După ce a fost şantajat de "Ciripoi", şeful ANI este atacat de "păsărică"

Categorie: Blogrollcoruptie justitiecoruptie politicadiversiuneexport 3Manipulare prin presa

catalin-macovei

Un individ cu nume de păsărică (foto dreapta), de care nu am auzit până în urmă cu câteva pasarica1minute, a transmis recent către câteva asociaţii de casă ale mafiei PSD-PNL o depeşă în care îl atacă pe Cătălin Macovei (foto stânga), preşedintele ANI. Păsărică ăsta nervos se numeşte Codru Vrabie (foto dreapta), este membru în CNI, organismul care controlează ANI, şi aflu că are un vechi război cu Macovei. Deşi vestea şantajării şefului ANI ar fi trebuit să-i dea fiori pe şira spinării şi să ceară Parchetului anchetarea mafioţilor, şacalul ăsta cu nume de păsărică sare la gâtul colegului său dovedind că nici el nu e străin de practicile şantajiştilor. Evident, acesta nu e un motiv serios pentru ca individul să fie băgat în seamă. Numai că tovarăşii lui de gaşcă ong-istă i-au împărtăşit rapid ideile şi au creat o nouă alianţă împotriva lui Cătălin Macovei.

Mircea TOMA, "civilul" lui Soros in putza goala, deasupra unui copil

Mircea TOMA, „civilul” lui Soros, in putza goala, deasupra unui copil speriat

Este vorba despre Alianţa pentru Statul de Drept – formată din Active Watch-Agenţia de Monitorizare a Presei (organizaţie condusă de Mircea Toma-ciucurel, individul surprins în cocoşelul gol lângă fetiţa lui de câţiva ani – foto stânga şi dreapta jos), Asociaţia Pro Democraţia (feuda liberalului Pârvulescu), Centrul de Resurse Juridice ( înfiinţat de Soros, condus de Valerian Stan şi stipendiat de diverşi…) şi Transparency International România (feuda lui Victor Alistar, penalul dat afară de la Primăria Capitalei după venirea lui Traian Băsescu), la care a aderat, pe acest subiect, şi Alianţa Civică.

Acestea sunt, evident, asociaţii controlate de mafia PSD-PNL, „cozi de topor” acoperite ale adversarilor lui Traian Băsescu. Alianţa constituită ad-hoc cere, culmea!, demiterea şefului ANI pentru că, nu-i aşa?, a refuzat să ofere şantajiştilor date secrete despre liderii PDL Vasile Blaga, Adriean Videanu şi Radu Berceanu.

Dacă mai spun şi că numitul „păsărică” a fost consilierul lui Bogdan Olteanu, se pare că am cam spus totul despre interesele care-l mână pe el în războiul contra şefului ANI.

Dan Badea