Marius Pieleanu recidivează: a fost prins din nou la curve!

Categorie: Blogroll

Sociologul Marius Pieleanu pare a fi un client fidel al reţelelor de prostituţie în care sunt atraşi politicieni şi VIP-uri pieleanulocale, el intrând din nou în atenţia autorităţilor din cauza slăbiciunii pentru fete tinere plătite cu ora.

Ieri, cunoscutul formator de opinie al USL, a fost invitat la sediul DIICOT  să dea explicaţii în dosarul de prostituţie în care este cercetată Andreea Marta, soţia fostului şef de cabinet al lui Sorin Blejnar. Numele sociologului USL apare aşadar în dosarul numit “Prostituţie de lux”, sau “Premiante pentru VIP-uri”, alături de Titi Holban (deputat PNL), Cristian Rizea (deputat PSD), Rareş Mănescu (primar sector 6), Nicolae Banicioiu (beneficiar şi al reţelei de prostituţie a lui Robert Negoita), Marius Cristescu, Puiu Popoviciu sau Ilie Năstase.

Căsătorit cu o doamnă comisar şef de la Penitenciare, Pieleanu este în realitate un trăirist de lux cu preocupări cuprinse între virginele din Moldova şi Ana Birchall, atunci când nu inunda ecranele televiziunilor lui Dan Voiculescu. Câtă vreme preţul unei virgine din reţeaua Andreei Marta ajungea şi la 3000 de euro, beneficiarii “produselor” de acest tip erau oameni foarte bogaţi, ceea ce înseamnă că Pieleanu, dacă s-a hrănit şi el cu aşa ceva, a fost bine plătit pentru serviciile pe care le-a făcut, la rândul său, politicienilor pe care îi slujeşte. Servicii care sunt, practic, tot din sfera prostituţiei, chiar dacă ea este uşor intelectuală. Cine nu cunoaşte sondajele epidermice ale  lui Pieleanu, făcute prin firma sa numită Grupul de Studii Socio Comportamentale Avangarde SRL, sondaje care sunt adevărate documentare porno ale imaginaţiei sale?

Vizita de ieri a lui Marius Pieleanu la DIICOT nu este, spuneam, o surpriză cu privire la preocupările sale de tip prostituţio în integrum, fantele care o hărţuia pe vremuri, prin sms-uri, pe Ana Birchall, fiind descoperit şi într-o altă reţea de prostituţie. Aşa cum am dezvăluit deja într-un material publicat de noi (Marius Pieleanu a fost prins la curve), el se afla şi pe lista VIP-urilor care au frecventat, contra cost, curvele de lux din bordelul basarabeanului Efim Potval, poreclit Fima, aşa cum dezvăluia Cancan. Mai mult, el este martor în dosarul penal deschis pe numele ”peștelui” de peste Prut, alături de alți 21 de beneficiari ai serviciilor sexuale oferite de prostituatele acestuia.

