Răzvan Petrovici a avut raporturi juridice cu Buruiană, unul dintre morţii din dulap

Categorie: BlogrollEXPORTinvestigJustitie


petrovici2
Escrocul Răzvan Petrovici a cerut, în instanţă, închiderea acestui blog invocând numai minciuni.

În ultima postare am demontat minciunile referitoare la relaţiile sale cu firmele amintite de mine în articolul care l-a scos din minţi pe bizon. Altă invenţie a finului „Şarpelui cu ochelari” este că n-ar fi avut raporturi juridice cu niciunul dintre administratorii care au prestat pe moşia controlată de el şi au murit apoi, unul după altul, într-o cadenţă îngrijorătoare pentru angajaţii aceluiaşi grup de firme: unul pe an.

Subsemnatul reclamant nu a avut nici un fel de raporturi juridice cu persoanele ale căror decese au fost amintite în articol ca având legătură cu Răzvan Petrovici” – a scris el în actul depus la instanţă.

Iată însă, mai jos, un raport juridic perfect între Petrovici şi unul dintre decedaţii de mai târziu, de pe moşia lui, Gheorghe Buruiană.

Este vorba despre decizia prin care Petrovici îl destituie/revocă din funcţie pe subordonatul Buruiană. Să sperăm că, în instanţă, avocaţii lui Petrovici nu vor spune că aici avem de-a face nu cu un raport juridic, ci cu unul sexual. 

decizie buruianaDECIZIA NR. 1 din 2 noiembrie 2006 a asociatului unic al Societatii Comerciale UNIVERS’ALL TRADING ROMANIA – S.R.L., inmatriculata cu nr. J 23/1332/2003, cod unic de inregistr 15626682, cu sediul in satul Ghermanesti nr. 17, camera 1, comuna Snagov, judetul Ilfov. Subscrisa APTESTOS TRADING LTD, cu sediul in Cipru, Limassol, Str. Olympion nr. 23, Libra Tower, et. 4, in calitate de asociat unic, reprezentat de Petrovici Razvan, in calitate de administrator a hotarat urmatoarele:

1. Revocarea din functia de administrator a dlui Buruiana Gheorghe, identificat cu C.I. seria DP nr. 100847, eliberata la data de 17.10.2003 de D.G.E.I.P.D.E.P., cod numeric personal 1740918510050, domiciliat in Bucuresti, str. Vlad Dracu nr. 15, bl. C12, sc. 2, et. 5, ap. 52, sectorul 3, si numirea dlui Petrovici Razvan, identificat cu C.I. seria DP nr. 113245, eliberata la data de 21.06.2005 de I.N.E.P., cod numeric personal 1670703423034 , domiciliat in Bucuresti, Str. Polona nr. 64, sectorul 1, pe termen nelimitat.
Drept pentru care s-a incheiat decizia asociatului unic azi, 2 noiembrie 2006.

Pentru ca bizonul să nu mai afirme că bat câmpii, reproduc aici şi fotocopia paginii din Monitorul Oficial în care a apărut raportul juridic arătat.

În funcţie de timpul avut la dispoziţie, voi publica documente care probează legăturile sale de afaceri cu Dragoş Constantinescu (cine mai ştie fiul cărui preşedinte a mai fost şi el?) precum şi cu fiica lui Virgil Măgureanu, finul şi protectorul său preferat.

Dan Badea