Vîntu a intrat în conflict cu Sebastian Ghiţă. Atenţie, cad tonomate!

Categorie: BlogrollJustitiePresa

Sebastian Ghiţă, sponsor-managerul Realitatea TV, a intrat astăzi în conflict deschis cu Sorin Ovidiu Vîntu pe tema restucturarii si reorientării postului. Deşi a anunţat predarea managementului RTV către patronul Asesoft, Vîntu refuză să-şi ia labele de pe cârma editorială a televiziunii pe care o patronează.

Cum Sebastian Ghiţă doreşte o oarecare echidistanţă a postului de televiziune, chiar dacă nu prea ştie ce este aceea, a decis să înceapă curăţenia din grila de programe cu cea mai stalinistă dintre emisiuni, „Ora de Foc”.

Aşa se face că, în această seară, tonomatele Oana Stancu şi Adrian Ursu, soldaţi credincioşi ai mafiei PSD-PNL-PC, vor combate pentru ultima oară în acest format, emisiunea urrmând a fi desfiinţată începând de  mâine.

Informaţia despre ejectarea celor două tonomate de la RTV a fost deja făcută publică de un site apropiat lui SOV, dar şi de Hotnews.

Cât priveşte conflictul dintre Vîntu şi Ghiţă, el pare de neînţeles pentru sclavul Ursu, luat, iată, pe nepregătite. „Este o decizie pe care a luat-o managerul. N-am înţeles pana la capăt raţiunile ei, dar îmi iau un răgaz pentru a reflecta asupra ei, poate am eu o problema de înţelegere.”- a declarat Ursu pentru Hotnews.

Şi pentru că se pare că i-a expirat detaşarea, Oana Stancu, partenera de execuţii mediatice în direct a Ursului, se poate întoarce la antenele lui Felix, acolo unde a învăţat tainele meseriei de tonomat.