Pieleanu se prostituează aşadar nu numai în timpul serviciului, ci și în timpul său liber. Cunoscut cu obsesii sexuale exhibate deja, individul cu nume epidermic prestează de câțiva ani ca formator de opinie, dar și ca formator al unor generații de politicieni abuzate încă de pe băncile SNSPA. Cu astfel de profesori precum Pieleanu, care nu poate exista, după cum se vede, în afara bordelului, nu trebuie să ne mai mirăm la apariția unor politicieni defecți cum sunt tinerii usl-iști din echipa lui Ponta și Antonescu. Dacă nu ar apărea permanent la TV, angrenat plenar într-un proces de educare a populației nedumerite, sau dacă nu ar presta în calitate de cadru didactic la SNSPA, nu ne-ar fi interesta cum își petrece nopțile sociologul de casă al USL. Este, adică, treaba lui dacă merge la curve, câtă vreme legea nu-i interzice explicit acest lucru. Numai că individul este un formator de opinie și de caractere, în dubla să calitate de analist la televiziunea familiei Voiculescu și de conferențiar universitar la SNSPA, funcții care-i aduc câștiguri de peste 100.000 lei anual, bașca dividendele de la firmele abonate la bani publici, adică un total de peste 2,5 miliarde lei vechi. Pieleanu, acest pigmeu gălăgios prins între bordelul lui Dan Voiculescu, Antena3, și bordelul basarabeanului Fimă, este încă unul dintre nesimțiții care ne dau lecții la televizor, la fel ca Alfred Bulai, coleg de-al său de prostituție intelectuală, indivizi lipsiți complet de respect pentru valori. Faptul că poliția l-a prins la curve nu face decât să confirme ceea ce s-a spus despre el, de-a lungul timpului, anume că are un caracter execrabil, deci poate fi încadrat ca soldat în armata lui Dan Voiculescu. Așa se face că prestațiile sale din ultimii doi ani, cel puțin, au fost bine primite de șefii celui mai mare bordel mass media din România, adică de familia lui Dan Voiculescu, care i-au asigurat o leafă acceptabilă de peste 560 milioane lei vechi anual, doar ca să-și toarne otrava permanent în urechile bizonilor hipnotizați de Antene. Sigur, individul a fost transferat de la Vinţu, care-l plătise și el cu câteva sute de milioane de lei vechi în anii 2007-2008, tonomatul servind cu promptitudine pe oricine-i plătește serviciile sexuale. Pentru că despre asta e vorba. Spre exemplu, este cunoscut faptul că el a încasat, pe firmă Psyho Global Consult SRL, peste 5 miliarde de lei vechi de la o societate de stat, CN Nuclearelectrica, pentru a-i consilia psihologic pe angajații societății. Cum s-a devăluit deja în presă, printre psihologii pieleanului erau, culmea, și sexologi. Este de presupus, așadar, că angajații manipulatorului de serviciu al lui Voiculescu sunt complet  lipsiți de profesionalism dacă n-au fost în stare să-și consilieze patronul, prins ca ultimul fraier în bordelurile din Capitală.

Precedentul Birchall

El nu este însă la prima abatere cu tentă sexuală. În urmă cu câțiva ani, masculul epidermic a fost interceptat în timp ce o hărțuia sexual pe Ana Birchall, fosta consilieră a lui Mircea Geoană căreia îi spunea, gingaș, că vrea ”să o privească epidermic” și o invită să petreacă împreună trei nopți romantice la Geogiu Băi, dar nu în calitate de amică… La o zi după primirea SMS-ului obraznic de la obsedatul sexual cu nume epidermic, Ana Birchall l-a interpelat telefonic și a constatat, cu stupoare, că a dat peste un papagal incapabil să-și justifice pornirile. „De ce m-ai invitat trei zile la Geoagiu? Ce să vorbim trei zile? Ai zis că sunt prea frumoasă ca să mă priveşti ca pe o amică… În condiţii normale, n-aş fi purtat această discuţie, dar m-am uitat prin SMS-urile primite de la tine. În mesaje erai foarte viril, dar observ că acum nu mai zici nimic. Sau erai prea furat de aburii alcoolului?” i-a transmis atunci Ana Birchall universitarului Pieleanu.
Nu se cunoaște reacția soției formatorului de opinie. La acea dată, presa nu a oferit prea multe informații despre viața să privată, dar trebuie spus că individul este căsătorit cu Ileana Manuela Pieleanu, angajată la Administrația Națională a Penitenciarelor în funcția de director (șef oficiu juridic), dacă luăm de bune informațiile din declarațiile de avere ale soților Pieleanu. Interesant este și faptul că expertiza epidermicului sociolog este rezumată chiar în lucrarea sa de doctorat ce poartă numele ”Devianța socială și consumul de alcool în România anilor ’90”. Cine să știe mai multe despre devianță și alcool decât el, devenit deja doctor în astfel de chestiuni. El mai este doctor, de fapt, și în sondaje de opinie realizate la comanda celor care luptă de mai mulți ani împotriva României și a instituțiilor statului.

