Cătălin Voicu şi cei patruzeci de mafioţi

Categorie: Blogrollcoruptie politicacrima organizataexport 2investigJustitiemafie romaneascaPresaSecuritate nationala

CATALIN_VOICU21

Catalin_Voicu1

Senatorii din Parlamentul României care au votat în favoarea mafiotului Cătălin Voicu, adică împotriva cererii ministrului Justiţiei de arestare preventivă a colegului lor, sunt ei înşişi mafioţi. Asta e concluzia la care am ajuns după ce am analizat foarte atent cazul acestui derbedeu plasat strategic, de o structură bine determinată a crimei organizate, în Parlamentul României. Când am dezvăluit, în urmă cu cinci luni, informaţii despre trecutul mafiotului, şi am reconstituit grupul operativ din care face parte (Dumitru Iliescu, Viorel Hrebenciuc, Marian Vanghelie, Gheorghe Rizea, Gelu Drăjneanu, Dan Nica), grup implicat direct în războiul declanşat de mafia PSD-PNL împotriva realegerii lui Traian Băsescu, am făcut-o cunoscând trecutul mafiotului.

N-a fost decât o chestiune de timp ca el să fie surprins, de către procurorii DNA, în plin proces de trafic de influenţă, luare de mită etc etc, infracţiuni în  care Voicu e specialist. Asta e meseria lui de bază.
Am prezentat, tot pe acest blog, câteva exemple despre mânăriile puşlamalei ajunse general, informaţii documentate chiar de către cei pe care a crezut că-i controlează direct prin sistemul lui relaţional. Cine a citit ce am postat eu pe acest blog are o imagine clară despre cine este Cătălin Voicu. Şi despre pericolul pe care-l reprezintă menţinerea lui în libertate.

EVENIMENT ELECTORAL PSD

Decizia de ieri a Senatului a  fost, de fapt, şi un test al nivelului de toxicitate a acestei camere a Parlamentului României.

N-am urmărit cine şi cum a pledat în cazul Voicu. Am văzut însă cifrele: 70 în favoarea arestării şi 40 împotrivă. 

Din cei 137 de senatori, au rămas, aşadar, cel puţin 40 de mafioţi în Senat. Asta pentru că nu-l poţi susţine pe Cătălin Voicu decât dacă eşti de o aceeaşi teapă cu el. Nu susţii un hoţ decât dacă tu însuţi eşti hoţ.

cele-mai-frumoase-povesti-ali-baba-si-cei-40-de-hoti
Cine sunt ei? Asta este mare provocare pentru adevăraţii jurnalişti de investigaţie.

Cel care va reconstitui lista celor 40 de mafioţi din Senat, merită respectul meu şi al tuturor celor care mai cred că ticăloşia nu este trăsătura de bază a românului.

Unul dintre cei 40 este, sunt convins, Ioan Ghişe.

Ioan Ghise

Ioan Ghise

Smecherul ăsta, promovat de vidanja tv a lui Vîntu, şi-a exprimat deja, public, susţinerea pentru Voicu.

Un altul e Mircea Geoană. El a fost beneficiarul direct al unora dintre acţiunile mafiote ale grupării Voicu-Vanghelie.

Mai rămân 38. Aştept sugestii cu privire la numele lor.

Deocamdată, Ali Baba şi cei 40 de hoţi”” se traduce, în română, prin „Cătălin Voicu şi cei 40 de mafioţi din Senat”.

Dan Badea