ŞASE SECRETE DIN LUMEA V.V.P. (Vîntu, Voiculescu, Patriciu) – UPDATE

Categorie: BlogrolldiversiuneEXPORTManipulare prin presaPresa

– pamflet-

1. Cornel Nistorescu a făcut sex cu unul dintre subalternii săi (bărbat) cu o funcţie înaltă, pe vremea când era director general la Evenimentul Zilei. I-am surprins într-o seară, în vila din str. cpt. av. Mircea Petre nr.16, sector 1, din zona 1 Mai din Capitală. Am intrat fără să sun, deoarece poarta, altfel închisă electronic, rămăsese întredeschisă. Pentru a-l ajuta pe Nistorescu să-şi reamintească episodul surprins de mine, adaug că asta s-a petrecut atunci când „fata în casă” la el era…un tânăr frumuşel din provincie (Ardeal). Care, în acea seară, tocmai curăţa piscina.

Nistorescu_noul_cotidianul1

Ca probă nu există decât cuvântul meu împotriva cuvântului lui Nistorescu.

2. În urmă cu aproximativ un an de zile, Oana Stancu a fost văzută ieşind grăbită, cu părul uşor ciufulit, dintr-o locuinţă situată pe strada Resiţa nr. 37, bl. A 5, sectorul 4, Bucureşti. În faţa locaţiei respective a fost aşteptată de un taxi de la firma Cobălcescu. Interesant este că la două minute după plecarea taxiului, din aceeaşi locuinţă a ieşit în fugă Cătălin Popa, unul dintre managerii de la Realitatea Tv. Voia să-i înapoieze Oanei un obiect de lenjerie intimă. Locuinţa str. din Reşiţa 37 aparţinea angajatului lui SOV.

(Foto: Baricada)

(Foto: Baricada)

Ca probă nu există decât cuvântul meu împotriva cuvântului Oanei Stancu, sau al lui Cătălin Popa.

3. Adrian Ursu a primit în aprilie 2010, într-unul din conturile sale de la BRD-GSG, 125.000 de euro de la şase dintre firmele lui Sorin Ovidiu Vîntu. În decembrie anul trecut, în conturile aceluiaşi jurnalist, de la patru bănci, au intrat 489.677 de euro. Cazul său a intrat în atenţia Oficiului Naţional pentru Combaterea Spălării Banilor deoarece  o parte din sumele cu care au fost alimentate conturile acestuia, si anume 347.000 euro, proveneau din cei peste 60 milioane de dolari pe care Sorin Ovidiu Vîntu i-a obţinut ca urmare a unei rambursări de TVA, în noiembrie 2009.

(foto: BARICADA)

(foto: BARICADA)

Ca probă nu există decât cuvântul meu împotriva cuvântului lui Adrian Ursu

4. O mătuşă, asistentă la secţia de chirurgie plastică a unui cunoscut spital particular din centrul Capitalei, mi-a povestit zilele trecute că jurnalista Corina Drăgotescu tocmai s-a programat pentru a-şi face liftinguri faciale şi pentru a-şi monta o pereche de silicoane. Costurile acestor intervenţii chirurgicale au fost deja achitate, în avans, de un interpus al lui Dinu Patriciu.

corina dragotescu

Ca probă nu există decât cuvântul meu împotriva cuvântului Corinei Drăgotescu.

5. Avocatul bucureştean Mircea Victor Daniel Chitic a avut o întâlnire cu Dinu Patriciu şi Sorin Roşca Stănescu, cu câteva ore înaintea incidentului din apropierea restaurantului Cireşica. El a primit o mare sumă de bani (cash) şi a promis că îl va provoca pe şeful statului, urmând ca, ulterior, să declanşeze o campanie anti-Băsescu. La discuţii a participat şi soţia acestuia.

După ce şi-a făcut curaj cu o sticlă de Ouzo şi nişte beri, Chitic a trecut la fapte. L-a atacat verbal pe preşedinte, dar de beat ce era a uitat să pornească aparatura de înregistrare cu camera ascunsă (tip nasture) pe care i-o plasase Roşca Stănescu. Deşi a fost certat de cei care-l plătiseră, operaţiunea a continuat şi fără proba audio video. El a considerat că are suficientă credibilitate să susţină că ar fi fost pălmuit de preşedinte, deşi era aşa de beat încât nici nu mai ţine minte cum a ajuns înapoi în vila Uniunii Scriitorilor din Neptun. Campania a fost iniţiată, via site-ul cotidianul.ro (preluat de Nistorescu, formal, de la SOV) de către Antena3 şi Realitatea Tv. Ea continuă şi la ora asta.
(Foto: Hultanul)

(Foto: Hultanul)

Ca probă nu există decât cuvântul meu împotriva cuvântului avocatului impostor Chitic.

6. Uitându-mă în seara asta la Realitatea TV, unde se dezbătea problema lui Chitic, mi-am amintit că joi, 19 august, am surprins o discuţie interesantă purtată de Mugur Ciuvică cu un cetăţean solid, de aproximativ 50-55 de ani. Cei doi au urcat la etajul 1 al restaurantului La Mama, din Piaţa Alba Iulia, şi s-au aşezat la o masă alăturată celei la care, împreună cu un prieten, beam câte un cei de fructe. Ceea ce m-a şocat a fost faptul că discuţia a fost purtată în limba rusă, iar Ciuvică a rostit de cel puţin patru ori numele Gabriel Grecu. Mi-a mai atras atenţia că, după ce au terminat discuţia, Ciuvică a plecat lăsând pe masă un dosar pe care-l ţinea în mână la intrarea în restaurant. Cinci minute mai încolo a plecat şi rusul. Cu dosar cu tot.

Mugur Ciuvica Antena Voiculescu

Sper să-şi amintească Ciuvică, dar, dacă a uitat, e cuvântul meu, alături de al prietenului cu care m-am aflat la masă, împotriva cuvântului său.

Unele din cele de mai sus sunt reale, unele nu. Ca şi în cazul aşa-ziselor dezvăluiri făcute de avocatul Chitic, partener de afaceri al lui Sorin Roşca Stănescu, rămâne ca cititorii acestui blog să stabilească ce cred şi ce nu. Nu văd de ce Chitic e mai credibil decât Dan Badea.

Dan Badea