CIP CIRIP ANTI-666-CIP

Categorie: diversiuneEXPORT 5investigManipulare prin presaPresa

292-pisica_extraterestruUn prieten mi-a atras atenţia că, din nou, un derbedeu ce pare a avea grave probleme psihice mă muşcă de fund pe blogul lui de handicapaţi cu şi fără sutană.
Derbedeul, un protejat al foştilor securişti disperaţi că-şi pierd pensiile şi privilegiile bine conservate, s-a transformat într-o trompetă ruginită a acestora şi sare cu dinţii la spatele oricui are ceva de spus contra protectorilor săi.
Faptul că el îşi foloseşte blogul pentru a face reclamă deşănţată, pe faţă, rezerviştilor din SRI, sau SIE, în timp ce, de ochii lumii, înfierează tot ce a avut legături cu fostele servicii româneşti de informaţii,  îl plasează exact în zona pe care o acoperă de balele lui de varan.
Pentru că mi-am permis să gândesc altfel decât el şi să promovez  valori pe acest blog, individul a intrat în transă. Aşa a ajuns în spatele meu şi tot insistă să-l bag în seamă încât mi-e destul de greu să-l evit. Deşi n-a fost în stare să termine şi el o facultate, derbedeul s-a specializat în muşcat funduri de intelectuali, pentru că, dă el de înţeles, au un gust deosebit faţă de cele proletare.
Fundul lui Pleşu, al lui Patapievici, al lui Ungureanu sau al lui Tismăneanu reprezintă, fiecare în parte, o ţintă nobilă pentru creierul lui pervers, motiv pentru care clănţăne de plăcere la ideea apropierii de astfel de rarităţi.
Mai nou, homosexualul a îndrăgit şi fundul lui Dan Badea. Adică al meu.

Aşadar, obsedat de ideea că pe lumea asta există şi absolvenţi de facultate, sau, şi mai grav, intelectuali, el a suferit probabil un şoc emoţional de proporţii care îl determină să se manifeste ca un frustrat.

Ca şi când ar avea o formă perversă a sindromului Tourette, omul se apropie de tine şi, când eşti mai puţin atent, te înjură de mamă. Sau te muşcă de cur. Pur şi simplu. Nu-i faci nimic, dar el nu înţelege.
Dacă ai neinspiraţia să foloseşti, în apropierea lui, cuvinte sofisticate precum Aligică, Tismăneanu, Adameşteanu sau Ungureanu, ca să nu mai vorbim de ultrasofisticatul Patapievici, individul face spume. Clăbuci. Se tăvăleşte pe jos de supărare şi te face albie de porci pe blogul lui, răstignindu-te cu toţi popii şi călugării încremeniţi prin chilii. Zice că eşti satana şi te afuriseşte. Comparativ cu el, Vadim Tudor e un sfânt. Dacă, în paranoia lui, Vadim avea însă talent, derbedeul amintit n-are decât venin.
El reacţionează urât de tot şi când pronunţi cuvântul URBAN. Sau rural. Nu se ştie de ce, dar intră în transă dacă îi spui că Urban e sinonim cu individul care nu-şi justifică, prin declaraţia de avere, donaţiile pentru partid. Sau cu acela care, în urmă cu nişte ani a fost urmărit de un creditor, într-o societate, până la faliment şi chiar dincolo de el. Sau, dacă mai zici că Urban se laudă ca a descălecat, prin reprezentanţi în Gorj, derbedeul e deja în transă. Urlă. Zbiară. Se tăvăleşte pe jos…
Nu se cunoaşte legătura dintre cei doi, dar ea e mai mult decât suspectă.
Omul pare a fi bolnav şi, de la o vreme, m-a luat în vizor. Cum spuneam, mă muşcă de fund cu o plăcere demnă de un homosexual şi încearcă să facă tot felul de asocieri cu numele meu, după cum îl duce sinapsa. AIA mica şi vioaie care a rămas suspendată între neuronul viu şi cel încremenit în proiect. E probabil îndrăgostit de mine, deşi ştie ca sunt însurat şi am o soţie pe care o iubesc.
Gen Gheorghe Dragomir Coperta Recviem pentru Spioni DIE SIE dedicatie Roncea

