PSD-istul Robert Negoiţă şi-a adus prostituatele în partid

Categorie: coruptie politicaCrima Organizatacrima organizataJustitieLumea interlopamafie romaneasca

negoita proxenet1Înainte de a deveni deputat PSD, Robert Negoița, candidatul de azi al USL pentru Primăria Sectorului 3, a fost instructor, sponsor și degustător de prostituate. Meritul său fundamental, sau motivul pentru care a și fost pus, la alegerile din toamna lui 2008, pe listele PSD pentru Camera Deputaților, a fost acela că a alimentat cu prostituate persoane din conducerea PSD, via Tineretul Social Democrat (TSD). Cum la acea vreme conducerea TSD era asigurată de Nicolae Bănicioiu, iar acesta devenise și el, grație lui Robert Negoiță, un client al rețelei de prostituție din care făcea parte actualul candidat la primăria Sectorului 3, este de înțeles de ce, în toamna lui 2008, plasatorul de curve era pontat pe lista de candidați ai PSD pentru Camera Deputaților urmând să ajungă apoi chiar vicepreședinte al partidului. Robert Negoiță, un individ obscur cu veleități de proxenet este cel care a îmbinat perfect prostituția cu politica, recompensându-și prostituatele minore cu titluri de partid și prezentându-le apoi drept membri de bază ai PSD. Adânc implicat în dosarul „Curve pentru politicieni“, referitor la anihilarea unei rețele de prostituție prin arestarea a doi dintre capii acesteia, proxeneții Ion Valeriu Tămârjan și Relu Cornel Costan, Robert Negoiță este cel care a organizat și câteva concursuri de Miss TSD în cadrul cărora le-a premiat pe câteva dintre prostituatele exploatate de rețeaua sa, eleve de liceu și tinere cu o condiție socială modestă, aflate în dificultate financiară, sau provenind din familii cu probleme. Dosarul amintit, aflat pe rolul instanței, conține mărturii uluitoare despre implicarea lui Robert Negoiță, dar și a lui Nicolae Bănicioiu, șeful tineretului PSD, în această prostituție in integrum de la vârful partidului.

negoita proxenet3

Fetele care participau la orgii sexuale împreună cu Negoiță sau Bănicioiu, sau care erau nemulțumite de pești, după ce, sub false promisiuni, le aruncau într-un bordel de lux în care le obligau să se prostitueze, primeau promisiunea că vor primi titluri de Miss la organizația de tineret a  PSD, condusă de Nicolae Bănicioiu. Unele dintre promisiuni erau onorate, ceea ce arată că legătura dintre proxenetul care făcea promisiunea (inculpatul Ion Valeriu Tămârjan) și cel care o aducea la îndeplinire (Robert Negoiță), era extrem de strânsă. În rechizitoriul prin care i-au trimis pe cei doi proxeneți în fața instanței și în care a dat cu subsemnatul și Robert Negoiță, procurorii DIICOT au prezentat un caz concret de minoră aruncată într-un bordel căreia peștele i-a promis, ulterior, că o s-o facă Miss TSD, promisiune pe care avea să o și onoreze în anul 2008.

A fost făcută Miss TSD după ce a fost scoasă din bordelul austriac

Prezentăm, mai jos, pasajul în care se face referire la cazul minorei (pe atunci) Mirela Narcisa Țiței, aruncată de peștii lui Negoiță într-un bordel din Austria și ”pescuită” ulterior, de Negoiță, pentru titlul de Miss TSD.

