Dezinformarea zilei: Nuş a lansat, împotriva lui Băsescu, "diversiunea tunul de 44 mm"

Categorie: DezinformareDezinformarea zileiEXPORTinvestigManipulare prin presaPresaSecuritate nationala

Diversionista lui Felix pe moşia lui Nuş

Diversionista lui Felix pe moşia lui Nuş 

foto Libertatea

foto Libertatea

O fătucă isterică, scăpată cu ceva timp în urmă din crescătoria lui Voiculescu şi pescuită rapid de Nuş (numele de cod al informatorului SOV), se întreba aseară, pe Realitatea TV, de ce Serviciul de Protecţie şi Pază are în dotare o „geantă scut antiglonţ” (dreapta) pentru demnitari.

De ce-o interesa pe gurista lui Vîntu elemente din dotarea SPP? Pentru că a văzut ea un astfel de scut la un însoţitor al Preşedintelui României, aflat sâmbătă la Tuşnad, şi asta nu i s-a părut în regulă. Nu e normal, gândea ea cu gura deschisă, ca grupa SPP însărcinată cu protecţia lui Traian Băsescu să-şi respecte fişa postului.

Fără a se întreba, măcar o clipă, ce s-ar fi întâmplat dacă unul dintre nebunii care fluturau steaguri secuieşti în faţa Preşedintelui României, ar fi avut un pistol (de genul celui cu amortizor importat din Ungaria şi descoperit recent de poliţişti) şi ar fi tras, în nebunia lui, spre Traian Băsescu, sau spre Viktor Orban, gurista a făcut un adevărat circ pe sticlă alături de invitaţi de serviciu precum şantajistul Chirieac sau protectorul grupării mafiote a lui Cătălin Voicu, Dan Nica.

spp7

Băsescu se păzeşte de glonţ!”, „Declinul lui Băsescu„, „Declinul lui Băsescu şi frica de glonţ” – titrau jigodiile lui SOV încercând să-i convingă pe bizoni că Preşedintele are zilele numărate, că este atât de urât de către populaţie încât nu mai poate ieşi din casă fără vestă antiglonţ sau scut de protecţie.

Tun antitanc Pak 38, md. 1938, cal. 50 mm

Tun antitanc Pak 38, md. 1938, cal. 50 mm

Tun anti-aerian  Rheinmetall model 1939, cal 37 mm

Tun anti-aerian
Rheinmetall model 1939, cal 37 mm

O măsură firească, luată de un serviciu specializat în protecţia demnitarilor, este transformată, de către imbecili, într-un atac politic mizerabil. Atacul mediatic n-a rămas doar pe sticla vidanjei lui Nuş. Oficinele controlate de el, Cotidianul, Puterea şi România liberă (prin tonomatul Păsărică) au preluat şi împrăştiat, pe principiul rahatului aruncat în ventilator, noua diversiune a echipei conduse de Sergiu Toader şi compuse din vuvuzele plătite cu sute de mii de euro anual.

Numai că, angajaţii lui Nuş se întrec între ei la capitolul prostie. Iată şi mostra prostiei multiplicate care a pornit de la gurista lui Nuş, fosta guristă a lui Voiculescu, Oana Stancu.

Cică scutul antiglonţ, disimulat într-o servietă, ar fi compus din „plăcuţe care pot opri gloanţe cu diametrul de până la 44 mm”. Adică aproape patru centimetri jumătate! Adică proiectile de tun anti-aerian sau anti-tanc!. Adică premiul Nobel pentru inventatorul genţii!…Nu i-o fi durând prostia pe angajaţii lui SOV?

Iată câteva dintre mostrele prostiei multiplicate:

Oana Stancu lansează, pe realitatea.net, enormitatea de   44 mm în "diametru", deşi poate a confundat diametrul cu... lungimea

Oana Stancu lansează, pe realitatea.net, enormitatea de
44 mm în „diametru”, deşi poate a confundat diametrul cu… lungimea 

Nistorescu împrăştie şi el, prin Cotidianul, durerea guristei lui Nuş, chestia de 44 mm

Nistorescu împrăştie şi el, prin Cotidianul,
durerea guristei lui Nuş, chestia de 44 mm

Cutezătorii lui Nuş, de la Puterea, preiau şi ei, că ordinul e ordin!

Cutezătorii lui Nuş, de la Puterea, preiau şi ei,
că ordinul e ordin! 

România liberă nu putea să nu înghită căcăreaza şi să ne-o livreze, ca ştire

România liberă nu putea să nu înghită căcăreaza
şi să ne-o livreze, ca ştire

Astăzi, sub parolaDe cine se teme Traian Băsescu?„, maimuţele lui Nuş au reluat subiectul invitând alţi manipulatori de serviciu pe unitate, o ghicitoare-vindecătoare cu nume de rus (mitchievici) şi un frustrat cu nume de păsărică de noapte (ciuvică). Cei doi au venit, au spus poezia cu nenea Băsescu, şi au plecat. Or să revină diseară, dacă n-or să fie chemaţi de copatronul Felix.

De cine se teme Băsescu? Păi, ca şi mine, se teme de proşti! De proştii lui Nuş, ai lui Felix sau ai altor diversionişti alogeni. De bizoni, pentru că sunt imprevizibili. Iată câţiva în înşiruirea de mai jos:

Gurista Oana Stancu, surprinsă în timp ce gândeşte cu gura deschisă

Gurista Oana Stancu, surprinsă în timp ce gândeşte cu gura deschisă

Cârpa lui Cătălin Voicu debitând prostii

Cârpa lui Cătălin Voicu debitând prostii

O pensionară care bântuie noaptea

O pensionară care bântuie noaptea

Ghicitoarea-vindecătoare de deochi cu nume de rus

Ghicitoarea-vindecătoare de deochi cu nume de rus

Reprezentantul etniei lui Emil Constantinescu, un frustrat cu nume de păsărică de noapte

Reprezentantul etniei lui Emil Constantinescu,
un frustrat cu nume de păsărică de noapte

 

Dan Badea