Între ei, MAFIOŢII: Cătălin Voicu înfierat de Bogdan Chirieac la televiziunea lui Sorin Ovidiu Vîntu

Categorie: afaceriBlogrollcoruptie justitiecoruptie politicacrima organizataexport 2investigJustitiemafie romaneascaManipulare prin presaPresa

CATALIN_VOICU21

Aseară am fost martor, pentru câteva minute, al uneia dintre cele mai cinice emisiuni televizate din ultimii ani. Nişte inşi s-au adunat alături de jurnaliştii Ion Cristoiu şi Andreea Pora, la o emisiune a postului Realitatea TV, să dezbată despre cât de mafiot este senatorul PSD Cătălin Voicu (foto stânga). Inşii, toţi nişte năimiţi ai lui Sorin Ovidiu Vîntu, cumpăraţi ca vitele în târg de pe piaţa liberă, s-au întrecut în a-l înfiera pe puşcăriabilul promovat de Ion Iliescu alături de un alt derbedeu membru al lumii interlope, Mitică Iliescu.

finul mafiotului Catalin Voicu

finul mafiotului Catalin Voicu

Reamintesc faptul că, în urmă cu mai multe luni, am dezvăluit pe acest blog, sub genericul Mafia lui Vanghelie, date despre câţiva dintre cei care compun nucleul mafiei PSD-PNL: Marian Vanghelie, Dan Nica, Cătălin Voicu, Gheorghe Rizea (foto dreapta)şi Dumitru Iliescu. Singurii care au preluat atunci dezvăluirile mele au fost prezidenţiabilul Traian Băsescu în campanie şi Radu Moraru la emisiunea Naşul. În rest, tăcere. Mă rog, tăcere din partea confraţilor de breaslă, pentru că, altfel, am fost ameninţat pe acest blog de nişte slugoi ai mafioţilor şi am fost nevoit să cer, neinspirat, protecţia poliţiei. Spun neinspirat pentru că, din câte mi-am dat seama, poliţia însăşi are nevoie de protecţie. Ameninţările au fost postate de pe computere conectate la internet prin Romtelecom, câteva având următoarele IP-uri: 92.81.15.164, 92.86.170.138, 92.80.25.21 şi 92.80.11.15.

Catalin Voicu la DNA

Catalin Voicu la DNA

Ulterior, la sfârşitul lui 2009, deci la mai mult de două luni după dezvăluirile mele, asupra mafiotului Cătălin s-a declanşat urmărirea penală. Derbedeul era acuzat că, în schimbul unor sume de bani a intervenit pe lângă nişte magistraţi de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României (nucleul mafiei din ţara asta) în favoarea unor oameni de afaceri precum Costel Căşuneanu şi Marius Locic sau a unor politicieni cu dosare penale precum Radu Mazăre.

Presa română a reacţionat însă în felul ei specific. Câtă vreme mass media controlate de moguli se aflau în plin război de distrugere a lui Traian Băsescu, jurnaliştii din trusturile de presă controlate au trecut peste subiectul Voicu-Vanghelie-Mitică Iliescu.

CLANUL: cununia civila de la Mogosoaia

CLANUL: cununia civila de la Mogosoaia

Singura excepţie a făcut-o Radu Moraru, la B1Tv. După ce sclavii de pe „plantaţiile” lui Vîntu, Voiculescu, Patriciu sau Sîrbu au constatat că au pierdut războiul cu Băsescu, s-au îndreptat către subiectele care le-ar fi putut reda bruma de încredere care să le permită supravieţuirea. Şi s-au aruncat asupra subiectului reprezentat de Mafia lui Vanghelie.

Santajistul Bogdan Chirieac  comenteaza despre ai lui...

Santajistul Bogdan Chirieac comenteaza despre ai lui…

Personal, ştiu că majoritatea românilor sunt presupuşi proşti. Descurcăreţi, dar proşti făcuţi grămadă. Şi politicienii ştiu asta. Ăsta este şi motivul pentru care parlamentul României este compus din puşcăriaşi, derbedei, hoţi, trădători, evazionişti, analfabeţi etc etc., care se numesc, prescurtat, „parlamentari”. Pe bună dreptate, doar proştii pot vota astfel de specimene. Prostia cunoscută a românilor le-a permis subalternilor lui Vîntu să abordeze şi subiectul Cătălin Voicu. Numai că trebuie să fii nebun să vorbeşti de funie în casa spânzuratului, zice un proverb. Ei bine, din această perspectivă, sclavii lui Vîntu sunt nebuni. Asta pentru că un mafiot recunoscut, precum Bogdan Chireac, şi-a permis să facă diverse consideraţii moralizatoare la adresa lui Cătălin Voicu.

Şantajistul Chireac, milionar în euro tocmai datorită practicilor de tip mafiot folosite în paralel cu activitate lui de jurnalist acoperit, era penultimul din breaslă (ultimii fiind Roşca Stănescu, la egalitate cu Cornel Nistorescu) care putea să-şi permită a vorbi despre Voicu. Sau, la fel, tonomatul Ursu. Cu toate astea însă, Chireac a croncănit anti-mafie pe postul lui Vîntu, convins fiind că telespectatorii români sunt atât de proşti încât nu vor schimba canalul. Şi mai era acolo o femeie de serviciu pe emisiune, împrumutată de la firma lui Voiculescu, una al cărei nume nu l-am reţinut niciodată. Plus Turcescu, o altă piesă din insectarul lui Vîntu…Au croncănit cu toţii în cor.

Cum spuneam, inşii pomeniţi s-au adunat aseară să-l înfiereze pe Voicu, la mai mult de două luni după ce am arătat pe acest blog cât de periculoşi sunt componenţii mafiei lui Vanghelie.

ursu

Urmărind, aşadar, câteva minute din emisiunea de aseară, de la Realitatea Tv, nu m-am putut abţine să nu mă întreb: care dintre mafioţii din faţa mea este mai periculos, Cătălin Voicu, cel care face trafic de influenţă, pe ascuns, în sferele înalte ale instituţiilor de stat din ţara asta, sau Bogdan Chireac, Adrian Ursu şi cei de aceeaşi condiţie precară, ce dezinformează constant opinia publică vânzând o marfă contrafăcută în scopul de a-i induce în eroare pe români şi a-i transforma în nişte zombi care să execute ce li se transmite prin sticla televizorului?

sorin ovidiu vintu

Pentru că ştiu bine cine e Cătălin Voicu şi cât de mafiot este el, sunt convins că e mic copil pe lângă indivizi precum Chireac, Ursu, Vîntu, Nistorescu sau alţii asemenea. De ce? Răspunsul e simplu: Voicu infectează un grup restrâns de oameni, în timp ce jurnaliştii-mafioţi infectează o ţară.

A fi slujbaşul galonat al lui Vîntu sau Voiculescu este, aşadar, după opinia mea, un act de trădare naţională. Asta e mai grav decât şantajul, traficul de influenţă sau luarea de mită.

Iată de ce m-a speriat mai tare înfierarea lui Voicu, pe sticla lui Sorin Ovidiu Vîntu, decât faptele lui…Şi mă sperie, în continuare, mafioţii acoperiţi în haine de jurnalist. Fie că sunt angajaţii lui Vîntu, fie ai lui Voiculescu, fie ai lui Patriciu...

Dan Badea