La început m-a asociat cu Hotnews, un site despre care el crede că-i aparţine lui SOV. Am încercat apoi să-i explic un fapt extrem de simplu: lumea nu e cum crede el, ci cum este ea cu adevărat. Aici nu e ca în mijlocul obscurantiştilor lui refugiaţi ca şobolanii prin biserici, ci e ca la ziar: ai proba – scrii, nu ai proba – taci dreak din gura. Spre exemplu, dacă ar fi citit Wittgenstein ar fi priceput, vorba vine!, că despre ceea ce nu se poate vorbi, trebuie să se tacă. Cum să citească, însă, el, ceva pe care nu-l poate pricepe nici dacă i-l desenezi? Scopul atacului a fost însă de a mă determina să-i susţin punctul de vedere conform căruia Hotnews ar fi a lui Sorin Vîntu. Derbedeul este disperat că Hotnews a publicat o anchetă incendiară despre prietenul lui drag şi scump, Rural,  care a fost prins cu chiloţii în vine într-o poziţie nefirească. Speriat de efectele dezvăluirii, frustratul l-a atacat rapid pe autorul materialului de presă, dar s-a stropşit muiereşte şi la subsemnatul.

Apoi m-a asociat cu un comediant de doi bani, sau de 15 lei, care spune prostii pentru proşti.

A intrat chiar, folosind numele meu, pe un blog, şi s-a manifestat ca un nemernic, lăsându-şi în spatele mizeriilor debitate urma inconfundabilă a unui IP imposibil de ascuns. Scopul frustratului: să-l determine pe autorul blogului respectiv să cedeze psihic. Ceea ce a şi reuşit.

Frustratul a continuat apoi cu o altă aberaţie când, în urmă cu câteva zile, i-a atacat din nou pe Tismăneanu şi pe Adameşteanu, folosindu-se de numele meu.  Scopul atacului a fost sancţionarea mea pentru ca i-am luat apărarea lui Vladimir Tismăneanu şi am mai avut şi tupeul să-l trec în blogroll.

Lumpenul nu are limite, dar e suficient de bolnav ca să-ţi provoace mila. Totuşi, individul jigneşte orice îi iese în cale. De aceea el nu are decât duşmani. Dacă te-ai asociat cu el, eşti terminat. E ca râia: i-ai dat atenţie, ai încurcat-o; l-ai ignorat, ai încurcat-o!

Individul s-a asociat cu alţii de aceeaşi teapă cu el, şi muşcă România de cur. Sau îi muşcă pe intelectualii care au curajul să gândească şi să se exprime în spaţiul public.

Ceea ce e şi mai grav, îi incită pe proşti, pe oamenii needucaţi, împotriva autorităţii. Sau a ştiinţei. Dacă ar fi după el, bolnavii ar trebui să mergă la vrăjitor, sau la popă, ca să se vindece de gripă, sau de constipaţie. Are cititori la snop pentru că proştii au ocupat ţara asta. Mai nou, proştii au ocupat şi mare parte din blogosferă pentru că e gratis şi prostia nu doare.
Revenind la bietul meu handicapat, scopul vieţii lui a devenit lupta împotriva celor care citesc sau scriu cărţi, a celor care fac sau poartă paşapoarte biometrice, a celor care se vaccinează, a celor care nu-l bagă în seamă sau, pur şi simplu, a celor care gândesc altfel decât el. Nici nu e greu să gândeşti altfel, câtă vreme nimeni nu-l suspectează că a citit Ştiinţa Logicii a lui Hegel, Tractatusul Logico-Philosophicus al lui Wittgenstein sau, eu ştiu?, ceva mai distractiv precum „Jocul cu mărgele de sticlă” al lui Hermann Hesse. În urmă cu câţiva ani el a ratat, la mustaţă, un post guvernamental, pe motiv de lipsă de studii, iar cel care şi-a permis să-l întrebe de facultate a fost atacat din orice poziţie de către sărmanul om.
Dan Badea