Vizita lui Mihai Ghimpu şi mafia rusă de la Bucureşti

Categorie: BlogrollinvestigPresaSecuritate nationala

O dovadă în plus că maşinăria de dezinformare mass-media a lui Sorin Ovidiu Vîntu este aservită intereselor Rusiei şi a mafiei pro-ruseşti din România o reprezintă modul în care Realitatea TV a „acoperit” discursul de astăzi al preşedintelul interimar al Moldovei, Mihai Ghimpu, în Parlamentul României. Poziţia pro-România şi pro-Uniunea Europeană a preşedintelui Moldovei i-a iritat, se ştie, pe simpatizanţii Moscovei care fac tot ce pot ca să-l izoleze pe românul de peste Prut.

Astfel, în loc să transmită declaraţiile preşedintelui moldovean, oficina anti-românească RTV ne-a informat despre terenurile tineretului şi despre surpriza micilor lui Vanghelie, de 1 Mai, i-a liniştit pe români cu privire la literele de la Holywood, care vor rămâne la locul lor, pe acelaşi deal, datorită generozităţii patronului Playboy, Hugh Hefner, şi ne-a alarmat în legătură cu creşterea în greutate a actriţei Gwyneth Paltrow.

Culmea, în timp ce Vîntu socotea câte ruble câştigă de pe urma transmisiunii Publika tv în limba rusă, vizita lui Ghimpu a fost catalogată drept un moment istoric până şi pe sticla TVR1, ca să nu mai vorbim de Antena3 care a transmis în direct fragmente din discursul oaspetelui moldovean.

Interesat de ordinele primite de la Moscova, Sorin Ovidiu Vîntu n-a crâcnit în front şi a continuat manipularea începută cu mai mult de un an de zile în urmă.

Asta nu poate decât să confirme faptul că ambele posturi de televiziune ala mogulului pro-rus, Realitatea şi Publika, sunt pericole la adresa democraţiei din România şi Moldova.

 

Manipularea, directă sau prin omisiune, e o tehnică bine pusă la punct în cadrul dezinformării promovate fără perdea de mass media controlate de SOV, iar ea este vizibilă doar în momente importante precum cel pe care tocmai l-am descris.