Inculpatul Tămârjan Ion Valeriu a mai dus-o pe Saghin Alexandra de două ori în clubul Babylon înainte ca martora să împlinească vârsta majoratului, odată în luna septembrie 2007, alături de o altă minoră, partea vătămată Ţiţei Mirela Narcisa (în vârstă de 17 ani atunci) şi de o persoană majoră, martora Stan Ionela Andreea (convinsă să meargă de perspectiva unei şedinţe foto pentru Fashion TV, constituirea unui book care ar fi ajutat-o în cariera de model) iar ultima dată în luna ianuarie 2008 (probabil după data de 10.01.2008, aşa cum reiese dintr-o altă declaraţie de consimţământ dată în faţa unui notar public de părinţii săi), când au stat doar o noapte întrucât Stan Ionela Andreea, care îi însoţise, se certase cu Bretterklieber Peter (ceartă determinată de refuzul constant al victimei de a întreţine cu el acte sexuale, motivul pentru care acestei victime i s-a spus că activitatea ei în club a încetat). În timpul şederii la Babylon din luna septembrie 2007 inculpatul le-a minţit pe Ţiţei Mirela Narcisa şi Stan Ionela Andreea că acele contracte redactate în limba germană/engleză pe care le semnaseră (probabil contracte de exclusivitate pentru emisiunea Midnight Hot difuzată de Fashion TV) le obligau să practice prostituţia în club, ceea ce au şi făcut timp de o săptămână cât inculpatul a fost plecat înapoi în România. (…)
Lipsa actelor de identitate rămase la reprezentanţii clubului odată cu întoarcerea inculpatului în ţară, plecarea acestuia, necunoaşterea limbii germane, alături de acea instabilitate emoţională proprie vârstei, au fost factorii care au împins-o să accepte acte sexuale plătite cu clienţii Clubului Babylon. A lucrat în club până în  luna august 2008 întrucât a crezut că acel contract semnat cu clubul impunea anumite obligaţii.
Inculpatul făcea deseori afirmaţii  că ar fi compromise dacă părinţii sau iubiţii lor ar fi aflat ce făceau sau făcuseră în Austria. Când s-a întors să le ia, inculpatul a venit însoţit de Stan Roxana şi Diaconescu Mihaela, două victime încă minore atunci. Le-a spus atunci că acele contracte semnate le obligau să continue să lucreze în clubul Babylon, cauza revenirii victimei Stan Ionela Andreea în luna ianuarie 2008.
Întrucât se certau din cauza acelor contracte – mai ales pe seama obligaţiilor care i-ar fi incumbat victimei Stan Ionela Andreea – inculpatul i-a promis, ca un premiu de consolare, participarea, ba chiar câştigarea titlului de miss TSD (Tineretul Social-democrat, un alt concurs organizat sub patronajul lui Negoiţă Robert Sorin), promisiune onorată” – se afirmă în rechizitoriu.

Au acceptat să se culce cu Negoiță și au fost printre cîștigătoarele titlului de Miss TSD

Despre această practică, a recompensării prostituatelor cu titluri de Miss TSD oferă informații și o altă martoră din același dosar, minora Anușca despre care, în rechizitoriu se afirmă următoarele:

Martora Dincă Ana Maria a început colaborarea cu agenţia de modeling Star Models a inculpatului Tămârjan Ion Valeriu în anul 2004, pe când avea 14 ani. A fost însoţită la casting de mama sa. I-a spus atunci inculpatului că părinţii săi erau despărţiţi. Nu a încheiat niciodată un contract de colaborare deşi a participat la mai multe evenimente – prezentări de modă, hostess, mai ales în anul 2008.În vara anului 2008 a acceptat propunerea inculpatului Tămârjan Ion Valeriu să meargă împreună în Grecia, la o şedinţă foto. Se strânseseră atunci mai multe fete ce trebuia să meargă în acea deplasare, toate cazate în Rin Grand Hotel. Plecarea a fost mai întâi amânată – prin invocarea unor probleme cu agenţia de turism apoi chiar anulată – întrucât Negoiţă Robert Sorin, care trebuia să-i însoţească, era ocupat şi nu putea pleca odată cu ei. În cele din urmă, după două zile cât au fost cazate în hotel, au plecat  cu toţii (inclusiv Negoiţă Robert Sorin) în Delta Dunării. Dintre celelalte fete şi le aminteşte pe Băncilă Cătălina, Cucu Mădălina Alexandra, Bezedea Ionela Debora, Ioana-Mădălina şi Galai Alis Mihaela.
Au stat în Deltă trei zile timp în care nu s-a ţinut nici o şedinţă foto. Şi-a dat seama că, de fapt, ajunseseră acolo pentru „combinaţii”, pentru a întreţine acte sexuale cu unul dintre cei doi. Negoiţă Robert Sorin  a fost însă în mod sigur refuzat de Băncilă Cătălina. Bănuieşte că alte fete au acceptat (un criteriu pentru acordarea unor premii), atâta timp cât la concursul Miss TSD, organizat ulterior, printre câştigătoare s-au numărat Cucu Mădălina Alexandra, Bezedea Ionela Debora şi Galai Alis Mihaela

– se precizează în același rechizitoriu.

