Ciutacu a înnebunit: el înjură peste cinci milioane de români şi vrea să interzică votul celor din diaspora

Categorie: BlogrollDiaspora romaneascaexport 3investigManipulare prin presaPresaSecuritate nationala

Neanderthaler_Fund

Ciutacu s-a săturat de fundul lui Felix. După cinci ani de manipulare şi de activism pe moşia turnătorului şi a neamurilor lui cu cefe roşii, ciutacul a devenit nervos tare şi riscă să împingă sfoara prin curtea spitalului de la Socola.

ciudaculgg3

Nu mai e ce-a fost şi nici nu mai poate s-o ducă, în acelaşi ritm, încă cinci ani. Tonomat de frunte, alături de măscăriciul Mircea, sau de rotofeiul balbâit Andrei, ciutacul s-a trezit azi înjurându-i ca proasta satului pe cei care gândesc cu capul lor, adică pe votanţii lui Băsescu.

Jignind peste 5.275.000 de români, derbedeul afirmă astăzi, pe blogul său, că aceştia sunt  cercopiteci, analfabeți, hoți, securiști și curve. A înjura atâta lume, doar pentru că şi-a exprimat o altă părere decât a ta, ăsta este semnul demenţei. Doar un dement poate să exprime o asemenea opinie. Să sperăm doar că vorbele lui  n-au fost auzite de prea mulţi români. Eu unul, dacă îl voi întâlni vreodată, îi rezerv o surpriză exact între ochi. Pentru că l-am votat pe Băsescu şi nu-i permit unui retardat precum Ciutacu să mă înjure fără să fie pedepsit. Iată, mai jos postarea dementului:

REZIDENTUL

REZIDENTUL

Nu mai simt că aș aparține acestei țări. O țară care pleacă la culcare cu un președinte și se trezește cu altul. O țară unde alegerile se câștigă cu autobuzul și cu heblul tras, o țară unde votul meu e egal cu al celui care primește 10-15 euro sau o găleată cu produse alimentare pentru o ștampilă, o țară care tocmai este pe cale să consfințească triumful suprem al cercopitecilor, al analfabeților, al hoților, al securiștilor și al curvelor. Îmi pare rău, sunt un simplu rezident în țara lor”… – CIUTACU

Ca şi când înjurăturile de mai sus nu erau suficiente, derbedeul şi-a îndreptat atenţia şi furia către diaspora. Românii de peste hotare, care sunt mai patrioţi decât toate neamurile derbedeului şi ale mafioţilor care-i dau să mănânce, n-ar trebui să mai aibă dreptul de vot, sugerează Ciutacu. La fel, românii din Chişinău ar trebui abandonaţi pentru că, altfel, zice dementul, cel care vorbeşte despre grija faţă de ei va fi „scuipat între ochi”. Iată ce scrie infractorul Ciutacu:

„UPDATE: Dacă mai aud pe cineva cu grija noastră faţă de soarta românilor de la Chişinău, îl scuip între ochi! E valabil şi pentru cei care propăvăduiesc necesitatea democratică de a da unora care tRăiesc în afara graniţelor dreptul de a decide soarta celor care trăiesc înlăuntrul aceloraşi graniţe„.

Dan Badea