Fostul colonel Dogaru – un pion cu aere de nebun de pe tabla de șah a USL

Categorie: BlogrollManipulare prin presaPresaSecuritate nationala

Presiuni la Curtea Constituțională
Doggy Dog, un propagandist exaltat al mafiei USL, alături de un infractor de drept comun

Doggy Dog, un propagandist exaltat al mafiei USL, alături de un infractor de drept comun, Dorin Lazăr Maior

Rezervistul Mircea Dogaru, un extremist exaltat din tabăra USL, amenință deschis Curtea Constituțională a României, cu desființarea, în cazul în care nu va pronunța soluția dorită de Dan Voiculescu, adică validarea referendumului din 29 iulie. Propagandist comunist la bază, cu idei puține dar fixe, fostul colonel Dogaru este, în realitate, un instrument murdar al USL, folosit pentru a face, o dată în plus, presiuni asupra Curții Constituționale. El nu reprezintă altceva decât un soi de căpetenie a bizonilor magnetizați de Antene și deveniți un fel de zombi care se adună în cete și urlă după cum li se dictează. Propagandistul Dogaru, zis și Doggy Dog, hrănit cu pișcoturi pe la ședințele de partid ale lui Dan Voiculescu (după rețeta ”Ia de la Voiculescu!”), instigă la haos și nesupunere civică, dacă judecătorii CCR nu decid validarea demiterii președintelui suspendat.

„În cazul în care Curtea Constituţională va decide să invalideze referendumul, noi nu vom sta cu mâinile în sân. Vom chema la nesupunere civică, ieşiri în stradă, neplata impozitelor, nesupunerea la citaţii, tot ce este nevoie. Din moment ce insituţiile statului nu mai funcţionează, înseamnă că trebuie făcut ceva. Vom ieşi în stradă şi vom declanşa haosul. Şi aşa ţara este cuprinsă de haos. Mai rău decât acum nu se poate”, a declarat Dogaru, citat de ”Adevărul”.
Ideea tensiunilor sociale, a haosului provocat de ieșirea în stradă a susținătorilor ideilor ciuce ale USL, a fost susținută chiar și de interimarul de la Cotroceni, Crin Antonescu.
„Sute de mii de oameni, în fiecare seară și aproape în fiecare localitate însemnată, în ianuarie-februarie, au dat aceste semne că soluția era, atunci, alegeri anticipate și parlamentare și prezidențiale. Nu am fi ajuns aici. Acum, dacă acest referendum nu avea loc, dacă această suspendare nu avea loc, din toamnă riscam să avem chiar violențe sociale” – a declarat Antonescu la postul de televiziune al USL, Antena3. El a insistat pe violențele sociale și când a vorbit despre consecințele în plan economic ale suspendării forțate a președintelui Băsescu. Și celor care azi pun în cârca unui procedeu democratic – referendumul – devalorizarea leului, acelora le spun: care ar fi fost valoarea leului dacă, Doamne ferește!, în toamnă asistam la reizcbucnirea unor tensiuni sociale cu altă intensitate, cu altă violență decât au fost ele în ianuarie?”, a mai pus Antonescu, numit și Crin a lu Căcărău.

Dogaru este un fel de „pielea p…lii“ al armatei

Revenind la Mircea Dogaru, individul care a făcut declarațiile iresponsabile cu privire la Curtea Constituțională, instigând po­pulația la comiterea de infracțiuni, reamintim că el este un fost colonel MapN, avansat la apelul de seară, care încasează o pensie de 3000 de lei pentru că a manipulat populația sub comanda lui Ilie Ceaușescu, sau a altor politruci comuniști care i-au urmat. Reprezentativ doar pentru plutonul lui de bizoni disponibilizați, diversionistul USL se revendică a fi un arhanghel al democrației, iar cei care-l contrazic nu sunt, zice el, decât niște cretini și niște decerebrați. „Cine ne acuză că vrem să destabilizăm, înseamnă că e cretin şi nu are creier. Ei sunt instrumente ale dictaturii, pe când noi apărăm democraţia. Dacă se ajunge la invalidare, vom cere Parlamentului să desfiinţeze Curtea Constituţională, pentru că nimeni nu are voie să fie mai presus de Parlament. Mai presus de Parlament este numai Dumnezeu”, a mai spus fostul colonel în propagandă Mircea Dogaru.

Pentru cei care cred că propagandistul Dogaru reprezintă armata română, care-l plătește de fapt și pentru servicii aduse multă vreme comuniștilor, trebuie spus că el este de fapt un fel de ”pielea p…lii” al armatei. Nu este cu nimic mai prejos decât, spre exemplu, Bogdan Chirieac, șantajistul autodefinit ”pielea p…lii”, sau decât Elan Schwartzenberg (zis și Mimi), colonel, respectiv locotenent colonel al aceleiași armate servite de propagandistul Dogaru. Soldați de partid cățărați cu trompete cu tot pe gardurile garnizoanei USL, încartiruiți cu grade de colonei rezerviști ai armatei, Dogaru și Chirieac fac aceeași treabă murdară a cuplului Antonescu-Ponta. Manipulează mase de oameni, unul în stradă, altul la televizor.

