Crin Antonescu, chiulangiu profesionist, are boala consemnată în fișa de…apreciere

Categorie: BlogrollSecuritate nationala

CENSORED ILLEGAL BY GOOGLE

CENSORED ILLEGAL BY GOOGLE

Crin Antonescu, tânăr consumator de alcool

Crin Antonescu

Cu doi ani în urmă, pe cand slujeam niște cârnățari ai PD-L lui Vasile Blaga, am publicat documente din care rezulta că măscăriciul așa-zis liberal din conducerea USL, Antonescu George Crin Laurențiu, un bizon ales de Dan Voiculescu pentru a-l înlocui pe Traian Băsescu din fruntea statului român, este un chiulangiu notoriu cu rădăcini adânci în epoca ceaușistă. Documentele referitoare la Crin Antonescu arată că starea de chiulangeală cronică este starea lui de bază.

img005 foto 2

„Tov. prof. Antonescu George a predat istorie, geografie şi lb.franceză (cls.V-VIII şi a VII), a fost dirigintele clasei a VI-a. Activitatea tov. prof. în şcoala noastră a fost scurtă, doar de 5 luni, venind la 1 febr. 1986. (…) A întocmit proiecte didactice foarte puţine. (…) A absentat foarte mult de la ore, pe diferite motive, absenţe ce au avut repercursiuni în asimilarea cunoştinţelor de către elevi. (…) Nu a participat la cercurile pedagogice. Nu a desfăşurat o activitate educativă cu elevii clasei a VI-a ce au abateri grave de la disciplină. Nu s-a achitat de sarcinile trasate de conducerea şcolii privind: ornarea clasei, organizarea cabinetului de ştiinţe sociale, îmbunătăţirea frecvenţei elevilor la cursuri. Calificativul propus: SATISFĂCĂTOR“ – au consemnat colegii lui Crin Antonescu din anii 80, în ”Fișa de apreciere” de la finalul primului an de muncă al chiulangiului.

Așadar, conform unei Fișe de apreciere întocmite în anul 1986 de către un colectiv de profesori de la locul de munca al lui Antonescu, acesta ar fi primit calificativul ”Satisfăcător” în primul an de stagiatură, un titlu descalificant pentru un profesor în condițiile în care calificativele ”Bine” și ”Foarte Bine” erau obținute cu ușurință de majoritatea stagiarilor din acei ani. Trebuia să fii cel puțin cretin să primești atunci calificativul ”satisfăcător”…

img006 foto 3

Prin urmare, Crin Antonescu n-a fost nici măcar un profesor bun, pe vremea în care trebuia să arate că poate să facă și el ceva în viață, că nu e un parazit social, așa cum credeau cei din jurul său. Repartizat, după terminarea facultății, la o școală din județul Vaslui, tulceanul Antonescu a ciulit luni întregi pînă să se prezinte la post.

img004 foto 4

Astfel, după cum se observă din fișa de apreciere a profesorașului de doi bani Antonescu, descoperită într-un dosar al său din perioada stagiaturii și realizată de de directorul școlii la care primise repartiția, Milică Vrînceanu, Antonescu s-a prezentat la școala unde primise repartiția pe 1 februarie 1986, deci după aproape 5 luni de chiul. Desigur, asta n-a fost singura lui ”faptă de arme”. Conform documentului de mai sus, el n-a fost nici măcar în stare să facă ceva pentru a-și determina copiii să vină la școală, dară-mi-te să mai și învețe. Dealtfel, cum să poată un chiulangiu să convingă un elev să nu mai chiulească?

img002  foto  5

img003

Ulterior, el a plecat din Vaslui, printr-un transfer despre care se cunosc puține detalii. Cert este că și-a terminat stagiatura la școala generală din localitatea Niculițel, județul Tulcea.

Evident, aici s-a remarcat prin aceeași trăsătură fundamentală a parazitului acelor ani, dar și a al anilor ce aveau să vină peste el: chiulul. Chiulea și chefuia ca pe vremea în care era student și repeta anii de facultate la foc automat. Chiulea pentru că-și petrecea nopțile chefuind și adormea spre dimineață. Conform declarațiilor fostului director al școlii din Niculițel, publicate de Evenimentul Zilei, ca să-l trezească pe chiulangiu, îi trimitea acasă oamenii de serviciu de la școală și când aceștia nu reușeau să-l aducă, îi tăia orele și chiar zilele nelucrate.