Specialist în manipularea prin sondaje

Societatea pe care scoate sondajele otrăvite se numește Grupul de Studii Socio Comportamentale Avangarde SRL, care a atins culmea dezinformării, după ultima campanie electorală, în octombrie 2010, atunci când mașinăria de propagandă anti-românească cu falangele Antena3 și Realitatea TV, au instigat, a câta oară?, populația la revoltă socială prin organnizarea de proteste publice, mitinguri, greve etc etc. „Statul paralizat de greve“, „Revolte în toată ţara“, „România, pe un butoi de pulbere“, „Profesorii închid şcolile“ erau atunci sloganurile lipite pe televiziunile mogulilor Voiculescu și Vinţu, minciuni diversioniste al căror unic scop era acela de a instiga bizonii să iasă în stradă. Pieleanu a fost folosit atunci de comandanții lui să execute un sondaj de opinie prin care să demonstreze că Băsescu este, evident, cel mai mare rău pentru ţara asta, iar România merge spre prăbuşire dacă nu vine Voiculescu-PC la guvernare, sau măcar Antonescu – PNL, dacă Ponta-PSD nu se poate.
Crezându-se pe vremea lui Cuza, sclavul lui Voiculescu a început să întrebe lumea pe stradă dacă n-ar fi mai bine ca Traian Băsescu să devină judecător la ţară, sau să fie înlocuit cu regele din   Swaziland, sau, alta şi mai interesantă!, dacă Boc n-ar fi mai bine să fie înlocuit cu un popă.  Acelaşi agramat pune însă o întrebare obraznică (3!) despre criza în care se află Dan Voiculescu şi despre propunerile de depăşire a ei, fără a face precizări cu privire la tipul acesteia: sciatică, nervoasă, biliară, financiară, de gelozie ş.a. Iată întrebările puse de el atunci, ca exemplu pentru gradul de manipulare la care se poate preta această cocotă masculină:
1. Dvs. ce părere aveţi, ar fi bine sau nu…? șeful Statului să poată judeca procese ale oamenilor săraci (fără venituri) (slide 21)
2.România s-ar îndrepta într-o direcţie bună dacă în fruntea ei s-ar afla un rege adus din străinătate? (Slide 5); 3. Pe perioada de criză prin care trece România ar fi bine guvernul să fie condus de Patriahul BOR , Înalt Prea Sfiinţia Să Patriarhul Daniel? (Slide 8)
4. Dvs personal aţi auzit de propunerile de ieşire din criză a preşedintelui de onoare PC Dan Voiculescu? (preluare exactă, slide 9)
Prostia și reaua credință a autorului devine de nesuportat în momentul în care descoperi că, printre întrebări se află şi unele de genul: ce s-ar întâmpla dacă n-ar mai exista biserici, preşedinte guvern, etc etc. Păi , măi pielea p…, vorbă lui Chirieac, dacă ar fi aşa ar însemna că Voiculescu şi Vinţu au preluat puterea în România. Şi ăştia ar confisca tot, de la biserică, la primărie și le-ar transforma în lichidităţi…

Sondajele făcute de el au continuat și în anul 2011, unul fiind făcut recent, în cadrul aceleiași campanii anti-românești de distrugere a instituțiilor fundamentale ale statului român. Evident, ultimul sondaj al lui Pieleanu a arătat că două treimi din populația României sunt de acord cu protestele de stradă declanșate de mafioții USL. Că, adică, peste 12 milioane de români i-ar susține pe cerșetorii din Piața Universității, adică pe aurolacii și revoluționarii lui Bebe Ivanovici sau pe șobolanii roșii disponibilizați ai lui Dogaru.
De menționat că aceste sondaje sunt făcute de un individ care, deși a încasat peste 1,5 miliarde de lei vechi din dividende, în 2010 nu știa cum se scrie acest cuvânt, în declarația de avere de atunci  consemnând noțiunea de ”divident”. Angajat permanent al societății Antena 3 SĂ, cu un salariu de 55.505 ron, în calitate de invitat permanent, el a mai primit 56.608 ron de la SNSPA și, atenție, 37.200 ron în calitate de expert POSDRU, Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane.

Dan Badea