Păduchele piețar din fruntea USL a cerut desființarea CCR, DNA, ANI și CNSAS

Că propagandistul exaltat Dogaru este instrumentul USL a dovedit-o el însuși în mai multe ocazii, după ce rolul de păduche în fruntea Uniunii l-a jucat cu ocazia mobilizării piețarilor din ianuarie a.c, atunci cînd i-a adus în Piața Universității pe telespectatorii Antenei 3 și i-a încăierat cu jandarmii.
„Am stat în stradă, indiferent de vreme, în Capitală şi în ţară, din ianuarie până în mai” și „am contribuit prin reprezentanţii noştri permanenţi la evitarea politizării noului fenomen Piaţa Universităţii“ – declara, recent, propagandistul exaltat.

Deși afirmă că e democrat, rezervistul Dogaru atacă instituții fundamentale în stat, cel puțin pentru această perioadă extrem de dificilă, cerând desființarea lor care au băgat spaima în mafia roșie a USL. „Susţinem desfiinţarea Curţii Constitu­ţionale, DNA, ANI şi a celorlalte instituţii inutile care fac şantaj politic. Curtea Constituţională dublează Înalta Curte, DNA-ul dublează Parchetul General, sunt inutile, sunt nişte false instrumente ale democraţiei. Curtea Constituţională nu este decât un instrument politic şi este o aberaţie să fie deasupra preşedintelui şi a Executivului. Dacă vom continua aşa, ne întoarcem în anii 50, la cea mai pură esenţă stalinist” – declara recent stalinistul de serviciu din Direcția de propagandă a lui Ilie Ceaușescu. El răspunde astfel nedumeririlor legate de acordul stupefiant semnat de el în calitate de lider al Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate cu liderii USL, Victor Ponta, Daniel Chițoiu și Dan Constantin. Documentul semnat de ei pe 13 iulie a.c., la o săptămână după suspendarea președintelui, conținea printre obiectivele imediate și pe acesta: „dreptul la justitie obiectivă prin interzicerea amestecului Executivului și politizarea actului de justiție, desființarea structurilor de poliție politică de tip stalinist și a instrumentelor politice tip Curtea Constituțională, ANI, DNA, CNSAS, etc. Încredințarea atribuțiilor acestora structurilor statului deja existente”. Pentru a pune justiția pe butuci, același Dogaru convenea cu liderii USL, ca la cârciumă, după mintea lor, modul de alegere a magistraților: ”Judecătorii, procurorii șefi, procurorul general, adjuncții procurorului general și avocatul poporului trebuie aleși de către cetățeni, conform principiilor alegerii membrilor din Parlament și a notorietății pe Plan Civic” (pct.17 al capitolului ”restaurarea democrației”). La fel, „demo­cratul“ Dogaru susținea, în același document, ca suspendarea președintelui României să se poată face „printr-un milion de semnături“.

Anti-român și anti-european

Fostul colonel Dogaru, care și-a pus cetele de bizoni să huiduie cînd se intona imnul național al României cu ocazia împlinirii a 152 de ani de la Mica Unire făcută de Alexandru Ioan Cuza, făcându-te să te întrebi dacă exaltatul mai are ceva sfânt de apărat cu excepția pensiei lui de peste 3000 de lei, spune despre UE că e o adunătură de gangsteri, sau un spanac de expresie germană manipăulat de ruși. „Uniunea Europeană este moartă, un spanac de expresie germană manipulat de ruşi. Ea s-a îndepărtat definitiv de obiectivele iniţiale, ce a mai rămas acum din UE nu este decât o adunătură de gangsteri. Noi nu trebuie să fim slugile lor, pentru că avem resurse şi fără noi nu se poate. De unde atâta preocupare? Te pomeneşti că nu mai poate căuta baba Dochia găina de ou, de atâta grijă faţă de Uniunea Europeană”, declara trompeta anti-românească Dogaru.

Cine e specimenul care amenință România cu haosul? Cum am spus, deja, un propagandist infiltrat în armata română, în urmă cu peste trei decenii, făcut ofițer direct din civilie, fără să fi absolvit o școală militară. Ginerele generalului colonel Vasile Petruț, despre care unii afirmă că a fost recrutat de GRU în anii 50, pe când studia la Academia Frunze din Moscova, Mircea Dogaru a fost plasat și el la Direcția Propagandă din Consiliul Politic Superior al Armatei, unde lucrase și socrul lui, folosindu-se de relația rubedeniei sale cu generalul Ilie Ceaușescu. „Dogaru a fost activist de partid. A fost adus de Ilie Ceaușescu în armată. A stat șase-șapte sau zece ani în armată ca ofițer” – confirma anul trecut secretarul de stat din MapN, Viorel Oancea. Propagandist comunist, pilos, anti-român, anti-european, anarhist și cu idei fixe, Dogaru a fost și a rămas un pion pe tabla de șah a politrucilor pe care-i slujește, un pion creț, cu burtă și cu aere de nebun.

Dan Badea,

(13.08.2012)