Adrian Nastase, capul mafiei din Parlamentul României, a fost din nou protejat

Categorie: Blogroll

Toţi cei care au votat astăzi în Camera Deputaţilor pentru blocarea reînceperii urmăririi penale a lui Adrian Năstase, în dosarul Zambaccian1 (”termopane”), sunt membri ai aceluiaşi clan mafiot transpartinic. Aceasta este singura explicaţie logică a spiritului de haită cu care mafioţii purtători de imunitate au sfidat din nou Constituţia şi legile ţării, decretând că deputatul Adrian Năstase este deasupra legii.

Pentru cine mai voia dovezi că mafia nu are culoare de partid, să privească atent structura voturilor pro-Năstase. Astfel, din cele 116 voturi pentru declararea ca inadmisibilă a cererii Procurorului General referitoare la dosarul Zambaccian, 70 au provenit de la PSD, 34 de la PNL, 8 de la UDMR, două de la minorităţi şi un vot de la independentul Gabriel Oprea. Mafioţilor li s-au opus, inutil, 90 de PDL-işti, 6 minoritari, 2 PSD-işti (Surupăceanu şi Mocanu) şi 2 PNL-işti (Gorghiu şi Taloş); au existat şi 10 abţineri.

Mafioţilor PSD li s-au adăugat cei din PNL în frunte cu Călin Popescu Tăriceanu (fost asociat în afaceri cu spionul ungar Rudas Erno), Bogdan Olteanu (nepotul cominternistei Ghizela Vass), Mihai Voicu şi Tudor Chiuariu (fost jurist al lui Relu Fenechiu).


Solidaritatea de clan, dublată probabil de regulile interne ale mafiei politico-financiare, a făcut ca Naşul Adrian Năstase să scape din nou de obligaţia de a se prezenta în faţa anchetatorilor. Cum s-a văzut astăzi, Frăţiorii parlamentari au grijă unii de alţii.