oala sub presiune nu mai suiera).

Vreti sa stam in genunchi?” a continuat Dana, in transa, in vreme ce tot mai multe proteze au inceput sa sticleasca si sa vibreze in Piata.

Vreti sa stam in genunchi in fata lor?” Nuuuuuuuuuuuuu! – a venit raspunsul Pietei. Nu in fata lor!

Piata a simtit ca se da ceva, deci a reactionat corect. “Eu pot sa stau in genunchi, doamnelor si domnilor!” s-a spovedit apoi, brusc, Dana Grecu, marturisindu-si pacatul. Nu era insa mare chestie, lumea deja banuia asta. Se stie ca presa, ca si politica, e o mare tarfa. Dana lucreaza in televiziune, deci prefera oralul. E logic, nu?

Ca sa impace si religia si bordelul, sau sa le amestece, Dana si-a incheiat spovedania astfel: “Eu pot sa stau in genunchi, dar in fata lui Dumnezeu si in fata dumneavoastra, nu in fata lor!”.

Apoi, ca sa arate ca stie ce vorbeste, a luat pozitia cunoscuta si s-a umezit toata. Pe obraji.

dana genunchi

Discursul Danei a avut un efect mai puternic decat al pastei Corega pentru protezele de data mai recenta. Le-a inghetat de emotie si imaginatie. Plasticele au mai ingaimat, stins, cateva silabe clampanite: Da-na! Da-na! Daaaaaaaaa!…

A urmat Carmen Avram, umezita si ea de spovedania orala a colegei Grecu.

carmen avram1

Printre lacrimi si muci, dupa o poveste lacrimogena in care l-a bagat pana si pe tat-su, “profesionista” Carmen Avram, nascuta din incrucisarea securistului Felix cu Lucia Hossu Longin, a readus lumea la acelasi numitor trasat de Gadea si a lansat mesajul pentru care era platita: “Este o nedreptate ce se  intampla acum. Este un pericol mare ce se intampla acum!”. Se referea la evacuare, nu la dezinformarea cu care ii izbea peste creierele cat gamalia ale fanilor iesiti la pensie de pe vremea lui Ilici.

proteza

Apoi, ca orice manipulator profesionist, a intrat in dialog cu publicul, punandu-i, ca Basescu, intrebari cu raspuns cunoscut:

Daca maine Antena3 va disparea, veti fi mai fericiti? (protezele: nuuuuuuuuuuuuuuu!)

Veti fi mai bogati? (protezele: nuuuuuuuuuuuuuuu!)

Veti fi mai putin calcati (in picioare) si asupriti si nenorociti cu taxe? (protezele: nuuuuuuuuuuuuuuu!)” .

In final, dupa ce i-a fragezit intre urechi, le-a cerut sa fie solidari cu Antena3, dar nu in respectarea legii, ci dimpotriva: “Romania e formata din 19 milioane de oameni, ca atat a mai ramas, oamani buni! Uniti trebuie sa fim, uniti indiferent ce culoare are parul celui de langa tine, indiferent ce gandeste cel de langa tine, sau ce spune! Nu calcati in picioare libertatea ca pentru ea au murit oameni (protezele: libertate!, unitate!). Antena 3 e aici! E inca aici!”

Mesajul fostei jurnaliste a fost mesajul intregii secte pastorite de Gadea. Un mesaj mincinos dar urlat si cu gust de plastic.

mesajul mincinos

Anti-occidentalul Ilie Serbanescu, o proteza ceausista pescuita si utilizata de securistul Felix pentru indobitocire si-a prezentat si el mesajul moscovit, pe care-l repeta ca papagalul, anume ca Romania este o colonie a ocupantului occidental: “Cred ca ceea ce se intampla cu Antena 3 si cu celelalte este una dintre expresiile nefericirii ca Romania a ajuns o colonie. Pentru ca acesta este un trust romanesc si am impresia ca nu e voie sa existe un trust romanesc in Romania. Eu va doresc celor mai tineri dintre voi sa apucati vremurile in care Romania sa nu mai fie o colonie!”.

serbanescu

Ciuvica, paznicul oliței lui Felix, a fost si el indesat peste rand printre protezele cascate ale fomistei generice Cristiana Anghel. Cum era de asteptat, sectantul a sarit la gatul termenilor Binomului. Cum a ajuns la microfon, lui Ciuvica a inceput sa-i bata ochiul drept, care-i clipea pasareste a microfonie spre gardul SRI de peste drum. “Avem aici la 200 de metri SRI-ul, incepe Ciuvica. Sa-l intrebam pe domnul Coldea ce se intampla cu noi,  luni! Generalul Coldea zice ca a trimis ANAF-ul ca de luni sa nu mai existe Antena3”.

proteze2

Apoi, brusc, si-a amintit de Basescu: “Domnul general Coldea de la SRI, cu domnul Basescu si cu doamna Macovei organizeaza la ora 7 un miting impotriva Antena 3 la Piata Universitatii. Vrea sa merga Coldea acolo sa le spuna oamenilor ca trebuie inchisa Antena 3”. Nu stiu insa ce reactie a avut loc in teasta lui pentru ca, brusc, chiar in timp ce se legana pe scena, paznicul olitei lui Felix si-a amintit de binom: “A zis (Coldea) ca pleaca de aici si trece si pe Stirbei Voda s-o ia pe Kovesi sa mearga la miting! Daca n-ati fi fost dumneavoastra pe 10 august la Cotroceni, sa ne plimbam, Antena3 era inchisa de un an si jumate” – a zis olițarul.

proteza cu botox

(…) Lumina in Piata a stins-o botoxata Irina Loghin. A fost ultima proteza cimentata cu pasta Antena3, de-acum mai tare chiar si decat Corega.

cateaua antena3

Dan Badea