Intre Basescu si lichelele PSD-PNL, care-l ataca de cinci ani, îl susţin neconditionat pe Basescu (Update)

Categorie: Fără categorie

– Raspuns pentru un cititor Anonim, dar dezamăgit, care a postat un comentariu la materialul anterior:
Nu ma pricep la politica, dar ii cunosc foarte bine pe mafiotii care o practica. De douazeci de ani ma ocup cu investigarea practicilor de tip mafiot si, va asigur, sunt extrem de putini ziaristi pe piata care sa cunoasca mai bine ca mine ce se ascunde in spatele fiecarui politician. Mai mult, stiu destul de bine cine sunt sforarii si care sunt marionetele lor. Faptul ca, dumneata, nu vezi in motiunea de cenzura de astazi nimic suspect e firesc. Daca toti ar zgaria motiunea si ar vedea mineriada ascunsa sub coaja ei, atunci ar iesi lumea in strada sa dea cu mafiotii de pamant.
                                                                                            Foto: Traian Basescu si mafia turbata
Nenorocirea este ca aceia care au menirea sa zgarie pentru voi fata ascunsa a lucrurilor au fost platiti de moguli sa va arate partea care va place, care va face sa dormiti linistiti ca au altii grija sa va vegheze somnul si viitorul.

Acesta e motivul pentru care, cand mai gasiti cate o opinie ciudata va tugui(t)ati buzele a neincredere, va infigeti palmele in solduri si ziceti „nu se poate, asta e dus cu capul”! Apoi va intoarceti la viata voastra de zombi care inghit orice explicatie, asa cum le e livrata, pentru ca nu si-au creat reflexul folosirii filtrului personal, al capacitatii de a discerne intre ceea ce vad si ceea ce li se spune ca vad.

Pe de alta parte, a ma acuza pe mine ca sunt portocaliu sau ca il idolatrizez pe Basescu e o prostie. N-am fost niciodata membru de partid si nici nu am discutat vreodata, altfel decat in interes de serviciu, cu vreun activist. E drept, eu cred ca mafia romaneasca este controlata de politicienii de la varful PSD si PNL. Asta e convingerea mea, dupa 20 de ani de presa, dar si dupa cinci ani de atacuri concentrate, ale mafiotilor, asupra unui singur om din tara asta: Traian Basescu.Cata vreme Basescu e tinta mafiei, cum sa te situezi in alta parte decat alaturi de el? Cum sa fii alaturi de Patriciu, de Vintu, de Voiculescu, de Iliescu sau Nastase, de Geoana sau de fetita aia cu nume de floare, crin, de Vanghelie si interlopii lui?! Trebuie sa fii ori foarte bine platit (deci tonomat), ori complet neinformat (deci bizon) ori imbecil ca sa faci o asemenea alegere. Prin urmare, tinand cont de aceasta explicatie, faptul ca m-ati perceput ca fiind pro-Basescu ma onoreaza. Toata viata am fost alaturi de oameni si nu de lichele. Ori, de cinci ani, vad numai lichele/jigodii care hamaie la un singur om: exact, la Traian Basescu! Daca nu ma credeti uitati-va la televiziunile lui Vintu si Voiculescu si vedeti jigodiile astea in direct.

Cam asta e, domnule Anonim dezamagit.

Dan Badea

PS: Doua tonomate (Adrian Ursu si o fosta angajata a lui Voiculescu) de la Realitatea TV, platite la greu de Sorin Vintu, au avut tupeul diversionist, in seara asta,  sa-l compare pe Emil Boc…cu Ceausescu. Cat de inteligent trebuie sa fii ca sa faci o asemenea comparatie?!? Sau cat de idiot?!
Sorine, te felicit! Ti-ai ales, ca sclavi, cele mai mai tari jigodii de pe piata media!

Update: Cineva („VictoRoncea”) a postat deja, pe site-ul de suţinere a candidaturii preşedintelui Traian Băsescu, titlul acestui text.