”Nu venea la şcoală, chiulea. Uita să vină…ca acum. Trimiteam oamenii de serviciu să-l facă să vină. Se saturaseră şi ei să-l trezească ca să vină la ore. (…)Îi tăiam zile şi ore…” – a declarat aici fostul director al Școlii din Niculițel, profesorul Stelian Dogaru.

În 1990, Crin Antonescu se transfera la liceu. Cum o fi ajuns profesor de liceu un individ care primise calificativul „Satisfăcător“ în stagiatură, la școala generală, şi se evidenţiase doar prin chiul şi nepăsare, ține doar de harababura din 1990. Douăzeci de ani mai târziu, chiulangiul Căcărău, ajuns mare  şef de partid, depunea moţiune de cenzură pe legea învăţământului, opunându-se cu încăpăţânarea prostului, ca, spre exemplu, copiii de la ţară să fie şcolarizaţi un an în plus sau profesorii să pună accentul pe performanţa elevilor. Ce să înțeleagă bizonul ăsta din procesul de învățământ?

img007 foto 6

Dealtfel, printre limbile ”străine” predate de Căcărău la Școala Solești, dar și la cea din Niculițel, alături de istorie și geografie, se afla și franceza. Știm ce cunoștințe de franceză are papagalul Antonescu. L-am ascultat într-o emisiune a lui Robert Turcescu și ne-am convins.

Ar fi bine insa ca acesta sa fie singurul ”incident” patologic din viața lui Crin Antonescu, trădatorul mișcării liberale din România și aliatul celei mai mizerabile figuri din spațiul public românesc (turnătorul ordinar al Securității, Dan Voiculescu). Zeci de ani mai tîrziu, el avea să devină chiulangiul nr 1 al patriei, chiulind la foc automat din parlamentul României, unde intrase ca milogul, prin redistribuire, de pe o poziție inferioară.

(Au apărut deja zvonuri privind vizitele tot mai dese ale ”liberalului” la o clinică psihiatrică din strainatate, dar ele rămân simple zvonuri câtă vreme n-am reușit sa primesc confirmarea de la directorul general al acelei clinici. Oricum, priviți-l cu atenție pe Antonescu, împreună cu un psihiatru și analizați-i reacțiile. Veți descoperi o cu totul altă patologie care-l face incompatibil pe acest farsor politic cu funcția de Președinte al României).

Ratat profesional, Crin Antonescu a intrat în politică imediat după decembrie 1989. N-avea altă șansă de parvenire.

Repetent de două ori în facultate, cel care are pretenția să fie președintele României pare a fi cel mai mare impostor politic al nației, mai ales după ce s-a asociat cu turnătorul Dan Voiculescu și a anexat PNL-ul comuniștilor catre au consemnat cele mai mari crime din istoria României, partidului lui Ion Iliescu – fost prim secretar al PCR. Necunoscând istoria României, deși a absolvit facultatea de istorie, Crin Antonescu este el însuși un comunist pur-sânge, este omul nou al lui Ceaușescu, adică acel zombi pregătit să construiască societatea socialistă multilateral-dezvoltata, pentru că e absurd să te asociezi cu un securist de talia lui Voiculescu, dacă ești liberal.

Sigur, cum am arătat deja, el a fost pregătit de mafia Grivco, pentru candidatura din 2009, dar era prea șters ca să poată obține atunci un procent semnificativ la alegeri.

Așadar, cel supranumit Porumbacu, este, de fapt, o marionetă impusă de mafia Grivco.

Incapabil să înțeleagă istoria propriei țări, Antonescu ar chiuli cu aceeași nesimțire și de la Cotroceni, dacă ar fi ales președinte al României. „Ar fi preşedintele nejucător, mereu absent, care în faţa unei crize ar spune că este la bibliotecă sau ar pleca în insula Capri să se relaxeze un pic. Chiar dacă e ceva mai viu decât Geoană cel de plastic, este artificial ca o floare de hârtie (e drept, bine făcută) care te dezamăgeşte în momentul în care te-ai atins de ea“– a afirmat Florin Tudose în campania electorală din 2009.

Institutul de Politici Publice a arătat, de fapt, că Antonescu a fost cel mai chiulangiu parlamentar român, cu absențe de peste 98% de la ședințele Parlamentului.

Crin Antonescu este, așadar, un farsor care nu poate fi președintele României, așa cum au plănuit aliații turnătorului ordinar al Securității, Dan Voiculescu.

Dan Badea