Dragnea și Mazăre în sală, Bănicioiu și Negoiță cu mâna pe coroniță

Presa a prezentat deja imagini de la celebra ”Școală de vară” a PSD din septembrie 2008, locul unde s-a desfășurat și concursul Miss TSD din acel an. Organizat personal de Robert Negoiță, concursul a scos în față câteva dintre prostituatele ce apar în rechizitoriul DIICOT, alături de lideri de marcă ai PSD, aflați la festivitate, precum Liviu Dragnea, Radu Mazăre, Nicolae Bănicioiu.

PSD-istii Radu Mazare si Liviu Dragnea la "degustat" fetite

PSD-istii Radu Mazare si Liviu Dragnea la „degustat” fetite

Există chiar și un film făcut cu acea ocazie, în care apar cei menționați, alături de fetele din stenogramele DIICOT. Filmul prezintă festivitatea de premiere a câștigătoarelor Miss TSD cu Radu Mazăre și Liviu Dragnea aflați în fața scenei, și cu Nicolae Bănicioiu și Robert Negoiță pe scenă, lîngă premiantă. Imaginile sunt însoțite de o voce feminină din off, care anunță o carieră politică pentru victimele sexuale ale celor doi consumatori de prostituate, Bănicioiu și Negoiță. ”Vor avea o carieră politică frumoasă…” – spune comenta­toa­rea evenimentului. ”Și sexiii!” – strigă din sală Radu Mazăre.

Radu Mazare cu "juna" TSD

Radu Mazare cu „juna” TSD

”...și care-și propune să reprezinte cu succes Tineretul Social Democat. Mult succes îi urăm și noi, iar dumneavoastră tuturor vă urez ca aceste cursuri de vară ale TSD să se termine cu bine, cu succes, cu cât mai multe cunoștințe în domeniul politicii, și, de ce nu?, să vă întâlniți la iarnă în aceleași condiții, pentru că până la urmă ele sunt plăcute. Distracție plăcută!” – a spus prezentatoarea evenimentului. Fetele au defilat apoi prin fața spectatorilor, una dintre ele a fost pupată de Mazăre, care i-a propus ceva la ureche și a făcut-o să râdă, rușinată, și să-i mângâie, șăgalnic, ceafa roșie. Filmulețul este o dovadă concretă a implicării politicienilor PSD în curvăsăria penală a lui Negoiță

Au mai existat și alte mărturii ale prostituției din PSD, cum este cazul deja cunoscut al Ioanei Simona Dăncuș, membru PSD, care s-a acuplat cu Bănicioiu la școala de vară a TSD din anul următor.

”În anul 2007, l-am cunoscut pe Bănicioiu Nicolae cu care am întreţinut o singură dată un act sexual, în anul 2009, în Delta Dunării, la o conferinţă PSD- şcoala de vară. Sunt şi eu membru PSD din 2009. S-a întâmplat pur şi simplu, nu am primit niciun ban pentru actul sexual întreţinut cu Nicolae Băniciou. (…)Am întreţinut acte sexuale cu Negoiţă Robert Sorin de mai multe ori în anul 2007, după ce ne cunoscusem la hotel şi ţinusem legătura telefonic. Am întreţinut actele sexuale atât la el acasă cît şi la hotel. Întâlnirile nu au fost intermediate nici de Costan şi nici de Tera. Am primit bani de la Robert de mai multe ori, nu numai atunci când am întreţinut acte sexuale” – a declarat membra PSD.

Robert Negoiță, cel care se vrea primarul Sectorului 3, a arătat astfel că PSD este partidul în care că prostituția se învață la școală și nu neapărat pentru că prostituatele sunt eleve de liceu, ci pentru că profesorii și consumatorii sunt chiar liderii partidului. Cei care au bani, desigur, deși pe unii dintre ei chiar și prostituatele îi refuză…

Marius Marinescu (alias Dan Badea)

29.05.2012