Mitrea confirmă dezvăluirile mele: interlopii lui Vanghelie s-au hrănit de la popota Poliţiei Politice înfiinţate de Gelu Voican Voiculescu

Categorie: Blogrollcoruptie politicacrima organizatadiversiuneexport 3investigLumea interlopamafie romaneasca

Miron Mitrea a confirmat, astăzi, că mafia lui Vanghelie a penetrat la vârf Ministerul Administraţiei şi Internelor. Declaraţia lui Mitrea, conform căreia Marian Vanghelie (dreapta, foto:Semper Fidelis)  a primit acces în arhiva Poliţiei Politice din România,  adică a Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă – DGIPI, coroborată cu prezentarea demisiei de către şeful acestei caracatiţe informative (Gelu Drăjneanu foto stânga), imediat ce ministrul Nica a fost remaniat, precum şi cu ieşirea de la guvernare, din acest motiv, a pionilor PSD, justifică toate afirmaţiile de fond făcute de mine în grupajul „Mafia lui Vanghelie…”. Evident, e de aşteptat ca tonomatele plătite de mafioţi să iasă pe sticle şi să-l atace pe Mitrea, la ordin, pe motiv că s-a dat de partea naţiunii.
Iată un fragment din prezentarea de către Mediafax a afirmaţiilor lui Mitrea:

mitrea_vanghelie

Senatorul PSD Miron Mitrea a declarat, vineri, la Realitatea TV, răspunzând unei întrebări, că crede că preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, „aşa cum a spus”, „are” arhiva fostului „Doi şi un sfert„, sau informaţii din aceasta.
El a fost întrebat, vineri dimineaţă, la Realitatea TV, dacă îşi menţine o afirmaţie făcută anterior la Realitatea FM, potrivit căreia Marian Vanghelie are arhiva DGIPI. Mitrea a explicat că a fost întrebat, la postul de radio, dacă Vanghelie deţine arhiva DGIPI . „Am spus că cred că da”, a declarat Mitrea, la Realitatea TV.

Mitrea a mai precizat că nu poate spune dacă Vanghelie chiar deţine întreaga arhivă, dar a apreciat că poate fi vorba de acces la informaţii din aceasta. El a spus că poate fi vorba de anumite casete, precizând că acest lucru poate fi înţeles chiar din unele afirmaţii publice ale liderului PSD Bucureşti Mitrea a mai spus că Vanghelie nu este singurul politician care are acces la informaţii din partea serviciilor secrete” (Mediafax)

În aceste condiţii, după ieşirea de la guvernare, reprezentanţii mafiei româneşti cu prelungiri răsăritene s-au refugiat exclusiv în Parlamentul României pe care îl domină şi de unde încercă să preia controlul tuturor pârghiilor societăţii româneşti.

Pentru a-l îndepărta pe Traian Băsescu, clanurile mafiote care controlează PSD şi PNL şi-au dat mâna şi sunt dispuse să facă şi să spună orice: au cumpărat cea mai mare parte a mass media româneşti cu „papagali” cu tot, îi controlează pe liderii de sindicat, deci controlează informaţia şi strada, au lansat campanii de manipulare la nivel naţional, susţinute de imbecili sau imbecilizaţi, precum apelul „Noi vrem respect!„, sau „Mişcarea de rezistenţă” şi pregătesc noi greve ca să-şi justifice lovitura de stat. Pentru că despre asta este vorba. Toată campania de manipulare plătită de Vîntu, Voiculescu şi Patriciu nu are altă finalitate.

Mai rămâne de văzut cât de lipsiţi de apărare sunt românii în faţa uriaşului val al dezinformării care a năvălit peste ei.

PS. Pentru cei care s-au născut mai târziu, reamintesc aici că DGIPI (UM 0968) este urmaşa celebrei „Doi şi un sfert” (UM 0215), singura structură postdecembristă născută cu scopul declarat de a obţine informaţii politice şi a le folosi pentru FSN, partidul lui Ion Iliescu din 1990. Înfiinţată de Gelu Voican Voiculescu în 1990, pe structura Securităţii Municipiului Bucureşti, „Doi şi un Sfert” a căpătat în ultimii 19 ani puteri discreţionare în domeniul informaţiilor şi a fost folosită în scopuri de poliţie politică.

©Dan Badea