A preluat Patriciu controlul Realitatea TV?

Categorie: Blogroll

patriciu1

Interviul luat de prelipceanca Laura Chiriac lui Dinu Patriciu şi difuzat duminică seara, pe postul de televiziune al lui Sorin Vîntu, este un semnal că oligarhul negru a preluat, într-adevăr controlul Realitatea TV.

Este un interviu inedit care îmi aminteşte de un alt moment din trecut când alte două tonomate, e drept, de categoria a doua, Laurenţiu Ciocăzanu şi Ovidiu Nahoi, îi luau un interviu lui Patriciu pentru Evenimentul Zilei, iar la foarte scurt timp deveneau angajaţii oligarhului negru pentru salarii cuprinse între 7-10 mii de euro.

Apariţia lui Patriciu pe sticla mincinoasă a lui Vîntu justifică astfel zvonurile lansate la finalul ultimei campanii electorale prezidenţiale conform cărora oligarhul ar deţine controlul televiziunii lui SOV. Recent, informaţia a fost vehiculată şi de Dan Andronic, pe blogul său.

prelipcenii

Încolţit din toate părţile de creditori sau, altfel spus, dator vândut, Sorin Vîntu nu mai avea altă soluţie decât să vândă. După ce a înstrăinat ediţiile print ale ziarelor controlate (Ziua, Cotidianul, Gardianul etc.), păstrând doar Caţavencu şi, pentru siguranţă, agenţia NewsIn, realitatea FM şi Radio Guerilla, Vîntu pare să iasă pe uşa din dos din piaţa mass-media. El a contaminat însă foarte mulţi jurnalişti şi, după comunism, a reprezentat cel mai mare atentat la libertatea presei.

Cumpărătorul de conştiinţe Sorin Ovidiu Vîntu este, într-adevăr, un pericol social. La fel ca şi Dan Voiculescu. Comparativ însă cu moştenitorul Crescent, el este total lipsit de scrupule. Nu respectă reguli, nu respectă oameni, nu respectă nimic altceva în afara banului.

Referitor la subiectul lansat de Patriciu pe postul Realitatea Tv acesta este, de fapt, visul mafioţilor de tip Vîntu sau Patriciu: excluderea statului din economie. Mafioţii doresc, de fapt, să preia controlul tuturor regiilor autonome, a tuturor proprietăţilor de stat, pentru a controla astfel, total, societatea românească.

Cei care s-au îmbogăţit prin furt de la stat, adică, tradus, după ce ne-au buzunărit pe noi toţi, doresc să continue.

Patriciu este, oricum, urmărit penal pentru asta, iar Vîntu urmează la rând, pentru că se aşteaptă „repatrierea” lui Nicoale Popa. Prin urmare, din punctul lor de vedere, ofensiva impotriva statului român este justificată.